Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Intrebare:ati luat la bebei canita cu cioc, au acceptat-o, de care? |
Da, i-am luat 2 , de la Avent, dar deocamdata nu stie sa bea din ele, le intoarce cu fundul in sus si le scutura, sau le roade.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Miha74, LauraI., eu ai dau lapte SMA, nr.1 de la nastere si nr. 2 de la 6 luni, iar nr. 3 abia la 1 an o sa-i dau. Cititi ce scrie pe cutie, de la cate luni se poate introduce, si atunci stiti sigur ca ati procedat corect.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Fetelor, sunt socata Daca va spun ce am facut azi... l/am inscris pe Pupicu la cresa pt la anul si la gradinita pt 2010 Am plecat de-acasa ca sa vedem cresa pe care o voiam si sa vb cu directoarea de la Directia creselor. Ea a fost ff draguta insa ne-a spus ca pt cresa de acolo nu avem nici o sansa pt ca are deja 100 de cereri pt 10 locuri. ca dc voiam sa prindem loc la cresa asta trebuia sa fac cerere de anul trecut de cand eram gravida!!!! asa ca am facut cerere pt alte 2 crese ceva mai departe, fie unde o fi. si ce credeti ca ne-a spus directoarea? ca ne sfatuieste sa depunem cerere pt gradinita de acum pt 2010 fiindca numai asa putem fi siguri ca prindem loc!!!! Si ne-am dus la gradinita cu inima stransa siguri fiind ca o sa rada aia de noi si cu fundul. Dar de unde... au spus ca intr-adevar suntem primii, dar ca bine am facut ca numai asa avem sanse sa prindem loc, fiindca fff curand or sa inceapa sa fie asaltati de cereri pt 2010 pt ca pt 2009 s-au ocupat deja locurile... Va vine sa credeti? Asa ca Pupicu la 8 luni e inscris si la cresa si la gradnita.... |
Socata? Stai sa vezi........eu trebuie s-o inscriu acum pe Patti la scoala, daca vreau sa aiba unde invata peste 5-6 ani, si nu la una , ci la mai multe, pt. ca daca nu vor mai fi locuri atunci ( din motive religioase), sau ne mutam in alta parte.......asa ca v-a trebui sa o inscriem la cel putin 4-5 scoli.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
Am ramas singura ?
Hai sa va pun niste poze sa aveti ce vedea dimineata la cafea
:
http://good-times.webshots.com/photo/2921756630102887153UTrgdM
http://good-times.webshots.com/photo/2519454050102887153NFsyGa
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
Daca mai stau umplu eu pagina asta
, asa ca merg la nani, e deja 12.30 ?!?!
Acusi se face 6......Pa, pa
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
miri_mik spune:
buna dimineata!
am pregatit cafeaua pe cand faceti ohi!:))
de data asta am 9 minute s ama exprim so mintea nu mi-e deloc clara, dar sa speram ca tot pot ordona ceva:
adryana4 you, la multi ani! ca de obicei, eu la coada statului, dar stau pe ulita si tip de dimineata ca sa-ti amintesc ca esti speciala, indiferent cand e ziua ta cu adevarat:)
stancutsa, muuuuuuuuuuuuah! din suflet. ui ce-a trecut timpul! nici nu-mi mai aduc aminte parca de zilele alea, dar ce frumoase erau!
danonique, n-am vazut inca poza cu bebe, dar promit ca maexecut and am timp. cat despre ce zice lumea, cat e de binevoitoare si atoatecunoscatoare... caravana trece, cainii latra, pietrele raman! nu pleca urechea! ai luat o decizie buna! si chir daca uneori t eindoiesti, e firesc, dar ai und rum lung in fata si cu timpul ai sa fii dinc e in ce mai sigura ca esti deja cea mai grozava mama de pe terra! sa mai vina si cameliH pe aici sa te mai incurajeze putin!
ema, am vazut o singura poza cu tine si cu milan si m-amtopit! cea de care spunea lalaD ca e reclama pt caldura si fericire:) sunteti impresionant de fotogenici si de potriviti in decor. promit ca le vad si pe celelalte!
lalaD, mersi de pagina, si un pupic pe uns ervetel pe un croissant langa cafea:)
angi... pt noi nu e socant. daca vrei cresa... aici il inscrii de cand ai aflat ca esti gravida, posibil din sapt 1 de sarcina. iar scoala... stim si asta. cum zicea irlandeza...
Irlandeza, frumoasa priveliste pt voi la cafea! sa va bucurati de ea si de ochisorii absolut dementiali ai lui patti! e o extraordinara!
elle, am reusit. ti-am lasat si offline. pusici fierbinti:)
(mai am 3 minute)
lala20, nu te-am uitat:) iti doresc sa-ti faci droaia de copii la care visezi si sa fiti fericiti impreuna. cu partenerul... nah, ca acolo nu ma mai pronunt:) unde doarme bibi? si n-am inteles exact ce e cu 400g demancare. la o masa?
creata, pupici la kilogram pentru creata mica:))
ramona b, tu si ema pt mine sunteti simboluri. semanati un pic asa:) si-mi placeti tare:)
shose, cuscra mea cea draga (aia oficiala) ce-mi mai face bombonlul?
jelimoni... mi-am amintit de soacra ta... pfffffu, poama acra!
lauraI, o fi patti cu un kil mai mareca theea, dar si theea ta e o frumoasa si-o dulce. hmmm, parca-mi lipsesc pozele cu ea:)
strigare pentru ereena, honey, mitsu, irinouka, isi, cameliaH, cynthia, louiza (care cam sta in umbra), nemary, alinatudor... si am depasit timpul regulamentar.
doar atat mai zis: mersi de griji, sper sa se rezolve cuvacanta. am printat ieri voucherele in aeroport la colegii de la neckermann - tot e bine sa ai pile. si...
sacha a plans de s-a rupt azi noapte, cu tt cu mucii lui cu antibiotic, dar am convingerea ca suntem pe calea cea buna. dupa zbierrte d ela 11-12.35, a adormit, fara bibe, fara suzi, si... doarme inca! haleluiah!
ps:grati! ce rau imi pare de ozi! pupa fata frumoasa si cretulina si speram ca trece burtica. tine-l la ochi si pe dudu!
si.....
pe curaaaaaaaaaaaaaand! plec la servici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Fetelor, sunt socata Daca va spun ce am facut azi... l/am inscris pe Pupicu la cresa pt la anul si la gradinita pt 2010 Am plecat de-acasa ca sa vedem cresa pe care o voiam si sa vb cu directoarea de la Directia creselor. Ea a fost ff draguta insa ne-a spus ca pt cresa de acolo nu avem nici o sansa pt ca are deja 100 de cereri pt 10 locuri. ca dc voiam sa prindem loc la cresa asta trebuia sa fac cerere de anul trecut de cand eram gravida!!!! asa ca am facut cerere pt alte 2 crese ceva mai departe, fie unde o fi. si ce credeti ca ne-a spus directoarea? ca ne sfatuieste sa depunem cerere pt gradinita de acum pt 2010 fiindca numai asa putem fi siguri ca prindem loc!!!! Si ne-am dus la gradinita cu inima stransa siguri fiind ca o sa rada aia de noi si cu fundul. Dar de unde... au spus ca intr-adevar suntem primii, dar ca bine am facut ca numai asa avem sanse sa prindem loc, fiindca fff curand or sa inceapa sa fie asaltati de cereri pt 2010 pt ca pt 2009 s-au ocupat deja locurile... Va vine sa credeti? Asa ca Pupicu la 8 luni e inscris si la cresa si la gradnita.... Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |

V-am luat !
Andrei este inscris la gradinita si la scoala
Cresa nu vom frecventa .
Bine noi suntem "pilosi" ca sa spun asa in sensul ca la gradinita aceia am fost eu, cumnata cu 2 copii si Bogdan deci ne cunoaste toata lumea si inca de cand eram gravida calculau educatoarele lui Bogdan care il va prinde pe Andrei pe tura la 3 ani
Acum o saptamana am fost cu baietii pe acolo, unul sa isi revada educatoarele si unul sa ia "contact" cu atmosfera . La cat s-a hlizit Andrei la ele il opreau deja pe post de nepot personal ( amandoua asteapta ca fetele lor sa se hotarasca odata sa le faca nepoti ).
La scoala m-am scos
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
Buna dimineata!Vin si eu la o cafea ca imi doarme familia si am putin timp.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
ANGELIQUE felicitari pentru inscrierea puiutului la cresa si la gradinita.Si aici sunt probleme cu locurile in cresa si pentru a beneficia de un loc trebuie sa iti inscri copilul inca de cand este in burtica.
poze albert
danonique spune:
IRLANDEZA am admirat-o din nou pe PATTI si abia astept sa se trezeasca Albert sa ii arat ce minune de fata a petit mami pentru el.E superba!
poze albert