Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Acu' sa va si salut 'Neata
Ana Antonia Sa cresti mare, puiule, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura Ioana nu-i da maica antibiotic la febra de 38 chiar din prima zi

Regula pediatrei mele este de 3 zile de febra constanta peste 39 C atunci intra in functiune antibioticul pana in cea de a treia zi lasam organismul sa lupte, ajutam copilul cu antitermice alternate : panadol, nurofen, novocalmin si tratam simtomatic .

Muci: cu picaturi de nas si Sinupret
Tuse :cu sirop Eurespal

Poate sa fie o boala eruptiva si atunci antibioticul nu e bun sau poate sa fie o viroza si atunci antibioticul nu are niciun efect ( doar distruge flora intestinala)

Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

LalaD nici eu nu vreau sa-i dau antibiotic! Ce picaturi in nas? Eu ii pun apa de mare. Si sinupret-ul ce e? Iar de tusit, tuseste rar si sec, parca s-ar forta.
Edit: si ce antitermice sa cmbin si cum? Eu i-am dat nurofen si mi-a zis sa-i dau 2,5 la 8 ore. Da-mi o idee ce si cum sa-i dau intercalat, la cate ore.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Fetelor ce scaun de masina urmeaza dupa scoica? I-as lua unul pe care sa-l am de aucm incolo, sa nu mai fie nevoie sa-l schimb. Deci sa fie practic, frumos si sa nu mai transpire si-n asta ca-n scoica ei (are invelisul din sintetic Dar neaparat vreau sa fie si frumos (adica sa aiba culori, chestii).

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

LalaD nici eu nu vreau sa-i dau antibiotic! Ce picaturi in nas? Eu ii pun apa de mare. Si sinupret-ul ce e? Iar de tusit, tuseste rar si sec, parca s-ar forta.
Edit: si ce antitermice sa cmbin si cum? Eu i-am dat nurofen si mi-a zis sa-i dau 2,5 la 8 ore. Da-mi o idee ce si cum sa-i dau intercalat, la cate ore.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Picaturi de nas :

Vibrocil sau oftamezone N sau coralgol

Sinupret = sirop pentru fluidizarea mucozitatilor nazale , este un mucolitic di aceiasi clasa cu Rinathiol
Se dau 15 picaturi de doua ori pe zi ( in gurita, nu in nas).
Rinathiol = acelasi lucru dar alta firma se dau 2,5 ml pe zi

Schema mea de antitermice la febra constanta peste 38,5 C :

Panadol ( sau eferalgam sau calpol = toate contin paracetamol substanta activa ) - 2,5 ml
Nurofen = 2,5 ml
Supozitor cu Novocalmin la febra peste 39 C

Se alterneaza cele 3 antitermice la 6 ore .
Se mai poate face frectie cu un amestec de apa calduta , 200 ml , o lingurita de spirt si una de otet de mere pe burtica, spate si membre.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor ce scaun de masina urmeaza dupa scoica? I-as lua unul pe care sa-l am de aucm incolo, sa nu mai fie nevoie sa-l schimb. Deci sa fie practic, frumos si sa nu mai transpire si-n asta ca-n scoica ei (are invelisul din sintetic Dar neaparat vreau sa fie si frumos (adica sa aiba culori, chestii).

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Scaun de masina din clasa 0 - 18 kg sau scaun de masina din clasa 9-18 kg

http://images.google.ro/images?hl=ro&q=scaune%20auto%209%20-%2018%20kg&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Va pup, fetelor!

Ma pregatesc de o ciorbita de vitel si friptura la cuptor, ca avem masa mare azi. Vin mama si cu tata la noi, ai mei, cumatelu' cu prietena. Din pacate, Dani si fratele meu sunt plecati cu treaba. Iar eu sunt intr-o mare durere... de cap, de mijloc... mi-a venit cm-ul si sunt lovita de avion.

Miri, va intorc imbratisarile... azi mai moi ca niciodata, ca sunt slabita rau.

Shose si noi pe voi!!! Ce face tiza noastra iubita?

Ellenuta, cred ca e groaznic cu aspiratorul ala, sper sa ii treaca repede si sa nu mai urle. Saracuta de ea!

Laura, ziceau socrelii mei ca se aud niste urlete in noapte!!! Nu stiau de unde. Ii vor informa eu!

Grati, cum a reusit frumoasa noastra sa ia din nou balauru'?? Cred ca e groaznic! Ai grija de ea si tine-l departe pe Dudu.

Daca am sarit ceva... sa ma iertati. Nu neuronii sunt de vina, ci faptul ca se lovesc cap in cap de la ameteala pe care o am!

A, si azi i-am dat Mariucai prima oara iaurt cu branzica de vaci. Nu prea i-a placut. Iar ieri, thanks Lala, i-am dat un sfert de ou. Nici ala nu i-a placut, dar banuiesc ca legumele erau de vina, aveau cam mult ardei gras si am sesizat ca nu prea ii place.

Perseveram... incercam...

Gata, ma retrag! Ne auzim!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu i-am luat de la reprezentanta Inglesina. Incearca pe inglesina.ro si vezi daca iti place ceva de acolo. Eu sunt foarte multumita de scaunul pe care i l-am luat, Moovy. Il are deja de aproape 2 luni.

Citat:

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Elenuta am incurcat-o si eu: s-a trezit plangand Thea pe la 1 si avea niste muci de nu putea dormi. Era rupta de oboseala si nu putea respira klumea si a tras un bocet pe cinste, pana i-am aspirat mucisorii (ne-au stiut si pe noi vecinii dinc artier la 1 noaptea). Faza e ca de dimineata tot cu muci si cu stranut (in urma caruia mucii ajung pana la gura sau pana la genunchi Temperatura 37,9, dr mi-a spus deocamdata sa-i dau nurofen la 8 ore, iar daca creste temperatura peste 38 sa-i dau amoxicilina de 250. Ii aspir mucii parca degeaba! De cate ori am voie pe zi sa-i umblu la nasuc? Tzipa ca din gura de sarpe Tu ce ziceai ca-i dai?

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

laurici io o aspir de 2 ori pe zi. ii dau sumetrolim 4 ml la 12 ore si sinupret (ptr muci) 15 picaturi in gurita de 2 ori pe zi. seara ii mai dau 2,5 ml de ketof. iar in nasucul infundat ii pun oftamezone N si apa de mare ..

thea mica sa se faca bine repede.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Irlandeza... ce scumpete ai tu acolo!!!Zici ca e din reclame.FOtomodel s-o faci,cu ochisorii ei aia frumosi si ce gurita!!!
De balcon ce sa mai zic si ce vedere frumoasa!!!Si florile imi plac(sa le vad,ca eu in casa nu am nici o floare ca nu-mi place sa am grija de ele...cica nu sunt femeie de casa)
Mai eu sunt cam zapacita,da imi aduc aminte ca am ratat niste poze din concediu si de la botez ,Ema oare ale tale...dati-mi si mie link-ul ca eu nu mai gasesc...
Fug sa-i dau papica lui Bibi si revin!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput