Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
Ven spune:
N-am timp, sunt pe fuga, oare cand oi mai avea in urmatorul cincinal?
Dar tre' sa zic ceva:
EMA, esti dementiala, Milan la fel (pacat ca n-am fata sa-l petim
), tati la fel, sunteti niste frumosi si jumate!
aweya spune:
Ema am vazut si eu pozele... ce sa mai zic, au zis deja toate fetele. Sunteti o familie frumoasa si fericita. Felicitari!
Eu nu am avut curaj sa plec cu bb la turci, trebuia sa mergem la sfarsitul lui iunie, dar am renuntat.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
stancutza spune:
ramonab, am reusit sa vad si eu poze cu Razvanelul. In afara ca e foarte frumos, am vazut ca s-a si rotunjit!!! A mai pus falcute, nu?
Lala_D, ce pui scormonitor ai tu acolo! -am vazut si cu bretonel, e super dragut! Si tu zici ca dintre ei doi, Bogdan a fost cel precoce? Wow!!!!
Ema, Milan iti e copie fidela, se face din ce in ce mai frumos, mai asemanator cu tine, si mai printisor...sau ar trebui sa zic pasha :-) Decorul din vacanta v-a prins de minune pe amandoi, aveti niste poze superbe. Si la botez a fost frumos, am vazut ca nu v-ati formalizat. Remarca cineva ca te imbraci cu alb, si eu am capatat o pasiune pentru alb, de cand s-a nascut Sofia. Inainte nu ma interesa :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
Buna seara!Am ajuns si noi acasa de pe drumuri.La 5 si 30 am luat-o pe Vanessa de la gradinita, ne-am plimbat putin si ne-am oprit la restaurant sa mancam.Vanessa a fost f cuminte.Acasa ne-a uimit pe toti cand ne-a spus ca gura se numeste "bouche".Puiul meu invata franceza.Nu mi-a venit sa cred.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
LaLa_20 spune:

Dana , felicitari pt progresele Vanessei!!!

Elle!
Condica de seara!!!!Se face prezenta si se pun absente!!!
De alina023 mai stie cineva ceva?!!!Danibv?!!!Si care va mai stiti!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
Ellenuta spune:
sunt aici prezent .. dar nu stau mult ca m-a chiaunit eva azi. ii iese si dintele nr 2 si va dati seama circ. plus ca e cu mucii pe piept, stranuta .. mi-a facut 38.3 .. dar i-am luat imediat dupa kk si d-asta. inainte de baie avea 37,9 ...
eu intreb de STOISOR si ea era mereu prezenta si de ceva vreme nu a mai dat semne. o fi pe undeva?
laurici o aspir cu batista bebelusului .. e o circoteca .. ma stiu 3 blocuri in jur. numa' cand ma vede cu obectu' incepe sa urle si sa dea din cap ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna seara!Am ajuns si noi acasa de pe drumuri.La 5 si 30 am luat-o pe Vanessa de la gradinita, ne-am plimbat putin si ne-am oprit la restaurant sa mancam.Vanessa a fost f cuminte.Acasa ne-a uimit pe toti cand ne-a spus ca gura se numeste "bouche".Puiul meu invata franceza.Nu mi-a venit sa cred. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
dana, ce bine imi pare ca incepe sa-i placa vanessei!! o sa fie bine, sunt sigura!!
piticii si samburelul micElena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
Shose spune:
Helllo fetelor!
Tre sa zic ca am vazut poze de Miha si ii felicit de botez. Cred ca v-ati distrat. Bb e un frumos si jumatate, dar nici sora lui nu e mai prejos.
Vazut poze de Cretzulina mea mika si frumoasa, tot papusha de portzelan a ramas.As pune o in vitrina.
Am vazut poze de Ema si am vazut o vacantza minunata si o familie frumoasa.Felicitari pt botezul lui Milan.
Inca odata, sunteti frumosi TARE
Ellenutza sa facetzi vanzare!!!!!! Yamyyy mi-ai facut pofta de pizza.
si sa treaca mucii Evei. Ca sa nu mai planga la aspirator, ia-i aspirator special pt nasuc, nu face mare zgomot si are si muzicute. La noi merge minunat.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Helllo fetelor!
Tre sa zic ca am vazut poze de Miha si ii felicit de botez. Cred ca v-ati distrat. Bb e un frumos si jumatate, dar nici sora lui nu e mai prejos.
Vazut poze de Cretzulina mea mika si frumoasa, tot papusha de portzelan a ramas.As pune o in vitrina.
Am vazut poze de Ema si am vazut o vacantza minunata si o familie frumoasa.Felicitari pt botezul lui Milan.
Inca odata, sunteti frumosi TARE
Ellenutza sa facetzi vanzare!!!!!! Yamyyy mi-ai facut pofta de pizza.
si sa treaca mucii Evei. Ca sa nu mai planga la aspirator, ia-i aspirator special pt nasuc, nu face mare zgomot si are si muzicute. La noi merge minunat.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Irlandeza si la noi pipi miroase uneori a vitamine sau medicament ccum wici tu. Daca afli spune mi si mie te rog de la ce e. Adevarul e ca nici apa multa nu mai bea. Ceai nu i am dat decat baby drink cand avea o luna, doua si avea colici de atunci...pauza.
si sa ne lamurim, sa nu fie grav.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii