Timisoara, Impreuna! ( 120 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza ... va dau prima cana de ...

noi ieri ne-am sarbatorit, puiul meu drag si scump a implinit 2 anisori ....
si a primit un trenulet care merge pe sine cu pod si gara si alte chestii, a fost superincantat si nu s-a mai putut desprinde de el toata seara.

eu sunt putin mai bine cu moralul, multumesc de incurajari.
Liana merci mult de suport si informatii;azi sunt programata pt histeroscopie la dr. Grigoras la el la clinica. eu cu el am nascut si am fost f multumita chit ca am auzit tot felul de pareri pro si contra despre el. cu mine pana in prezent a fost super ok. sa vedem mai departe ... mi-a spus ca interventia dureaza max 15 min si ca intr-o ora o sa fiu acasa. Doamne ajuta sa fie bine. te pup si-ti doresc sa ai o sarcina fara probleme, un bebe sanatos si sa te bucuri de fericirea de a fi mamica !

pt dana si pt toti ceilalti bolnaviori sanatate multa.

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

scriu repede ca poate o mai prind pe Geta..
pai muma de ce nu spui asa..jos palaria in fata lu Grigoras..e tareee tipuu parol!!!
stai linistita ca va fi bine..esti pe maini bune..te puppp si tin pumniii..parca vaz ca peste 3,,,,4 ore esti aci
danaa pe scurt ...rez cu traducerea..
revin cu detalii acu ma duc sa'mi intzap

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

merci Liana .... sunt programata diseara la 7, asa ca va scriu maine cum a fost.

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna dimineata!
Pentru mine nu-i asa buna ca ma simt rau, stiu eu de ce...
Danitin, iti scriu PM. Ma grabesc sa-i cumpar lui Robi niste hainute, ca se plange ca n-are haine ultimul racnet ca ceilalti copii... asta e, suntem la gradi de centru, si asta e doar inceputul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Geta Sa-ti traiasca feciorasul,sa creasca mare,frumos si sanatos si sa aveti numai bucurii din partea lui.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Ma simt putintel mai bine dar sangereaza ca naiba, azi au fost chiar cheaguri de sange. Ma gandesc ca e znamenia aia de fisura si iar imi vine sa . Io nu pot sa badijonez cum spune dr nici sa ma impusti.. N-am nici timp, nici liniste, nici "indemanare". Iar deseara suntem invitati la o nunta ... cu ce pofta ma duc numa eu stiu.

Geta, la multi ani fericiti, sanatate si toate bucuriile din lume!
Da o poza cu tortul nu ne arati? Bafta deseara....

Liana, ai grija de "cuiu" tau

Trupa pe unde umbla? Alooo ... ce faceti, sunteti bine??????

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Am in grupa un baietel de 4 ani a carui mama e in tratament pt cancer, mi s-a rupt inima cand am vazut-o, sper sa fie bine pana la urma, e o mama tanara si frumoasa. E mai tanara decat mine. Mi se pare nedrept. As ajuta-o si nu stiu cum, nici nu indraznesc s-o intreb nimic despre asta.

Mergi la inceput

Am in grupa un baietel de 4 ani a carui mama e in tratament pt cancer, mi s-a rupt inima cand am vazut-o, sper sa fie bine pana la urma, e o mama tanara si frumoasa. E mai tanara decat mine. Mi se pare nedrept. As ajuta-o si nu stiu cum, nici nu indraznesc s-o intreb nimic despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare ,

Dana....pai e nashpa...tu cred ca ma sti cat de cat si intelegi cum sta treaba...dar ca sa iti dai seama cat de mare e buba mea la cap...cred ca acuma eu sunt aia care am nevoie de un psiholog...In 2 octombrie sunt programata la conizatie de col si ma cacalesc pe mine de frica...si am impresia,in stresul asta al meu,ca sunt singura pe lume.
In plus marti am avut un show-time la banca in timp ce imi ceream drepturile...asa ca am senzatia ca mi-am facut ceva dusmani in banca respectiva.

Deci va pupa mandea si sa auzim numai de bine!

Si cum cei din urma vor fi cei dintai...

LA MULTI ANI EDI,cupilas de mami Anda....Andule,sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare si sanatos flacaul ala frumos si destept,tzuca-l-ar mama pe el,sa aibe o zi special de frumoasa si de plina de surprize frumoase si sa va aduca numai bucurii si fericire!

Si LA MULTI ANI Alex,cupilas de Geta...cu o intarziere de o zi,Geta draga ,sa-ti creasca mare flacaul si sa va bucurati de el !Sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...la lume!

La multi ani, ginerelu Edi!

Sa cresti mare, sa fii sanatos, ca frumos si destept , nu se pune problema!
Andule, sa-ti traiasca kupilu, sa va bucurati de el !

La multi ani, Alex!

Multa sanatate, multe bucurii si o viata frumoasa!
Geta, sa-ti traisca si tie feciorul!

Geta tin pumnii diseara, sa treci totul cu bine...

Ana, ce-i aia conizatie, mama?
ca-s pe langa...indiferent ce-ar fi, sanatate maxima, curaj, ca io nu concep sa ai TU nevoie de psiholog, da daca-i musai, sunt aici...la apel, cu un umar puternic!

Dana, ce sa zic, prin ce treci ...crunt!
Si noi suntem in aceeasi faza, se inchide , se redeschide, inca pansam zilnic, si nu vedem nici o luminita la capat de tunel...
Putere multa, rabdare cat China, si un psihic tare!
E tot ce pot sa-ti spun!

Ela, spor la cumparaturi...tu ce probleme mai ai? sper ca trecatoare...

Aidule, va pup de nu va vedeti, si in sfarsit citesc despre vesti bune si incurajatoare!

Maria, a rezolvat problema pe jumatate, tinem pumnii si pentru cealalta jumatate!

Ines tot bolnavioara, dar mai bine, a ratat azi tortul lui Edi, da las ca or creste ei mari, si peste vreo 10 ani, or sa vina dimineata in zori de la chef, fara muci, si fara viroze...

Io-s intr-o mare stare de toamna...nimic nu-i bun, nimic nu mai e la fel, nimic nu se leaga...asa ca torc itze si descurc gheme de idei...nu ma luati in seama, ca mi-o trece, va anunt eu cand...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput