Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Eeeh ,intru eu cam rar in ultimul timp , dar si cand o fac ,nu mai aveti loc de mine...
Sa va spun si cateva despre noi...Eu am venit ieri in Buc. si am lasat-o pe Sara la Campulung cu buni. Nu-mi vine sa cred ce-mi spune mama la telefon...Sara papa tot-tot , pana si fructele pe care eu nu am reusit niciodata sa i le dau. Incerc de aproape 4 luni s-o conving sa manance fructe , am incercat toate combinatiile posibile , si facute in casa si borcanele , am pus cereale , iaurt...nada , refuza cu inversunare .Si azi...surprise : imi zice mama ca a ras un borcanel mare de Nestle - banane , piersici si orez. Acum nu stiu ce sa cred ...banana cu piersica am incercat si inainte sa-i dau si n-a vrut...acum sa-i fi placut orezul sau faptul ca i-a dat mama ? I-am spus mamei sa incerce maine sa-i dea mar ras cu orez insa nu stiu cum sa faca orezul...daca il fierbe si-l da la blender oare se face pasta ? In borcanelul de la Nestle care l-a papat azi nu se simtea bobul de orez , era un piure fin...nu stiu daca facut in casa o sa iasa chiar asa.
Deci azi fata mea a papat cam asa :
9.30 - lapte + 3 cupe cereale : 200 ml.
13.30 - Nestle - banana , piersica , orez - 175 g
- lapte - 180 ml.
17.30 - supa crema cu carnita de pui - 300 ml.
20.00 - iaurt Tnuva cu cereale - 150 g
22.30 - lapte + 4 masuri cereale - 230 ml.

Sper s-o tina asa si in continuare ...poate in felul asta , ajungem si noi la 8 kg la 9 luni.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje
Pe mine inca ma deranjeaza epiziotomia , mai ales in timpul , ...voi mai simtiti vreo jena in zona aceea? Nu ma doare popriu zis , dar nici nu mai este ca inainte...parca simt tesuturile tensionate .

Aceeasi problema o am si eu, am impresia ca imi plesneste ceva inauntru, parca s-a descoase cusaturile........Dar eu inca n-am ajuns la dr.,
Ce ti-a spus sa faci? Exista vreun remediu sau asteptam sa se mai "uzeze" zona.?

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
cineva?
intru sa citesc din urma, ca ati fost harnicute.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

buna dimineata!
cineva?
intru sa citesc din urma, ca ati fost harnicute.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

neata anca avem cap nou!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput