Timisoara, Impreuna! ( 120 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Helou, e prea devreme pentru prima ?? Sa va fie de bine
La noi cam ceata in zona, caut de nebuna alta scoala de engleza cu program de dupa masa ... in rest binisor.
Maria, totul ok?
Doris, scuze ca te-am lasat dar trebuia sa fug la agentie la nenea Brian care dupa lungi discutii imi zice ca el nu are job pentru pregatirea mea, eu incercam sa-l conving, in engleza mea de balta, ca eu degeaba am pregatire daca nu stiu engleza ... nici chip sa inteleaga asa ca m-am dus vaca si am plecat bou
Planurile pentru perioada urmatoare sunt: raman sa lucru la magazan de dimineata iar dupa masa merg la scoala de engl iar pe fiu-miu il dau la day care si sper in cateva luni sa ma intorc victorioasa la badea Brian si sa-mi gaseasca un job pe masura studiilor mele

Si uite asa pana scrisei mesaju asta sa facu si de a doua

Sa aveti o zi faina

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! ieri a fost ca naiba . A durut naspa rau de tot, plus ca dupa vreo 4 ore au inceput niste dureri din alea de-mi venea sa urc pe pereti. Am facut transee prin hol, o ora m-am plimbat vaitandu-ma. Pe la 12 noaptea s-au mai potolit durerile si am reusit sa dorm destul de bine. Azi vad ca e ok, e o senzatie naspa, da nu doare. Problema e alta : in timpul interventiei mi-a descoperit o fisura in zona, care sangereaza. Mi-a dat o crema cu care sa fac badijonari de doua ori pe zi (Doris stie ce inseamna asta) ca altfel cica ajung la operatie pentru cauterizarea ei. Bey, eu nu mai suport, consultatii, operatie, acu ligaturarile, si tot nu-i bine ...

Liana, multam fain de incurajari si mana intinsa. Ma intelegi, is disperata, nu-mi spune nimeni clar de ce se intampla toate astea, numa cu nu-i bine si iarasi nu-i bine. Poate nu-i rea ideea cu ungurasii, da' nu-i cam complicat, adica ma gandesc sa nu ajung pe acolo si sa-mi turuie ala pe limba lor diagnosticu si solutiile si io sa nu pricep nimik?

Silva, stii cum se zice, in tot raul e si un bine ... poate aca luai si job 2 nu mai aveai timp de engleza cum trebuie si ramaneai tot sub nivelul tau ... asa faci engleza si poate ca job 2 o sa fie unul mult mai bun. Hai ca tin pumnii in continuare sa mearga bine ....

Dorisake, ai rezolvat cu medicamentul?

Ana, cum mai e ... s-au mai risipit norii?

Katik, tot ocupata rau?

Pup toata trupa si ma duc sa ma apuc de ale mele, da-s tare rau intarsa pe dos....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Danitin, eu am fost la Szeged dar stia sotul maghiara. A fost si o colega de-a mea si zice ca i-au tradus, sunt multe asistente romance pe-acolo. Se poarta foarte frumos si preturile nu sunt cu mult mai mari decat la noi (ma refer la cabinetele particulare). Eu n-am putut sa merg a doua oara si mi-au trimis prin posta rezultatele analizelor si recomandarile, fara sa le cer.
Buna dimineata tuturor. Eu m-agit cu inscrierea pentru gradul I. Directoarea spune ca nu anul acesta trebuie sa ma inscriu, eu zic ca da si nu ma las deloc. Om vedea azi cine are dreptate.

Mergi la inceput

Ela, scuze, nu mai tin minte (daca ai spus ceva) - tu pentru ce problema ai fost la Szeged, tot ca mine sau altceva? cat despre grad, foarte bine, tine-te de ce vrei tu sa faci ! Cum mai e cu noile reglementari? La Lori la gradi ved ca nu implementeaza nimik de genul asta. Imi place ce fac pe acolo iar Lori pare foarte incantata. Educatoarele (ca-s doua la o grupa) sunt foarte simpatice, la fel si directoarea ... si toate-s tinere.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragelor

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

dragelor va pup pe toate de numa numa...intru scurt...ca-s cu totzi 3 pe cap...is muciosi inclusiv micu mic...

Io avusa-i botez sambata fu fain...diana68 tzuco mama fu nasa...in rest tre sa intocmesc lista urmatoare cu probleme de rezolvat...

n v apot lua pre rand...dani pupici...liana domnul sa aiab agrija de voi...silva...totu-i inspre bine...aidutza i dor de tine

...fug ca plange si iar se infunda
mihi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza' io-s pe drumuri asa ca scuzati absenta. problema partial rezolvata - sa te fereasca Dumnezeu sa fii bolnav in tara asta...mai multe nu zic acuma.
v-am citit pe unde scurte, revin mai incolo.
va tzuc si sa aveti o zi faina

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare gagice,ma chinui de o vreme sa scriu si nu prea pot...
Asa ca pupici la toate fetee fara deosebire si mai vorbim,poate maine am mai mult succes...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Tot eu ... n-am avut o zi faimoasa dar cel putin a fost prima in care n-am luat calmante. Sper asa sa se si incheie ...Si noroc cu cei din jur: sefu m-a lasat libera azi, mamanu m-a ajutat ff mult cu Lori, Calin e un scump ... bine ca ii am cu mine.

Mihi, zece mii de si asa de mult ma bucur ca ai reusit sa intri, chiar scurtutz. Sanatate muciosilor si vreu sa vad si io poze de la botez....

Ana, chiar asa naspa e ? Uite si tie niste Hai, revino, ca tu esti marea realisto-optimista de pe aici si se pare ca avem nevoie.

Maria, sper ca nu tu ai probleme de sanatate ... roicum, perfect de acord cu ce zici.

Anda

Apoi va las, ca nu e indicat sa stau mult asezata. Am tras un somn de dupa amiaza si acu is nauca. Ma duc sa ma mai intind putin.

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput