Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
lala
uite pozele emei
http://community.webshots.com/user/emamilan
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
grati.ela spune:
Cretzule vreau si eu sa-mi iau un ap foto pt un neprofesionist ca mine...sunt atehnica, deci sa fie ceva pe care doar sa apas si sa iasa bine...vreau sa pot face si poze la distantza iar cele de interior sa fie clare. In plus sa ma tina bateriile macar pt 100 poze...Nu ma pricep deloc, am un HP care-mi topeste bateriile, e prost tare...vreau si eu ceva sa pot face cat de cat poze in conshed!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
buna fetelor,
suntem coplesiti de complimente, multumim frumos!va pupacim pe voi si pe clopotei!
Miha biserica este Gradina Icoanei, care e favorita mea.Imi place mult si bis. Sf Spiridon dar ar fi fost oricum prea mare pt un botez cu fam si prietenii cum am avut noi.
creata era f calda apa in piscina,peste 30 grade, era cam aceeasi temp cu atmosfera de afara.Oricum prea cald, de aia am si avut curaj sa intru cu el in piscina.Nu e dat Milan, hihi si lui cum ii plac blondele tb sa-ti pazesti fata!
elle mi-ai recomandat exact care imi pac mi-arrabiata si sotului-carbonara. pup fata muciosica, si noi suntem la fel, a venit doctora azi sa-l vada ca ma spriasem un pic cu mucisorii si cu urletele(de la dinti) si m-a linistit. Are un pic de rosu in gat dar il lasam in continuare sa ii treaca fara medicamente, doar cu ser si bb.
ai dat tu link pt lala, merci
va pup weekend placut!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Am intrat putin - buburuza e pe jos (pe o pilota) si o "intinde" de la un capat la latu', de-a rostogolu'
- si am vazut papusica Irlandezei si bineinteles, privelistea de vis.
Cate-un
pentru prinztesele Evasi Thea, sa treac mai repede mucii.
Am citit despre gradinite si scoli; si eu am fost si m-am interesat la gadi (ca de "cresa" se ocupa mama); mi-a zis directoarea ca se poate "rezolva" de-acum ![]()
M-a incantat sa citesc de pregresele Vanesei; inseamna ca e pe dumul cel bun!
Intrebare: cat sa-i dau dintr-un ficatzel de pui, pentru prima data? Un lob sau doi?
PS. Helene, sa stii ca la piramida aia m-am oprit si eu.
Na, ca a ajuns pe parchet tot rostogolindu-se!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Lala_D spune:
Roxana incearc-o intai cu un lob ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creata2008 spune:
Grati, iti recomand cu caldura aparatul pe care mi l-a luat mie Dani cadou de Craciun, Canon Powershot A460. Noi suntem fan Canon. Uite aici o pagina unde iti explica detaliat http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-canon-powershot-a460-albastru--pAJ1784B002AA despre el si cred ca vezi si pretul. Daca vrei in engleza, direct de la ei, uite aici http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=183&modelid=14825 . Eu zic ca e super misto. Ai vazut pozele mele din concediu? Toate sunt facute cu el. Si are de toate, daca vrei sa intri putin in setari. Plus, foarte important pentru mine, filmeaza. Asa le am pe amandoua in aceeasi scula. Si o filmez destul de mult pe Mariuca. E mic, compact, setari auto si manual, tot tacamul. A, si habar n-am cate poze tine, eu am acumulatori, dar cert e ca uit cand ii incarc ultima oara. ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Cretzule vreau si eu sa-mi iau un ap foto pt un neprofesionist ca mine...sunt atehnica, deci sa fie ceva pe care doar sa apas si sa iasa bine...vreau sa pot face si poze la distantza iar cele de interior sa fie clare. In plus sa ma tina bateriile macar pt 100 poze...Nu ma pricep deloc, am un HP care-mi topeste bateriile, e prost tare...vreau si eu ceva sa pot face cat de cat poze in conshed! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Atunci cred ca a fost bestial si pentru el, in piscina ma refer. ![]()
Asadaaaaaar, adjudecat, ne inscuscrim!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti creata era f calda apa in piscina,peste 30 grade, era cam aceeasi temp cu atmosfera de afara.Oricum prea cald, de aia am si avut curaj sa intru cu el in piscina.Nu e dat Milan, hihi si lui cum ii plac blondele tb sa-ti pazesti fata! |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Raportez: copchilu' doarme pentru a treia oara pe ziua de azi, de data asta in patut, ciorba taraneasca de vitel e aproape gata (mai trebuie borsul), friptura la cuptor e gata, cartofii pentru piure sunt curatati. Bineinteles, a venit mami si m-a ajutat, ca altfel cred ca le faceam pe toate de pe scaun. Ceea ce e cam complicat. Ma simt, in schimb, mai bine, Nurofenul cu capsule moi si-a facut efectul.
Mariucai nu i-a placut nici a doua oara iaurtul cu branzica de vaci. Am incercat si cu cereale, tot n-a vrut. La 6 ii dau cereale cu fructe. Aia e! Mai incerc si maine, poate o conving ca e bun! 
Ma gandeam ca e misto sa fii insarcinata! Acum prefer sa vomit decat sa imi fie rau de la cm.
Cum o dai, tot nu-i place omului si e nemultumit!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Lala_D spune:
Cretule incearca asa :
- un iaurt natur de 150 gr amestecat cu o masura de cereale plus jumatate de borcan mic de fructe de la Hipp. Piureul de fructe poate fi facut si in casa , din fructele preferate ala Mariucai.
Combinatia asta o rade Andrei.
Eu nu amestec iaurt cu branza de vaci , nu stiu de ce dar parca nu imi place mie combinatia ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze