Timisoara, Impreuna! ( 120 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silvana, tu esti pe invers??
multzu'! Doamne ajuta sa reusesc, multe depind de asta.
somn usor si vise placute, purecii sa te sarute

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si uite asa m-am da de gol

da Doamne sa fie bine!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Merci de cafa, Maria, da stiu ca azi ai fost matinala, nu gluma...
Bafta pe ziua de azi, sa-ti iasa pasenta, cum se zice...
Si multam de dedicatie, tare mi-era dor de melodia asta...

Silva, ciuhureza de noapte, saru-mana de melodii...
Deci, de acum, avem dedicatii sarbesti...

Ines e racita, drept urmare, azi suntem acasa, om vedea cum e peste 2-3 zile.

Ana, tu ce-ai avut ieri? de ti-erau innecate corabiile?

sper ca azi esti bine...

Liana, iubito si scumpo, mamaaaaaa ce ma bucur de veste...sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri de sarcina la termen si de-un bb sanatos tun!
Poate ne scrii doo vorbe cum a fost, cum te simti, greturi ceva?

Azi la 16 avem sedinta la gradi, asa ca mi-am luat liber.
Radu a luat a doua restanta cu 9, la prima 8.
Tineti pumnii, pentru inca un examen azi, si gata, am inginer in anul 3...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata!

Hai sa va dau si io o cafa si cred ca va e si fomica la ora asta asa ca sa aveti pofta aaaa si ceva de rontzait.

Pofta buna!

Azi daca e o prietena de-a mea la Judetean fug sa ma duca la un dr bun daca nu trebuie sa aman pe vineri de 2 nopti nu dorm mai deloc iar azi dimineata am stranutat de 2 ori si am zis ca ma dejghin toata,am crezut ca mi se rupe spinarea in doua

Aaaaa Geta stai linistita si nu te panica pana nu vezi ce si cum.Roaga-te la DD si o sa fie totul bine.
Mai pove de flacaul tau.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Laurelu, e groaznic cu spatele, si eu am probleme, dar cu calmante trec peste criza...
Tinem pumnii si la Dana, pentru azi...
Si la Geta, sanatate maxima...
Si la Maria, sa-i treaca alergia...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Getoooo...hai ca nu-i dracu' chiar asa negru...e normal sa fi suparata si agitata,dar nu e prea rau,ca se rezolva.Pupam sa treaca supararea!

Bay nu va mai iau cu randu',ca-s intoarsa de la tzatza ...mi-s ciufuta,o fi de la vreme,nu stiu...plus ca ieri a fost o zi de cea mai joasa speta pentru mine,cu un kintal de draci pe mine...drept pentru care am urlat,ca sa ma decarc cumva..."vreau sa emigrez"...Nu e de trait,bay oameni buni....birocratia ne termina...E vorba despre o banca,unde io de vineri si ieri mi-am f---t 10 ani din viata si jumate din neuronii ramasi de izbeliste prin creier...Si cum io mi-s in pemanenta cu biscuitele pe conducta si cu mansarda fara tigle...m-a luat gura far' de cerebel pe dinainte si am facut oleaca de circ prin banca,uite asa de a morul artei....m-am descarcat colea pentru toate refularile din viata mea...si...stupizaaaaaaa!!!!! mi s-o rezolvat problemu' in 15 minute....vai de steaua mea! ca am ramas muta si nu-mi venea a crede...Deci se poate,totul e sa ai limbarnita.
Iar problemu' 2 e de ordin dintre degetele mari de la picioare...dar e bine ca se rezolva...nu-i de speriat.

Hai ca o sa ma calmez si mai vorbim.Pupixuri cu tona la toate!

Dorisake...si eu tot la 16 la sedinta...poate ne vedem.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, sigur ne vedem...si mai stam la povesti...
Bey, da ai avut o zi naspa rau ieri...las, bine ca a trecut...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Help!!!

Laurelu, tu cred ca stii...sau mamicile...poate stiu...

Ce fel de paracetamol ii pot da la Ines, cu Panadol baby deja nu mai tine figura, 14 ml la 4 ore, se goleste sticla vazand cu ochii...pastile nu vrea sa ia, si basta...io capiez...
Sub ce forma mai exista paracetamolul pentru copii?
Am citit de Coldrex Junior sirop, stiti cumva ce gust are? ca daca e naspa, iar nu-l bea...sau de Coldrex junior Hotrem, pliculete? ala ce gust are?
Calpol i-am cumparat si nu-l bea...
Eferalgan efervescent de adulti i-am dat jumate, sa nu va spun in cate secole l-a baut...

Astept sugestii, ca altfel ma bag in kukta si fluier pana maine...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! bey, si corabiile mele-s duse pe fundul oceanului asa ca mare lucru nu-s in stare sa zic. Tineti-mi pumnii pe dupa amiaza, ca deja nu mai suport. Iarasi doare ca naiba, da nici interventia nu-i mai buna. Locul absolut tampit unde se afla problema, senzatia din timpul interventiei, durerile de dupa plus senzatiile remanente ... ultima data au tinut 2 saptamanai.

PS. Doris, ai incercat cu fervex pentru copii, o prietena cu fetita de 7 ani imi pove o data ca-i dadea din asta si il bea ok ca cica are gust de ceai ... da nu stiu multe amanunte, ma bag si io in seama ca

Bon, deci ma duc sa ma

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multam de urari sa dea DD sa fie bine pana la capat..
asea deci/..nooo care doriti care poftiti..haiii io intind mana si va trag tareee
Getaaaaa stai mama linistita..parol ca draku nu'i negru..io's drak de olteancasi nu;s neagra sunt suvitata
uite cum sta treaba..esti adormita..nu simti nimik,.,cand te trezesti va fi bineee..putin ametita de la anestezie dar iti revii repede..pana seara esti acasa..daca nu a 2 zi..io am facut si e floare la ureche...unde o faci?si cu cine?aaaaa daca n'ai incredere in cei de aci vinoo aci la ungurasii..io aci am facut si sunt super multumita.,.te pupp si curajj..va fi bineeeeeee..
Dorisakee o sa scriu dar mai incolo..acu trebe sa stau cuminte in pat..
va pupp pe toate ..pe Dana mai mult si tin pumniii..hai fatooo ca trebe sa treaca pana la urma..daca nu vino si tu aci sa mai ceri o parere la ungurasii astia ca am vazut ca's tare buni..te puppp

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput