Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ereena , multumim ca ne-ai pus si pe noi in albumul clopoteilor la 6 luni! Acum am vazut iar albumul si am observat ca suntem si noi acolo, desi am trimis tare tarziu pozele...

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!
Alessia Ioana(crissandrada), Matei Alexandru (cati), Stefan (anca.b), Yannis Sebastian (simonette)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Tinna,

Ereena, sa se faca bine repede mateias...la noi nu ploua e un soare frumos afara...mai mare dragul, insa bate vintul atit de tare ca nu pot iesi cu bebe la plimbare...asa ca ce folos?

Ramona, multumim de urari!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! tuturor clopoteilor sarbatoriti azi:
Alessia Ioana, Matei Alexandru si Yannis Sebastian

un pupic special pentru Stefan al meu, care face azi 8 lunisoare! nici nu stiu cind a trecut timpul! incredibil! imediat am baiat mare si va trebui sa fac planurile pentru bb2

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ramo, am vazut pozele cu razvanici la leagan si la tobogan...si la plimbare! ce bine se distreaza el! icel pentru baietel

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Laurici, ii stiu pe nesimtitii aia de la ing, ca altfel nu pot sa le spun. Tot asa, si pe mine m-au sunat cat eram in spital, dupa ce am nascut. Si eu ii spuneam ca tocmai am nascut, iar ala imi zicea ca atunci poate saptamana viitoare am timp sa ne intalnim. Bleah! Noi am facut la Aviva, acolo are si Dani asigurarea de viata. Am ales un plan cu acumulare, dar cu asigurare de viata si invaliditate pentru Dani. Adica daca pateste ceva Dani, atunci firma preia obligatiile financiare si achita toate ratele pana la 18 ani. Au mai multe chestii misto, inclusiv daca te razgandesti si nu mia vrei sa ii dai copilului, o poti face inainte sa expire contractul.

DAAAA, stiu, am pus un post la un moment dat, cand am vazut pozele cu voi de la mare, si sora ta era cu Thea in brate. Nu l-ai vazut, nu-i asa??? Era laudativ... rau!

fetele!

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Silvia (stii ca te cheama ca pe sora mea mijlocie?), Elle ce asigurare ati facut pt fete? Vreau si eu si nu ma hotarasc. Voi ce ati facut cu banii ramasi de la botez? Eu i-as baga intr-o asigurare pt studii, dar trebuie sa ma interesez bine si asa ma enerveaza agentii de asigurari!!! Daca ii intrebi ceva stau lipca pe capul tau Am patit-o cu o tipa de la ING cu care am semnat pt pensia privata fix in ultima zi posibila (17 ian), deci eram cu Thea de 2 sapt si la cateva saptamani ma tot suna sa ma intrebe daca am auzit de nush ce, sa vina sa-mi mai perzinte Io eram stresata taota si ea ma batea la cap! I-am spus ca mi-a lasat cartea de vizita de prima data si o s-o sun eu! Doar asa m-a lasat in pace!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Si acum sa va zic "Buna dimineata!"!

Am terminat ieri si mana a doua de lac. Azi mana a treia. Am febra musculara de nu mai pot, ma dor toate cele.

Am vazut pozele cu cele 4 mandre de la Cluj! Sunteti superbe! Chiar daca pe Stefanita nu am vazut-o, pot spune cu siguranta ca e superba!

Madalina, am vazut-o pe bulfanica de Sofia. Unde erati, in Sibiu? Iar alea de pe burta, de acasa, sunt haioase rau!

Laurici, absolut superbe pozele cu voi, din concediu. Mi-a placut Eleni la plaja, imbracata in verde, la masa cu sutele de catarge, Dimitris care dormea in masina, mi-am adus aminte de Acropole, dintisorul superb si calaritul fratiorului. Al tau sot scump la vedere, el facea pozele?

Jelimoni, poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2851199470102331993VZyFlx este absolut superba! Iar seria numai cu voi doi este foarte calda.

Vali, AJ este haiosel-foc! Poza cu telecomenzile pe langa el e dementiala. Dar asta le intrece pe toate, sincer iti spun: http://family.webshots.com/photo/2635144730102058884fATANP

Si ultimele pe lista de fotografii... cele de la Cheia. Cu gasca mai mare. Acum ma uit la ele, Mary. Ooooo, ia uite ce mandrete avem noi aici, cu doi dinti in fata. http://good-times.webshots.com/photo/2867502310101440186awybHy Ce frumos stateati voi la poza: http://good-times.webshots.com/photo/2918005850101440186jfpZNk Hehehe! Cred ca a fost fun, asa imi pare din poze. Si oricum, mai ales ca acum sunt ceva mai marisori, e amuzant sa le vezi reactiile si sa le urmaresti ochisorii. Acum am vazut-o! http://good-times.webshots.com/photo/2103508320101440186nudfBK Super tare!!!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Tu fetelor, veste mare (pentru mine)...in ziua in care a implinit bebe 8 luni am ajuns si eu la kg de dinainte de sarcina. e oficial, de acum incolo, om mai vedea, eu mai vreau sa dau jos vreo 5-10 kile, dar nu ma mai stresez deloc. uffff, ca greu a fost! bine ca am reusit, ca imi stateau pe creier suncile alea....

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Oooo, esti tare! Eu la 2 saptamani dupa sarcina eram cu un kg mai slaba decat eram inainte sa raman gravida. Apoi am pus pe mine, de Paste si de atunci mai am de dat jos, ca inca nu am reusit. Aia e, las' ca ma fac eu mare!

Plus ca daca mai am parte de multa munca fizica pe langa casa, dau sigur jos. Terasa exista, avem si foisor, nu duceam lipsa de locuri de stat cu Mariuca. Plus ca avem curte mare. Dar terasa era inglobata in casa, nu stiu cum sa-ti spun. Adica era retrasa, nu adaugata zidului casei. Ca atare era destul de mica. Avea cam 1 metru jumate' latime. Acum am dublat-o. Ca sa avem loc, dom'le, sa ne desfasuram.

Acum caut mobila din lemn. Chiar, stie careva vreun site sau vreo firma care face mese si scaune din lemn? Eu am gasit ceva pe net, dar nimic satisfactor.

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Tu fetelor, veste mare (pentru mine)...in ziua in care a implinit bebe 8 luni am ajuns si eu la kg de dinainte de sarcina. e oficial, de acum incolo, om mai vedea, eu mai vreau sa dau jos vreo 5-10 kile, dar nu ma mai stresez deloc. uffff, ca greu a fost! bine ca am reusit, ca imi stateau pe creier suncile alea....

Povestea Nasterii

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput