Timisoara, Impreuna! ( 120 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Hei...ma uitai la prima pagina ..se pare ca fura multzi sarbatoritzi luna asta...va urez multa sdanatate si fericire tuturor septembristilor...si in special lui Alex si Edi...

de dimi am vrut sa intru sa felicit pe sarbatoritul zilei...dar nu apucai ca fu zi de popey la calc...Anda multi pupici...

ma cheama lori...bebe e in bratze...asa ca ...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

morning dragelor, hai cu cafeaua...
sa traiasca nasa mare si restu nuntasilor de azi.

pentru fericitele care stau pe-acasa...spor la trebi.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

chiar asa, sa traiasca nasa mareeeee!! buey, daca nu ne aduci tort te-am spart
io nu ma impac cu ploaia asta...oare nu pun astia covor de la masina pana in sala ?? al meu e in forma mare de nunta...cica sa ma pregatesc
prin urmare ma duc sa-mi masez picioarele sa fac fata la noapte
dana cred ca-i anesteziata la ora asta, dorme tun baga o poveste cum a fost?!

buey, care stiti cand apare Claudia?

sa aveti spor la treburi si wk fain!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

www.trilulilu.ro/mirceacristian/dc706bde1783bf" target="_blank">Si de la mine pentru nasha...

www.trilulilu.ro/titusgosman/821c925e24814c" target="_blank">Hai sa traiasca nasii si nuntasii...

www.youtube.com/watch?v=Exb5KR2BkeU" target="_blank">Aruncati cu euroii...de doua ori, de trei ori...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

mi-e raaauuuu, dorissss
le-ai cautat mult ??

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mult Mariuca...mult...v-am introdus in atmosfera, draga...

Fug sa coafez nasha, ca altfel sperie nuntasii...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

care atmosfera bre ca nu merem la bombe, merem la nunta adevarata

btw, daca nu ma insala ochiu, ieri a fost ziua Lianei!!
cu putina intarziere iti zice si baba si sa ai parte de mult noroc si sa te ajute Dumnezeu ca dupa 9 luni sa-ti intalnesti marea iubire

fug si eu sa calc rochita si pe la 11 vine coafeza sa-mi faca parul si porma la masa si gata, sa vina nunta

sa aveti o zi faina si reusita

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata! Daca va uitati ce ora e, va dati seama cam ce e in cap la mine...A fost fain, cu tot felul de dracovenii din astea de ultima moda, nu ca "pe vremea mea". Adica, fanatana de sampanie, fanatana de ciocolata, fiecare invitata a primit un evantai inscriptionat cu data nuntii si fiecare intvitat un trabuc iar la plecare am primit o sticla mica de vin cu o eticheta pe care erau inscriptionate multumirile mirilor pentru participare. Sala a fost decorata toata pe auriu si alb, rochia miresei era tot aurie si cu "schepsis", adica dupa ceremonia religioasa si casatoria civila - care au avut loc tot la restaurant - au dansat mirii tango, vls, latino americane si rock (au luat lectii de dans pt asta) si la prima latino, mirele a tras de fusta lunga si ampla, care s-a desfacut in figuri si a ramas mireasa cu o fusta pana la genunchi. Chestii, dom'le nu gluma. Poze de la nunta nu avem si nu stiu cand o sa primim, dar dupa amiaza, daca are chef Calin o sa pun niste poze facute acasa, inainte de plecare, sa vedeti "tinuta" mea si, cu ocazia asta, si faimoasa zugraveala din living.

Anda, Maria distractie faina la nunti, sa va simtiti bine si sa va treziti fara dureri de cap!

Mihi, da poze de la botez?

Liana, ma iau dupa Mariaa si zic si eu La multi ani fericiti si multa sanatate!

Dorisake, nu ne-ai mai zis cum ai rezolvat cu medicamentul lui Ines ... cum se mai simte?

Io duc dupa amiaza spiridusul la Kids Land, recompensa ca a stat cuminte acasa cu buni. Nu mai vine nimeni?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Distractie nuntasilor si asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mai bea cineva o cu mine?
Claudia e 2 saptamani in concediu, cred ca se intoarce in jurul datei de 1 oct.
Dana, chiar ca fu nunta cu schepsis, ma bucur ca v-ati simtit bine.
Mihi, pupici si sanatate copilasilor, vrem poze de la botez!
Liana, la multi ani, sanatate si toate visele tale sa devina realitate!

Traiasca nasa mare si nuntasii!!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput