Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

helloo,

ce faceti zuze buburuze?? eu am fost la baby expo dimineata, la concurs. eva a castigat grupa ei .. a mers cel mai repede de-a busilea .. nu mai stiam ce scamatorii sa-i fac s-o ia mai repede. i-am aruncat cheile .. i le-am zdranganit .. i-am agitat catelu si a iesit fata pe primul loc ..

uite cat e ceasul .. 4 si eva doarme. era rupta de somn. sper sa se trezeasca si sa ajungem la intalnire.

ramonici imi pare rau de vestile proaste de la doctor. asta era cauza ptr care razvi nu lua in greutate. eu sper si ma rog sa fie totul bine cu piticul.

mada nu caut niciun motiv .. dovada ca masa de fructe a papat-o acolo.

lala i-am luat si eu carticele .. super. si cosmetice de la mustela, o caciulita si atat. am vazut o gecuta de iarna, poate mai trag o fuga cu sotiorul. oricum trebuie sa-i iau si scaun de masina si cred ca o sa-i iau inglesina moovy , e 400 ron.

dana tinem pumnii ptr eco. sa vii cu vesti bune.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

FELICITARI EVA!!!!DEH CE MANDRA TREBUIE SA FIE MAMI!!!CE CADOU ATI PRIMIT?SAU FARA PREMII?
SI NOI NE LAUDAT AZI CA E PRIMA OARA CAND A REUSIT SA MEARGA EFECTIV DE-A BUSILEA...INAINTE TOT MISCA DIN PICIOARE DA NU STIA CE SA FACA CU MAINILE ASA CA SE ARUNCA PE PIEPT SI ASA INAINTA...DA AZI IN DISPERAREA DE A AJUNGE LA LAPTOP A FACUT PASI IN 4 LABE PFIUU CU O VITEZA....TARE FERICITA AM FOST!!!EL CAM DRACOS PLANGEA DE ENRVI CA VROIA IN PICIOARE...DA L-AM LASAT SA LUPTE BAIATU LUI MAMA

RAMO DRAGA MEA, TARE RAU IMI PARE SA AUD ATATEA RELE!OFFF RAZVANICIUL SCUMP...DA EL CUM PARE SA SE SIMTA?MACARNU E BLEGUT SA-I FIE RAU,SAU ARE CEVA DURERI DE LA INFECTIA AIA?OFFF UN SA TE INARMEZI CU PUTERE CA VA FI TOTUL BINE, INCET INCET LE REZOLVATI PE TOATE!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Stiam eu ca mai voiam sa spun ceva: Felicitari, ';! Premianta noastra Chiar asa: ce a primit?
Moni felicitari pt mersul in 4 labute a lui Robertel! De acum toata casa e a lui! Laura stieee!
Mai voiam sa zic ceva, dar...hmmm, poate-mi amintesc azi
Acu' o las si pe Thea sa va spuna ceva, ca tzine mortis:
nggggggggggggivvvvvvvvvvvvvmp/ ./

C/'[ g'][' b0-cv ./
Gataaa, ca era sa-mi inchida calculatoru'

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BRAVO, EVA!!!!! si coronitza pentru premianta!

LalaD, felicitari pentru achizitii! la cluj a fost naspa baby expo...nimic n-am cumparat...peste o luna e ceva tirg "materna"...anul trecut si asta a fost naspa, sa vedem anul asta...ce va invidiez pe cele din bucuresti in astfel de momente...

Shose, cu placere! si pofta mare pentru Pipetzica!

Irlandeza, buna ideea cu husa pt picioare...trebuie sa o scot si eu de la naftalina...problema e ca nu stiu cum va sta pe caruciorul ridicat la 90 de grade...ca stefan nu mai sta culcat in carutz de mult.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Moni, ici pentru Robert plimbaretzu'!

LauraI, pe vremea asta eu l-am imbracat pe stefan cam asa: body cu mineca scurta sau lunga, ciorapei, pantaloni mai grosutzi (de catifea) si ghetutze in picioare. plus un puloveras polar, iar peste el o vesta de fis cu captusala de polar. si caciulitza in cap. mi s-a parut totusi ca vesta a fost un pic prea groasa...o sa-i dau alta, care nu are atitea straturi. in principiu e destul de usor de imbracat piciu'...primeste o bluza in plus fata de mine...si cum eu sint mai friguroasa e ok...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

si sa va zic si eu o mare realizare: azi s-a ridicat prima data in picioare sprijinindu-se de canapea. pina acum doar in patul mare se mai ridica in picioare, tinindu-se de mine...acum insa a reusit singur-singurel. pupe-l mama de barbatzel!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancab, nu stiu cum e puloverasul polar
Fugim la plimbare, mai intru la noapte
Angi, voiam sa-ti spun ca a inceput Prison Break Deja primele 4 episoade din seria a 4-a!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, la americani a inceput seria a 4-a, nu?? Si eu sunt super mega fan Prison Break!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Felicitari Irda !

Fetelor am pus cateva poze din vizita de la strabunici.
Incep aici
http://community.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=12
si speram sa va placa

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

e materialul ala moale...si pufos...din care se fac bluzelele si hanoracele de mers la munte...nu stiu sa-ti zic altfel...seamana cu moltonul...(asa ca de patura)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Felicitari Ancutza... chiar barbatzel, acum e 'pe picioarele lui'.... gata!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput