Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Multumim mult de primire si de complimente. Ne-am uitat si noi pe albumul grupului si toti clopoteii sunt asa frumosi si dragalasi .
Sa ne traiasca copilasii, sa creasca mari, sanatosi frumosi si sa ne aduca multe bucurii.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Bine ai venit Isabella frumusica!
Mamico Mada v`am vazut pozele si sunteti frumosi toti 3. Sa ne creasca mare, sanatoasa si frumoasa clopotzica.
Mai povesteste`ne de tine.
Ti`am citit scrisorica si e emotzionanta.

AncutzaB asa e.... cu cine sa semene bb inaltutza???
Voi sunteti maaaari si frumosi, si stai sa vezi cat o sa va mai facetzi

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata. Nimeni la cafea?... Sau inca va lasa clopoteii sa dormiti?... Noi ne-am trezit la 7,30 si avem chef de joaca. Din pacate vremea este foarte urata, adica ploua rau, asa ca vom sta in casa.
Ma apuc sa mai vad niste poze ca in ultimele zile nu am avut timp.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata zuzici! Azi va poftesc eu la o virtuala!

In primul rand bine ai venit Isabella printre clopotei si Mada printre zuze! Am vazut pozele voastre si sunteti o familie tare frumoasa!
Si eu sunt tot o mamica de 14 februarie 2008!

Si sa va mai zicem si despre noi, ca iar n-am mai intrat demult... Luca are de cateva zile primul dintisor, iar al doilea sta deja sa sparga gingia! Ne-am facut si noi iepuras, yupiii!!!
A fost mai harnic decat Andrei, caruia i-au iesit primii 2 dinti simultan la 8 luni si 10 zile...
Oricum, n-a avut nici un simptom special acum la iesirea dintisorilor... A fost parca doar un picut mai marait ca de obicei...
Plus ca mai nou zice in continuu "papa"... "Mama" a inceput sa zica mai rar, doar cand e suparat... Dar "papa" zice in continuu... Si uneori si "baba", "fafa", "pafa" si alte de-astea...

si revin,

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Bine ai venit, Isabella, printre clopotei!!!

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Salutam pe toata lumea, suntem si noi un clopotel de februarie nascut pe meleaguri Americane. Mami si bunicile au plans mult pe chestia asta dar ce sa-i faci asta-i viata.
Numele meu e Isabella Andreea, chiar daca tati a vrut doar Isabela Andreea, cei de la spital au facut niste corectii la nume si a iesit asa .
M-am nascut pe 14 februrie, nu am fost foarte convinsa ca vreau sa ies asa ca am tinut-o pe mami in travaliu 36 de ore, da s-a descurcat. La nastere am avut 4.100kg si 53cm.
Tati ne-a asistat la nastere a stat langa noi tot timpul.
Sunt copilas cuminte si papacios, uneori chiar prea papacios mami se teme ca sunt prea grasuta.
Acum la aproape 7 luni am ~9kg si aveam la ultima masuratoare 70cm. Primul cuvant spus TATA, mama inca nu vreau sa spun, ma distreaza cand aud cuvantul asta. Dintisori inca nu au iesit, desi lucrez la ei.
Am inceput si sa merg sustinuta de mami sau tati.
Cele mai mari probleme pana acum au fost racelile pe care le iau de la cresa, de la 4 luni merg la o cresa in Seattle.
Pupici la toata lumea si speram sa ne facem cat mai multi prieteni.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Incarc acum cateva poze intr-un album... Ca nu ne-am mai aratat demult la fatsa...

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Tinna, felicitari pentru dintzos!!! si cite mai povesteste el!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

'neatza

am tot citit in ultima vreme tot ce ati scris, dar asta in timp ce faceam si altceva si pt a va raspunde nu am avut nici 5 minute. acum ploua la noi, deci nu iesim afara,si copilul se joaca. copil care are inca mucisori pe care nu ii pot scoate cu BB . cred ca ae nevoie de sinupret.

mada si isabella, bine ati venit, la semnatura mea ai detaliile despre ce trebuie sa faci sa te pun in albumul comun.activeaza-ti PM-ul sa iti trimite-mi parola contului comun.pupici

ven, natalia, am vazut pozele. mai zuzelor, dar frumusele mai sunteti voi. o fi oare sindrom ul mamicilor cu doi copii ? ca ma apuc si eu sa il fac pe al doilea daca ma infrumuseteaza asa ca pe voi

am mai vazut poze, am mai citit, dar daca nu va raspund atunci uit ce aveam de spus. poate astazi mai stau si eu pe aici putin.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Anca am vizionat pozici cu Stefan, deja merge! Ce baiat mare s-a facut! Si ce scump e!

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Ereena, Mateiasul sa se faca bine cat mai repede... Uff, ca tare rau e cu mucisori, sa nu poata respira ca lumea...

Poze Luca la botez

Mergi la inceput