Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta m-ai facut sa rad cu Eva cea tzipatoare cand vede batista Si Thea face o panaramaaaa...nu plange ci tzipa, racneste, de fapt Saracutele Sanatate multa si sa scapati cat mai repede de muci!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, sunt socata

Daca va spun ce am facut azi... l/am inscris pe Pupicu la cresa pt la anul si la gradinita pt 2010

Am plecat de-acasa ca sa vedem cresa pe care o voiam si sa vb cu directoarea de la Directia creselor. Ea a fost ff draguta insa ne-a spus ca pt cresa de acolo nu avem nici o sansa pt ca are deja 100 de cereri pt 10 locuri. ca dc voiam sa prindem loc la cresa asta trebuia sa fac cerere de anul trecut de cand eram gravida!!!! asa ca am facut cerere pt alte 2 crese ceva mai departe, fie unde o fi. si ce credeti ca ne-a spus directoarea? ca ne sfatuieste sa depunem cerere pt gradinita de acum pt 2010 fiindca numai asa putem fi siguri ca prindem loc!!!!

Si ne-am dus la gradinita cu inima stransa siguri fiind ca o sa rada aia de noi si cu fundul. Dar de unde... au spus ca intr-adevar suntem primii, dar ca bine am facut ca numai asa avem sanse sa prindem loc, fiindca fff curand or sa inceapa sa fie asaltati de cereri pt 2010 pt ca pt 2009 s-au ocupat deja locurile... Va vine sa credeti?

Asa ca Pupicu la 8 luni e inscris si la cresa si la gradnita....

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Sa va spun unde am dus-o pe Thea azi: la ginecolog Am vazut dupa amiaza ca are o scurgere galbui-verzuie si am sunat-o pe dr ei, care mi-a recomandat sa o duc la gineco sa-i ia o lama Am fost la dr cu care am nascut si i-a luat cu un buretel cu care a uns 2 lame. Mi-a dat si mie acasa doua lame si cativa buretei, poate dimineata are scurgere mai abundenta si sa-i recoltez eu (acum nu a prea avut ce sa ia, ca o stersesem eu cand am vazut si abia pe urma am sunat-o pe dr).

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Doamne, Angi, ai baiat mare de acum Asa-i ca te-au luat emotiile? Sa stii ca mi-ai dat si mie idei: desi am reusi sa o bagam cu pile la gradinita, mai bine o inscriu eu de acum (totusi nu-i devreme la gradinita in 2010?)

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Doamne, Angi, ai baiat mare de acum Asa-i ca te-au luat emotiile? Sa stii ca mi-ai dat si mie idei: desi am reusi sa o bagam cu pile la gradinita, mai bine o inscriu eu de acum (totusi nu-i devreme la gradinita in 2010?)

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Asta/i socant, ca nu-i devreme deloc dupa cum se pare... daca mi-a zis ca trebuia sa depun cererea gravida fiind, iti dai seama...

Uff, sper sa nu aiba nimic Thea...

Inimioara mea

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Nu, Angi, ma refeream pt varsta lui de atunci. De fapt si nasii Theei si-au dat ambii copii la gradinita de la 2,4 ani si s-au descurcat (dar ii luau la 12, chiar daca programul e pana la 17).

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi are iar enteroviroza...de marti o doare burtik si are diaree de 4-6 ori/zi. Am zis ca e ceva pasager dar iaca e vineri si cum mananca o doare burta si la o ora are saun apos. Dak maine e tot asa e trist...primeste tratament (acum ia doar biotics plus ceai si dieta).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Pai la 1 sept va avea 2 ani si 8 luni, nu mi se pare devreme

Grati, imi pare tare rau ca e Ozi bolnavioara...

Inimioara mea

Mergi la inceput

Ai dreptate, Angi, e numai bun! Doamne, cand ma gandesc ce repede cresc si se duc la gradi si la scoala si tot asa....dragii de ei! Tare as vrea sa nu treaca timpul asa repede sa o pot dragali si tzine in brate atunci cand vreau si cat mai mult!
Grati, imi pare tare rau pt Ozi! Saracuta, cat chin pe capul ei Doamne ajuta sa fie mai bine pana maine si sa scape fara tratament!

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Gagici, noapte buna! Sa ne "auzim" dimineata cu vesti bune!
Pentru cele cu care nu mai mai "vad": weekend placut

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput