Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 18
LaLa_20 spune:
Seara buna zuzi intru doar sa va salut si sa le urez bune venit Andeei si mamai ei!!!Sunteti tare frumoase!
P.S.:Fetele cu intalnirea eu credeam ca v-om fi mai multe,dar e bine si atat...insa va rog sa stabiliti un loc(o terasa sau voi stiti mai bine) si o ora...ca sa stiu cum imi fac planurile!
Laurad...pe unde umbli?![]()
Fug la somn!!!Noapte buna!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
kalosalina spune:
Isabella Andreea si mami Madalina bine ati venit in grupul nostru! 
Vazut si poze! Ff frumoasa grasunica! Si ce mult perisor avem! 
super haioasa in poza asta:http://picasaweb.google.com/bogdanmabo/6Luni#5243093965525706690
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Ma bag si eu la culcare ca ma asteapta o zi grea. Maine vreau sa fac curatenie generala...in special sa frec bine la covorul din sufragerie ca sa se joace Daria in voie...Noapte buna!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
bine ati venit isabella andreea si madalina! aveti o pitika frumoasa frumoasa foc!
va asteptam cu drag!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stancutza spune:
Zic si eu
La multi Ani!!!, fericire si multa sanatate Rodicai Marza si lui Virgo!
Sa mai intrati pe-aici fetelor sa ne dati vesti despre voi!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
roli25 spune:
Sunt tare suparata. Andrei iar mi-a facut febra. 39.1. Azi toata ziua a fost bine, vioi si nu a avut febra. Ieri la fel, numai seara creste. Nu mai inteleg nimic. Dr. zice ca daca nu a trecut cu nurofen/panadol alternativ trecem la Augmentin
...si cat vroiam sa evit antibioticul...
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
miky_mamica spune:
Bine ai venit Isabella Andreea!!!! Speram ca mamica ta Madalina sa intre des si sa ne scrie despre tine cum cresti .....
Lala 20 eu ma gandeam sa ne vedem undeva in parc, sa ne plimbam putin ca sa putem schimba si noi mamicile cateva vorbe si pe urma sa mergem la Baby Expo. By the way expozitia se tine in cadrul Salii Polivalente si acolo se poate ajunge prin Parcul Tineretului atat din partea cu Liceul Sincai, cat si pe la Brancoveanu ... eu una pana la urma as prefera a doua varianta, dar depinde unde vrea si restul lumii sa ne intalnim ... iar in ceea ce priveste ora cred ca 15 sau 16 ar fi ok - asta ca sa ne putem si plimba si pe urma sa fie timp si de cumparaturi ... oricum cred ca se va stabili atunci mai aproape.
Cumparaturi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm abia astept ca nu prea am hainutze de toamna.
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008
miky_mamica spune:
Am culcat pupaza si acum am chef de vorbaaaaaaaaaaaaa
Nimeni pe aici?????
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008
miky_mamica spune:
mmmmmmmmmmm se pare ca sunt singurul huhurez pe aici ......... ma bag la un film si pe urma la culcare
Noapte buna!!!!
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008
Eliza spune:
Bine ai venit Madalina. Ai o papusica tare frumoasa si doar cu 5 zile mai mare decat bubulina mea. Stam cam in aceeasi zona:)
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii