Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

poate asa ne auzim la cafea dimineata, ca la noi la 7 e desteptarea...

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fete dragi va pup si fug sa ma culc. Io-s necajita ca, de o vreme, Thea nu se mai trezeste la 9-9,30 ci la 7,30 Sunt distrusaaa Deh, ma invatasem in huzur

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Anca, am vazut poze cu Stefan, iar in poza "dintocii" este mortal!!!! baiatul vesel si pe mamica lui.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Cristina, . cred ca in curind vom trece si noi seara la masa cu linguritza, ca nu prea mai vrea sa suga lapte...deja si-a redus portia, si cit bea, bea cu scandal...cred ca ii las vreo 100 de ml lichid si restul in prepar cu cereale...sa vedem, poate va fi mai bine.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

si ultimul mesaj pe ziua de azi, ca ma bag la dormit. ne vedem la cafelutza!

VIRGO

MARA BIANCA

DARIA MIHAELA

NICOLE ARIANA

IULIA MARIA

MAIA

Stancutza, ce curaj pe tine, sa te apuci de urcat in Turn pe jos…noi am stat la coada si am urcat cu liftul…ca eram si in 5 luni si nu era cazul de “senzatii tari”

Grati, merita sa urci in Turn pina sus…e super privelistea…cel putin Ozana va fi incintata…si eu am dus munca de convingere cu al meu sot (care are rau de inaltime) si nu a regretat

Ema, la mine in jur de 14-17 ale lunii trebuie sa intre banii pe card. Luna trecuta insa au intirziat si au intrat numai in 19. e in functie de banca

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Salutam pe toata lumea, suntem si noi un clopotel de februarie nascut pe meleaguri Americane. Mami si bunicile au plans mult pe chestia asta dar ce sa-i faci asta-i viata.
Numele meu e Isabella Andreea, chiar daca tati a vrut doar Isabela Andreea, cei de la spital au facut niste corectii la nume si a iesit asa .
M-am nascut pe 14 februrie, nu am fost foarte convinsa ca vreau sa ies asa ca am tinut-o pe mami in travaliu 36 de ore, da s-a descurcat. La nastere am avut 4.100kg si 53cm.
Tati ne-a asistat la nastere a stat langa noi tot timpul.
Sunt copilas cuminte si papacios, uneori chiar prea papacios mami se teme ca sunt prea grasuta.
Acum la aproape 7 luni am ~9kg si aveam la ultima masuratoare 70cm. Primul cuvant spus TATA, mama inca nu vreau sa spun, ma distreaza cand aud cuvantul asta. Dintisori inca nu au iesit, desi lucrez la ei.
Am inceput si sa merg sustinuta de mami sau tati.
Cele mai mari probleme pana acum au fost racelile pe care le iau de la cresa, de la 4 luni merg la o cresa in Seattle.
Pupici la toata lumea si speram sa ne facem cat mai multi prieteni.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Bine ati venit Isabella Andreea si mamica Madalina!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Bine ati venit Madalina si Issabela Andreea.Mi-am permis sa ma uit la cateva poze cu voi.Sunteti foarte frumosi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Welcome, Madalina! Vazut poze cu gogoasa mica si creata si frumoasa si cu mami tanara si frumoasa. Pupam fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

offf...seara asta dupa copil nervos rauuu care m-a muscat de san de vreo 7 ori pana la sange am facut iar formula si mi-a ras 200 de ml....am simtit si bucurie si dezamagire si tristete ca nu mai am lapte destul...acum doarme linistit a adormit cu bibe in gura...sper sa am o noapte linistita..
va pup pe toate si fug la nani!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Salutam pe toata lumea, suntem si noi un clopotel de februarie nascut pe meleaguri Americane. Mami si bunicile au plans mult pe chestia asta dar ce sa-i faci asta-i viata.
Numele meu e Isabella Andreea, chiar daca tati a vrut doar Isabela Andreea, cei de la spital au facut niste corectii la nume si a iesit asa .
M-am nascut pe 14 februrie, nu am fost foarte convinsa ca vreau sa ies asa ca am tinut-o pe mami in travaliu 36 de ore, da s-a descurcat. La nastere am avut 4.100kg si 53cm.
Tati ne-a asistat la nastere a stat langa noi tot timpul.
Sunt copilas cuminte si papacios, uneori chiar prea papacios mami se teme ca sunt prea grasuta.
Acum la aproape 7 luni am ~9kg si aveam la ultima masuratoare 70cm. Primul cuvant spus TATA, mama inca nu vreau sa spun, ma distreaza cand aud cuvantul asta. Dintisori inca nu au iesit, desi lucrez la ei.
Am inceput si sa merg sustinuta de mami sau tati.
Cele mai mari probleme pana acum au fost racelile pe care le iau de la cresa, de la 4 luni merg la o cresa in Seattle.
Pupici la toata lumea si speram sa ne facem cat mai multi prieteni.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Madalina, ma bucur mult ca v-ati aratat pe-aici :-) Sper sa intri des sa vorbesti cu noi si sa ne povestesti ce mai face micul luptator sumo :-)) Doamne, cat de draguta e in poza asta: http://picasaweb.google.com/bogdanmabo/6Luni#5243093994365341106

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput