Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
danonique spune:
LALA D sa stii ca eu te admir din umbra pentru felul in care iti cresti copilasii si mi se pare ca nici la al cincilea nu voi avea aceeasi stapanire de sine pe care o ai tu.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
EliaElia spune:
Am vazut ca vorbiti de gradinite. Se poate oficial inscrie de acum copilul? Ma refer in Bucuresti, auzisem parinti care se plangeau ca sunt inscrieri doar o perioada bine determinata in fiecare an si oricum nu primesc decat pentru anul respectiv.De scoala noi avem o scoala peste drum de bloc, au si bazin(am vazut cand am votat nu stiu daca e functional) sper sa o primeasca acolo fara mari probleme.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Ellenuta spune:
neata
vin si eu la
uff .. se vede ca e bolnavioara eva .. nici acum nu s-a trezit .. a dormit de la 22 pana la 6.30 snur a papat si apoi iar somic .. ea carer la maxim 8 era in picioare. am fost la ea sa vad daca frige dar nu frige, e ok.
laura nu mi-a venit sa cred .. sper sa fie totul bine.
angi gata, ai baiat mare! e mare problema cu gradinitele,. si noi trebuie sa ne orientam de pe acum.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia Am vazut ca vorbiti de gradinite. Se poate oficial inscrie de acum copilul? Ma refer in Bucuresti, auzisem parinti care se plangeau ca sunt inscrieri doar o perioada bine determinata in fiecare an si oricum nu primesc decat pentru anul respectiv. De scoala noi avem o scoala peste drum de bloc, au si bazin(am vazut cand am votat nu stiu daca e functional) sper sa o primeasca acolo fara mari probleme. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Nu, oficial in Bucuresti nu il inscrie nimeni de acum .
Neoficial ...da.
In principiu trebuie sa mergi cam cu un an inainte de inscriere si sa vorbesti cu o educatoare/ invatatoare dupa caz.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique LALA D sa stii ca eu te admir din umbra pentru felul in care iti cresti copilasii si mi se pare ca nici la al cincilea nu voi avea aceeasi stapanire de sine pe care o ai tu. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Iubita nu te mai desconsidera. Esti o super mama

Eu nu as fi avut in veci curajul tau . Nu m-as fi descurcat cu doi copii de varste apropiate si in niciun caz cu 3 . Pentru mine esti un exemplu

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Elle sa va faceti repede bine 
E tare urat cu puiutul bolnavior .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
anca.b spune:
Salutare!
Intru si eu repede sa va citesc, ca mai am o gramada de facut pina plec la nunta. sper sa ma distrez bine. am terminat curatenia, de calcat tinutele de nunta, piciul e la plimbare cu tati...mai trebuie sa-mi fac parul si iunghiile pina plec...sper sa apuc.
Elle, sper sa se faca bine repede evita! 
Dana, ce ma bucur ca s-a acomodat vanessa la gradi! doar un pic mai e si o sa ceara singura sa mearga la copii!
Angi, ce haios cu inscisul la gradi/scoala. si la noi te duci din timp, dar nici chiar asa. cam cu doua luni inainte te duci si vorbesti cu directoarea. ideea e ca oricum locurile sint ocupate, iau copii peste nr aprobat, mai ales la cresa, pt ca multi se inscriu insa nu merg...
Irlandeza, am vazut frumusete de fata! ptiu sa n-o deochi! e din ce in ce mai frumoasa. buna ideea cu canuta de la avent. va trebui sa iau si eu, pt ca astea de la primii pasi le refuza...
Ema, am vazut poze cu Milan la balaceala. ce i-a placut in concediu...nu mai vrea?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Noi raportam una bucata copil miriit seara, plictisit de tot si de toate...
aseara am reusit sa-l culcam (i-am dat de cina lapte cu cereale, cu linguritza, si a papat mai bine), la 23.00 s-a trezit urlind pt ca l-au speriat vecinii de deasupra (cu care am avut si un meci, dealtfel), dupa care n-a vrut decit in brate la taica-su...a adormit dupa o ora jumate, in care a plins cu suspine, i-am dat si panadol, 3,5 ml...
azi de dimineata a fost ok. nici nu stiu ce sa zic, poate il deranjeaza si dintii, nu se vede nimic pe gingia de sus, insa nici cind i-au iesit cei de jos nu s-a vazut decit inainte cu o zi...
azi ramine cu mama. pt prima data o perioada atit de lunga..sper sa se descurce cu el.
ps: ieri am facut si primii pasi tinuti de minutze (pina acum doar tzopaia). a legat vreo 12...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
Hello!
Miri...
.Bibi doarme la ea in camera!Daca te pronunti si in cealalta problema nu ma supar,doar suntem un drup de prietene!nu?
Un
pt Eva sa se faca repede bine!
Revin later mai am treaba pe aici!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
Laura Ioana spune:
Elenuta
am incurcat-o si eu: s-a trezit plangand Thea pe la 1 si avea niste muci de nu putea dormi. Era rupta de oboseala si nu putea respira klumea si a tras un bocet pe cinste, pana i-am aspirat mucisorii (ne-au stiut si pe noi vecinii dinc artier la 1 noaptea
). Faza e ca de dimineata tot cu muci si cu stranut (in urma caruia mucii ajung pana la gura sau pana la genunchi
Temperatura 37,9, dr mi-a spus deocamdata sa-i dau nurofen la 8 ore, iar daca creste temperatura peste 38 sa-i dau amoxicilina de 250.
Ii aspir mucii parca degeaba! De cate ori am voie pe zi sa-i umblu la nasuc? Tzipa ca din gura de sarpe
Tu ce ziceai ca-i dai?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai