Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
hellooo
ne-am intors si noi de la intalnire, nu am fost multe dar ne-am simtit bine. stancutza cu a ei printesica, sofiuca. parca e o papusa de portelan, e tare fina si delicata. lala, care e o frumoasa, si bibi scumpica si frumusica. ancasoare cu stefanutul smecheros si ereena cu mateiu pletosel. am stat la o terasa, am facut pozute dar nu am cablu sa le descarc.
anca felicitari!! o sa vezi ca numai asa o sa faca, acum ca a descoperit asta.
moni
roberticul merge de-a busilea. urrraaaa. sa vezi acum ce trage de sertare, pazea!
laurici eu am sac de picioare la carut .. dar carutul e imensssss .. as vrea sa-l schimb dar nu vrea ta-su .. eu o imbrac asa .. body maneca lunga, bluzita cu maneca lunga, dres, pantalon lung, ghete in picioare, si ii pun si un hanorac. cica bebelului trebuie saa-i pui o haina in plus fata de cum esti imbracat tu. si eu asa fac .. eu pun pantalon fara dres, ei ii pun si dres si pant. imi pun o bluza cu maneca lunga si un hanorac, ei ii pun si body ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
shose ce dulce si frumoasa e pipetu!! are niste falcute bune de rontza rontza.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
fetelor , sper ca nu v-a suparat eva cu racnetele .. eu v-am avertizat ca asa face .. chiar nu-mi explic de ce .. cred ca ii place sa se auda si sper sa fie doar o faza .. o etapa ..
am uitat sa va spun ca a invatat eva sa faca ca, calutul .. ii tot faceam eu asa cand o puneam pe genunchi si azi am auzit-o facand asa ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Felicitari Irda !Fetelor am pus cateva poze din vizita de la strabunici. Incep aici http://community.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=12 si speram sa va placa Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
vai shoseeee la cat de zgarcita esti tu cu pozele nici no mai recunoasteam pe pipe!!!ce frumos a crescut, iar zambetul e de milioane!cred ca a lui mami!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui anca.b Moni, ici pentru Robert plimbaretzu'!LauraI, pe vremea asta eu l-am imbracat pe stefan cam asa: body cu mineca scurta sau lunga, ciorapei, pantaloni mai grosutzi (de catifea) si ghetutze in picioare. plus un puloveras polar, iar peste el o vesta de fis cu captusala de polar. si caciulitza in cap. mi s-a parut totusi ca vesta a fost un pic prea groasa...o sa-i dau alta, care nu are atitea straturi. in principiu e destul de usor de imbracat piciu'...primeste o bluza in plus fata de mine...si cum eu sint mai friguroasa e ok... Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
laura si anca multumim!sper numai sa inceapa sa-i si placa ca merge maraind si plangand ca vrea sa-l ridic de manute sa mearga in picioare
la voi cum o fost?le-o placut?chiar nu vroiam sa treaca de etapa asta
si robert s-a ridicat azi in patul mare in care dormim, dimineata cand m-am trezit domnu inginer era in piciore, se ridicase de etajera de lemn de langa perete...
a fost cea mai rapida trezire ce mi-a dat-o m-am speriat sa nu cada sa dea cu gura de lemnMONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
ah...ati observat ca mai avem un domn inginer...
asa-l alinta buni,strabuni si verisoara!deh vor sa-l faca inginer ca tas-o!eu sper ca nu 
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta hellooo ne-am intors si noi de la intalnire, nu am fost multe dar ne-am simtit bine. stancutza cu a ei printesica, sofiuca. parca e o papusa de portelan, e tare fina si delicata. lala, care e o frumoasa, si bibi scumpica si frumusica. ancasoare cu stefanutul smecheros si ereena cu mateiu pletosel. am stat la o terasa, am facut pozute dar nu am cablu sa le descarc. anca felicitari!! o sa vezi ca numai asa o sa faca, acum ca a descoperit asta. moni roberticul merge de-a busilea. urrraaaa. sa vezi acum ce trage de sertare, pazea!laurici eu am sac de picioare la carut .. dar carutul e imensssss .. as vrea sa-l schimb dar nu vrea ta-su .. eu o imbrac asa .. body maneca lunga, bluzita cu maneca lunga, dres, pantalon lung, ghete in picioare, si ii pun si un hanorac. cica bebelului trebuie saa-i pui o haina in plus fata de cum esti imbracat tu. si eu asa fac .. eu pun pantalon fara dres, ei ii pun si dres si pant. imi pun o bluza cu maneca lunga si un hanorac, ei ii pun si body .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
vreau sa-i iau abc design parade...stie careva ceva de el??l-0am testat in magazin si am fost multumita!dar na...dupa ce-l iei vezi defectele
elle nu sertarele mi-s problema si cablurile de pe jos!!!am o groaza!
o sa-i dau de lucru lui tati sa gaseasca solutii mai inteligente asteptam pozelee!!
de mirii nu stie nimeni nimic?oare e in concediu?
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
moni da, miri e in concediu si se intoarce pe 21.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Shose spune:
Ellenutza si Jmoni
multumim.
Asa e, am fost zgarcita pt ca pozele le descarcam de obicei in comp bunicilor sau la tati pe laptop ce facem cu aparatul nostru. Si laptopul lui il prind rar ca e mereu ocupat
.
Am sa gasesc o zi libera sa uploadez muuulte, muuulte.
Fetelor am gasit o solutzie minunata ca sa nu ma mai rup de spate cu Pip si sa nu stau cu frica ca pica si se loveste pe parchet.
La bunicii mei cand am fost, au o saltea gonflabila mare cat o saltea de pat dublu. I`au umflat`o si i`au pus`o pe jos. I`a placut tare, tare. Ii dau 2,3 jucarii sau ma intind si io jos si e mortal.
Am luat`o si acasa, dar aici spatiul e mult mai mik...deh... ca la bloc si ocupam tot locul liber din sufra dar merge.
Pe jos mi`e greu sa o las ca am parchet si nu am covor, doar o piele de vacutza care e subtire si paroasa.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
So...peste 3 zile vine Mire!
Ellenush abia astept pozici de la intalnire. Nu trebuia sa vina mai multe zuzici?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

!