Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 20
ancasoare spune:
Am venit si noi de la intalnire si in primul rand vreau sa multumesc Lalei
, Stancutzei
si Ereenei
pentru hainutele pentru micuta despre care v-am vorbit! Abia astept sa i le duc saptamana viitoare, bebelusa va avea ce purta pana la primavara la cate lucrusoare au adus fetele, plus cele de la mine si prietena mea.
A fost frumos la intalnire, din pacate copilul din dotare a fost cam marait-carait.
Am facut si cateva poze, "arta" mea fotografica lasa de dorit, cu atat mai mult cu cat Stefan imi dadea de zor peste mana cu aparatul si tragea si agatatoare
dar au salvat situatia modelele.
Am incarcat si pozele la semnatura "Intalnire BE 18.09.2008".
Shose spune:
Vazut poze intalnire. Sunteti frumosi cu totii
.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
docdecap spune:
shose, da' pipe nu a plecat de-a busilea?
eu am incercat sa-i pun pe jos o plapuma, dar crezi ca statea pe ea? se tara si vieria o pauza fix pe gresie
, ca pe covor era plapuma.
mi-ar fi placut sa ii pot aranja asa lui camera, dar e mostenita si are mobila, carti, pat de o persoana sub care incape oricand, asa ca sediul e tot in living.
da' pipetu' e mortala, ce draguta e ea si falcoasa si bolfosica -Bucifer, ha?
mami si fetita
Moni, felicitari pentru patru labe, acuma incepe distractia (monica stieee) sa vezi cand s-o ridica in picioare de orice prinde
raportam: la cateva saptamani de cand se ridica singur in picioare, a invatat sa coboare!! ori isi da drumul in fund, si eu stau sa nu o ia si mai in jos, ori intai o mana pe jos, apoi ailalta si pleaca de-a busilea. mi s-a mai ridicat o piatra de pe inima. il vad ca a prins firca sa cada, totusi, nu mai vine ca bolovanul, e tare haios. o sa va pun poze sa vedeti in ce pozitii de gollum ajunge (cand il vad golut, si cu cheliuta aia fix la ala ma gandesc. si se mai si screme, e si mai veridic)
Anca (soare), dac ama crezi ca acum fac prima oara legatura intre tine si poze. eu deschid tab-uri cu linkurile cu poze date, si apoi le vad. si ma tot uitam la userul tau, florina, zic: care florina? ale cui erau pozele? bb super simpatic, da' cine e mama?
ei bine, acum am deschis doar 2 taburi, deci te-am identificat. sa caut acum pozele de la intalnire.
pupici,
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ancasoare spune:
Mda, e o "mica diversiune" cu ID-ul meu ancasoare si numele meu care e Florina
numai ca de lene nu mi-am mai facut alt cont asa ca il folosesc pe asta de acum 5 ani.
LaLa_20 spune:
Hello v-a fost dor de noi?
DECI,sper ca am inteles bine...robert(de jelimoni)merge in 4 labe?Felicitari!!!
Ramo imi pare rau de vestile proaste...multi
pt tine si pt Razvanel sa va faceti bine...
Ancab felicitari pt barbatel!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
So in alta ordine de idei...Bibi a fost ok la control.
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
Shose spune:
Doculetz merge Pipetu` busileq cam 2m sq zic apoi hop pe burta. Se da jos de pe saltea pe burta fiind, taraste putzin burta si ajunge cu manutzele jos, apoi hop cu tot corpul. Dar o urca inapoi si ii schimb directia.
Noroc ca nu merge mult si oboseste.... ca altfel nu mai puteam folosi saltelutza. Cred ca ii va fi `mica` in curand. dar pana atunci profitam de ea.
Cat despre camera , ce sa zic, noi avem 2, asa ca atat timp cat vom sta aici, va avea camera cu noi. dar cum zici si tu, ziua isi face veacul in living, unde e mobila mai putina. nashpa e ca nu am covor, sau cu mocheta ar fi fost
. Dar deh.... ne facem noi mari si ne mutam la mai mult spatiu.
Ingineru` si sper sa ajunga cat mai repede sa foloseasca camarutza mostenita, cu pat de baieti mari si carticele.
si mami. Citit blog, acum intru sa vad daca ai mai spus ceva.
Ellenuta spune:
hellloo
am pozeeee 
intalnire
DE AICI
si niste pozute cu evita ..
AICI
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
LaLa_20 spune:
Ereena esti si mai draguta in realitate,matei un frumos si un cuminte...da nu ne-ai raspuns la intrebare...
Ellenuta la fel de draguta si eva o minunatie de copil cu niste corzi vocale excelente...Apropo ti-a fost frica , ca Bianca a renuntat la sportul asta?Imi tiuiau urechile cand am ajuns acasa...P.S.:felicitari pt medalia castigata de Eva,ca atat de nesimtita am fost ca nu am zis
Stancuta si ancasoare...Cati ani aveti?Mai mult de 20 eu nu v-as da ...si cred ca , clopoteii vostri au fost cei mai cuminti...si evident si niste frumosi
Nemary sper ca nu te-a suparat expresia care am folosit-o pt parul Dariutei,oricum a fost in sensul bun...
Miky Luca e un frumos!!!
Ema...ce kg?esti o frumoasa,imi pare rau ca nu ai venit si cu milan...
Nicole la fel arati Cool...dar imi pare sau ca ai venit fara Mihaita...
Madalina Sofiuta e...
si mamica ei la fel...
Imi pare rau ca nu am putut sa stam mai mult
Daca am omis pe cineva imi cer scuze
Imi pare rau ca nu am fost mai multe,poate data viitoare
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
Ellenuta spune:
lala hai ca sunt
.. acasa mi-am amintit ca voi ati fost la control .. deci e bine bibi. ce bine imi pare!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva