Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am luat o carticica de la ei are o gargarita si cand atingi niste puncte metalice pe carte scoate sunete ( deci cauza_ efect), cuburi de lemn de la casa retro cu animale care se fac piramida, 2 puzzeluri de lemn cu buton, de la tinylove am mai luat niste animalute care vibreaza, o carte cu manusa si degetele sunt animalele din arca lui Noe si un rotocol din ala spiralat de pus pe marginea patutului sa nu mai dea Andrei cu barba in ea. Plus vreo 5 carti textile fosnitoare cu diverse animale, masini, sireturi, fermoare etc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Am luat o carticica de la ei are o gargarita si cand atingi niste puncte metalice pe carte scoate sunete ( deci cauza_ efect), cuburi de lemn de la casa retro cu animale care se fac piramida, 2 puzzeluri de lemn cu buton, de la tinylove am mai luat niste animalute care vibreaza, o carte cu manusa si degetele sunt animalele din arca lui Noe si un rotocol din ala spiralat de pus pe marginea patutului sa nu mai dea Andrei cu barba in ea. Plus vreo 5 carti textile fosnitoare cu diverse animale, masini, sireturi, fermoare etc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Ce de "bunatati"!Sper sa mai gasesc si eu ceva, sambata.

O pt sugestii!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo,

ce faceti zuze buburuze?? eu am fost la baby expo dimineata, la concurs. eva a castigat grupa ei .. a mers cel mai repede de-a busilea .. nu mai stiam ce scamatorii sa-i fac s-o ia mai repede. i-am aruncat cheile .. i le-am zdranganit .. i-am agitat catelu si a iesit fata pe primul loc ..

uite cat e ceasul .. 4 si eva doarme. era rupta de somn. sper sa se trezeasca si sa ajungem la intalnire.

ramonici imi pare rau de vestile proaste de la doctor. asta era cauza ptr care razvi nu lua in greutate. eu sper si ma rog sa fie totul bine cu piticul.

mada nu caut niciun motiv .. dovada ca masa de fructe a papat-o acolo.

lala i-am luat si eu carticele .. super. si cosmetice de la mustela, o caciulita si atat. am vazut o gecuta de iarna, poate mai trag o fuga cu sotiorul. oricum trebuie sa-i iau si scaun de masina si cred ca o sa-i iau inglesina moovy , e 400 ron.

dana tinem pumnii ptr eco. sa vii cu vesti bune.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

helloo,

ce faceti zuze buburuze?? eu am fost la baby expo dimineata, la concurs. eva a castigat grupa ei .. a mers cel mai repede de-a busilea .. nu mai stiam ce scamatorii sa-i fac s-o ia mai repede. i-am aruncat cheile .. i le-am zdranganit .. i-am agitat catelu si a iesit fata pe primul loc ..

uite cat e ceasul .. 4 si eva doarme. era rupta de somn. sper sa se trezeasca si sa ajungem la intalnire.

ramonici imi pare rau de vestile proaste de la doctor. asta era cauza ptr care razvi nu lua in greutate. eu sper si ma rog sa fie totul bine cu piticul.

mada nu caut niciun motiv .. dovada ca masa de fructe a papat-o acolo.

lala i-am luat si eu carticele .. super. si cosmetice de la mustela, o caciulita si atat. am vazut o gecuta de iarna, poate mai trag o fuga cu sotiorul. oricum trebuie sa-i iau si scaun de masina si cred ca o sa-i iau inglesina moovy , e 400 ron.

dana tinem pumnii ptr eco. sa vii cu vesti bune.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

BRAVO EVA!!!

Cred si eu ca a cazut lata; si eu sunt interesanta de scaun de masina, dar as vrea dak-o exista, sa nu fie acoperit cu material sintetic; asa are scoica si toata vara a transpirat in el!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hei....felicitari EVA! pupici Ellen pt castigatoarea noastra mika.

Ancutza thx de sugestie . O oun in practica, pt ca azi ne'am prins ca reteta e de vina.

I'a facut azi bunica, dupa ideea ei, piure din cartofi cu piept de pui fiert si blenduite amandoua apoi. A ras 350 de grame ... semn ca se saturase de supa zilnik.

Danonique tzin pumnii. Sa vii cu vesti bune

JMoni zilnik adauga poze. Si pe mine m'a distrat tare

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bravo Eva , felicitari

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eva, felicitaaaari, bravooooo /

Fetelor, va multumesc pt sustinere, inseamna foarte mult pt mine. la toate.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ramona, tare-mi pare rau ca Razvaniciu e asa bolnavior Saracutul, sper sa-i treaca repede cu tratamentul dat si sa nu aibe "decat" infectie urinara!
Irlandeza e super husa aia pt picioare, dar carutul Theei nu are si-i cam nasol
Grati ce facem cu carucioarele noastre (ca am la fel ca tine) la iarna? Oare nu se gasesc de cumparat separat huse pt iarna? Am cautat pe google, dar nu am gasit nik, deocamdata! Vreau, dar nici prea scump
Super de voi, fetelor, ca mergeti la BE: va si intalniti si faceti o groaza de cumparaturi pt bebelusi
Nu stiu nici macar ce fel de haine sa-i cumpar pt anotimpul asta: sa nu fie nici prea groase, nici prea subtiri Nu ma pricep defel la materiale. Mie daca mi-e frig, mai pun o bluza si inc-o bluza, pana nu imi mai e
Dati-mi niste idei, pliiiz

Edit: ceva, ceva invelitori/protectii pt picioruse am gasit, dar cum pot sti ca se potriveste carutului meu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ramo sa dea DoamneDoamne sa se faca bb sanatos cat mai rapid. Stiu ca e greu, dar vba lui Ginette...de dragul lui gasesti puterea sa lupti. ne gandim la voi

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

zuzelor, ati vazut ce a mai facut Irda intre timp???

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1464

ma gandeam sa scriem la zuzele de pe prima pagina care mai are bb acum, ar fi tare frumos...

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

DA CE FRUMOS...
NU STIU CINE-I IRDA I-AM CITIT POVESTEA FOARTE IMPRESIONANT...SA INTELEG CA A FACUT SI EA PARTE DIN ODISEEA NOASTRA DAR A PIERDUT SARCINA??MA BUCUR CA A REUSIT IN CELE DIN URMA!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput