Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 21
irlandeza spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anca.b Irlandeza, merci de info, daca ajung pe acolo, maninc doua castane si pentru tine! inca nu am convins "dusmanu"...da' mai lucram la problema...
Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
La ce pofta de castane am , ar trebui sa mananci mai mult de 2 ......
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
Vazut poze cu domnisoara pipetica...
si ce bine se simte ea pe saltea
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Shose spune:
vrem si mai multe Elle!
Sunteti frumoase si clopotzeii mi-nu-natzi!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
Elle cred ca Eva o testa sa vada daca e din aur...![]()

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
stancutza spune:
Hello zuzici!
Sofia da de zor cu piciorusele in carusel, i se schimba melodiile cate una pe secunda, cred ca o sa clacheze curand saracul.
A dormit de la 7 jumate la 9 jumate, cand am trezit-o cu mare greu, cica pentru baita si masa. Pe urma am vazut ca apa calda nu e...deci am hranit copilul, care a devenit vioi si jucaret, dar e ora de somn, asa ca am pus-o in pat si asta e. Uite ca intre timp nu se mai aude nimic, ce bine.
Am fost la intalnire...mai intai ne-am vazut in fata la BE o gasca mare: Madalina cu Sofia, Nicole fara Mihaita, Ema fara Milan, CarmenE cu David, Miky cu Luca si Nemary cu Daria...ele au plecat insa care-ncotro si cele care am ramas, plus Ellenuta si Florina care s-au aratat mai tarziu, am stat la o terasa. Ne-am simtit foarte bine, ne-am mandrit cu clopoteii din dotare si am schimbat experienta :-)
Bibi m-a impresionat foarte tare, pare o fetita mare-mare, de vreun an asa, e superba, ca si mami a ei!
Eva e o poznasa si o vorbareata, cu un glas puternic :-) si foarte voluntara. Si seamana din ce in ce mai mult cu mama ei!
Matei este un cumintel si un ochios - copia lui mami si el - a dormit si si-a papat cumintel iaurtul.
Stefan e un pui frumos, care seamana si el tot cu mami si care s-a aratat putin nemultumit spre sfarsitul intalnirii.
Numai maimutul meu - am vazut acasa pe un filmulet pe care l-am facut la terasa - era toata numai o bala pe barbie si mai avea si ditamai mucul in nas. Eu, relaxata ca sta cuminte in brate, nu m-am gandit sa-i verific fatada
...
Am pus si eu cateva poze, in albumul "Intalniri clopotei", pe ultima pagina.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
Lala mika
saru`
Ma bucur ca Bibi e bine. Sincer nu ma gandeam ca ar gasi`o altfel. la cum se prezinta de bine cred ca ai primit felicitari, nu?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
irlandeza spune:
Cuscra Dana,
bafta multa la dr., sa fie numai vesti bune.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
irlandeza spune:
Ellenuta, felicitari pt. Eva-campioana. Si la mai mare.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Irlandeza e super husa aia pt picioare, dar carutul Theei nu are si-i cam nasol |
Nu poti face comanda? Si eu am luat separat marsupiul, nu se vindea cu caruciorul.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
Shose spune:
Stancutz ce m`ai facut sa rad cu mucishorii si balutzele. ![]()
Lasa ca se face ea mare si cocheta ca mami 
Acum cred ca a fost funny. Si io ma amuz tare cand vad Pipetu` in situatzii d`astea.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii