Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asta mananca de mult timp! Dar cu fructe naturale. Ideea era de branza de vaci. Ca asta e noua. Mie combinatia cu iaurt mi se pare bestiala. De gustibus, deh!

Cu ce as mai putea sa ii amestec branza? Ca sa o serveasca mai usor?

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Cretule incearca asa :

- un iaurt natur de 150 gr amestecat cu o masura de cereale plus jumatate de borcan mic de fructe de la Hipp. Piureul de fructe poate fi facut si in casa , din fructele preferate ala Mariucai.

Combinatia asta o rade Andrei.

Eu nu amestec iaurt cu branza de vaci , nu stiu de ce dar parca nu imi place mie combinatia

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cretule eu ii pun branzica si in fructe .. si ii place tare. nici mie nu-mi place branza amestecata cu iaurt ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si eu ii pun branza in fructe . Cel mai des insa o pun in piureul de legume ...aproape zilnic. Eu folosesc branza Fagaras care are si smantana.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ahaaaa, branza de vaci cu fructe. Voi incerca si aceasta varianta. Macar fructele o mai indulcesc...

In legume... nu stiu ce sa zic... o sa incerc si cu legume. Dar cred ca saptamana viitoare. Sa nu ii fac un talmes-balmes de gusturi.

Acum imi dau seama de niste chestii... ce se spune ca "e ca la mama acasa"... e adevarat. Eu, de exemplu, nu i-am dat pana acum broccoli pentru ca nu imi place mie. Si i-am pus branza in iaurt ca imi place mie. Si nu-mi veneau alte idei, pentru ca nu stiu cum ai mai putea manca branza altfel decat cu iaurt. In rarele ocazii cand mananc branza de vaci, o combin numai cu iaurt. Hehehehe! Like mother, like daughter!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Salutari tuturor. Sa stica ca, chiar daca nu am mai intrat pe aici de ffffff mult timp, asta nu inseamna ca v-am uitat., ba din contra, nici nu stiti cat de mult imi lipsec sfaturile voastre....doar ca de cand cu serviciul (de unde nu mpot intra deloc pe forum) parca timpul a intrat in sac...fiecare clipa in care il mai prind pe Razvan treaz (ca cel mai tarziu la 9 trebuia sa fie in pat) o petrec cu el, iar dupa 9 mai fac si eu cate ceva prin casa.
Oricum noi suntem bine, sanatosi. Razvan are 6 dinti, merge in 4labe si zice toata ziua "tata".
Sper ca si voi si clopoteii sunteti bone, sanatosi. Va pup si sper sa mai am timp sa mai intru din cand in cand.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Danonique FELICITARI!!!!! Am reusit sa citesc doar cateva pagini din urma si am vazut ca o sa mai ai un bebe!!!!! inca o data Felitari din suflet si sa stii ca te invidiez pentru curaj.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cand spuneti voi o masura de cereale, cat inseamna asta? Ca eu nu am gasit niciodata in cutia cu cereale doza de masurat. Eu ii pun din ochi si nu sa plans niciodata

Creato, daca e sa nu pape branza, nu o papa in orice ai pune-o, ca al meu... o depisteaza in orice o pun, chiar in cantitati infime si nu mai mananca nimic.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Cand spuneti voi o masura de cereale, cat inseamna asta? Ca eu nu am gasit niciodata in cutia cu cereale doza de masurat. Eu ii pun din ochi si nu sa plans niciodata

Creato, daca e sa nu pape branza, nu o papa in orice ai pune-o, ca al meu... o depisteaza in orice o pun, chiar in cantitati infime si nu mai mananca nimic.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

o masura de cereale pusa cu masura de la formula
tu nu ai masura deoarece ii dai laptic de la tine

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Angi ce branzica ii dai de o refuza in asa hal ?
Ai incercat si cu cea din comert ?
Andrei nu vrea deloc facuta in casa dar la Fagaras mananca de sparge

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput