Timisoara, Impreuna! ( 120 )
Raspunsuri - Pagina 17
gonghy spune:

La multi ani Edi!! 

Sa cresti mare,frumos,voinic si sanatos si sa aduci numai bucurii si impliniri parintilor tai!!!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
deya spune:
La multi ani Edi!
sa cresti mare si sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
Alexutzu sa te bucuri de cadouri sa cresti si tu mare si sanatos,sa-ti fie viata numai lumina
Geta curaj
asteptam maine vesti.
Ana te imbratisez cu drag ca eu nu sunt in tema nu stiu ce sa iti zic.Doamne ajuta
Danitin si tu capu sus,stii ca e trecator profita cat poti de nunta,hai cu zambetu pe buze chiar daca nu iti vine
toate trec....
Ela
nu ne spui ce ai?
Gonghy dc esti tacuta?
Doris la ce meditezi?
Pe restu va pup o zi buna
Mariaa spune:
am pierdut un mesaj kilometric din prea mare viteza asa ca reiau pe scurt:
Edi si Alex 
sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos si sa aduceti numai bucurii parintilor!!
mami de Ed si mami de Alex, sa fiti cat mai mult alaturi de zgaibele voastre, sa-i aveti sanatosi si voiosi mereu 

sanatate si celorlalti bolnaviori si recuperare rapida.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
anda spune:

all
Alex, la multi ani dragule! Sanatate si fericire maxima.
Sa ne traiasca fericiti voiosi si sanatosi.
Fug ca-s in mari trepidatii de kukta beata.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Liana30 spune:
Edi si Alex La multi ani sa cresteti mari si frumosi!!
dana lasa "cuiu" meu
hai sa'l rezolvam pe'al tau ca mii dor de zilele in care stateai numa asa![]()
Getaaa apai pana disera la 7 am timp sa il ridic in slavi pe Grigoras![]()
va pupp pe toatee..mai revin io daca e vreo urgenta
acu ma bag in pat .
4+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
geta_florina spune:
LA MULTI ANI, EDI!
Anda sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte numai de fericire.
Ana draga imi pare rau ca ai asa probleme, te cred ca esti stresata... pe 2 octombrie o sa-ti pumnii, Doamne ajuta, o sa fie bine.
Dana ti-ai mai revenit? hai ca poate va distrati la nunta si mai uiti de probleme ...
eu ma pregatesc sa plec de la munca .... tineti-mi pumnii pe diseara 
multumesc la toate de urarile pt Alexutzu si de incurajari ...
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
silvana75 spune:

Alex si Edi, va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta, sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti multe multe bucurii parintilor, bunicilor si intregii familii.
Sanatate bolnaviorilor!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Anda, La multi ani lui Edi si toate bucuriile din lume sa se abata peste voi! Sanatate, fericire si belsug!
Geta, merci de intrebare. Nu-s tocmai bine dar macar nu am dureri foarte mari ci doar suportabile. Ar fi perfect daca as trece si de ziua de astazi fara calmate. La nunta ar trebui sa fie fain, se insoara un foarte bun prieten si coleg, cameraman la national TV cu o colega de la Agenda. deci multa lume cunoscuta si atmosfera frumoasa, numai ca atunci cand simti vesnic junghiuri in cui e mai dificil sa te bucuri de ea...
Liana, la-s rezolva eu, numa ca nu stiu cum ....
Deya, multumesc si tie de incurajare, de fapt numai gandul ca, pana la urma, tot trebuie sa treaca, ma tine cu nervii la locul lor si nu in plop
Mariuca, sper ca esti bine ....
Ela, ai gasit ce cautai?

Perla Spiriduceasca . Azi o lauda educatoarea ca are un vocabular deosebit. Eu, stiind ce-i poate capul lui fica-mea schimb fete, fete. Care era, de fapt, afacerea.... cica a asezat-o langa un baietzel la masa si fica-mea a zis, citez:
" As pefeia langa o fetitza, stiti, eu fatza de baietzi am o atitudine deosebita..."
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
foarte tare perla spiridusului, Dana
inca mai am de luptat cu birocratia, cu mizeria, cu indolenta, cu sistemul, cu toate rahaturile (pardon) dar le dovedesc io odata ca sa-mi pot vedea de ale mele intr-un final..
toamna asta a inceput greu, cum a inceput anul, avem fiecare bube-n cap si pe 'cui'
asa ca io va dau una bucata muzichie sa va mearga la suflet, sa va/ne treaca bubele
si sa va aduca aminte ca suntem o adunatura de nebunatice si cand 'om razbi cu toate alea si o sa dam cu ele de pamant tare bine o sa mai fie ![]()
deci in wk asta are nunta Dana, Anda si io, ne 'maritam' toate gramada pe frigalaul asta, cum ar spune Laurelu
va tzuc pe toate, sa aveti un WK fain de tot si aveti grija de voi!
pentru EmmaLyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Liana30 spune:
Geta subt aci cu pumnii stransi!!
dana pai e simplu
,,il arati si la altii sa'si mai
dea cu parerea
va pup pe toate.. sa aveti un vichend minunat!!![]()
5+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...