Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle...
Ema vazut poze cu Milan cel scump cu o mamica pe masura.Apropo mi-a placut tare mult maieul tau si imi plage in general cum te imbraci...
Unde a plecat toata lumea?!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor, HELP!!! Sunt disperata...

Dar mai intai sa va salut; ieri am dat ultimele 2 examene, in continuare tremur, ca nu mi-am facut creditele, sa vedem...

Problema mea e ... somnul lui Conrad, mai precis cum adoarme; acum e in patutul lui, urla ca un disperat, de se ineaca, "buni" l-a invatat numai leganat/soptit/cu o persoana in pat(ul cel mare)... Este de un rasfat greu de imaginat... Acum mi-e mila de el.. Il las sa urle mai mult ca sa ma razbun pe ea... Sa vada ce a facut din el... Insa nu ii mai pasa - cand am criticat-o, cica "daca nu esti multumita, eu nu ma mai ocup de el". Merci! Dupa ce a comis raul, acum ma lasa pe mine sa ies din c****... Urasc genul asta de oameni... Daca stiam, imi bagam un bat in fund.. Cat de rau imi pare ca am fost de acord sa vin la Ploiesti!!! Trebuia sa raman in Bucuresti... Am pierdut-o si pe bona.. S-a angajat... Eu nu mi-am luat cine stie ce examene... Ma blestem pentru decizia facuta... Cica nicaieri nu-i ca acasa.. Pha! Si in iad e mai bine ca acasa, cam asta e varianta mea..

In fine, intrebarea era acum... La varsta asta mai poate face hernie daca urla? Cat il pot lasa asa? Stiu ca e cam tarziu, da' vreau sa reiau dresajul... Ca mama mi-a dat o mica bestie ce ma tortureaza in loc de ingerasul care incepuse sa adoarma singur...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hai ma Lavinia nu chinui copilul ca sa te razbuni pe bunica. Stiu ca a facut rau rau rau, dar n-o sa reusesti sa schimbi lucrurile intr-o zi-doua, si nu lasandu-l sa urle pana nu mai poate.
Cu riscul de a ma repeta, dresajul asta mi se pare inuman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Hai ma Lavinia nu chinui copilul ca sa te razbuni pe bunica. Stiu ca a facut rau rau rau, dar n-o sa reusesti sa schimbi lucrurile intr-o zi-doua, si nu lasandu-l sa urle pana nu mai poate.
Cu riscul de a ma repeta, dresajul asta mi se pare inuman

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Si eu sunt de acord cu Ven .... dresajul asta de care se tot vb pe aici nu tb sa inceapa chiar asa dramatic. Plus ca "smotocelile" cu mamicile nu-si au rostul pt ca e bunica si isi cocoloseste nepotul cat poate de mult, plus ca mentalitatea e ca tb sa adoarma pe picioare sau leganat in brate .... asa e mama mea cu care am showuri tot timpul si pana la urma tot eu cad de proasta ca deh ea a crescut 2 copii si stie mai bine. Am mare noroc ca nu stau cu ea si stau cu soacra care nu scoate un cuvant in ceea ce priveste copilul.... pana la urma am dresat-o si chiar ma asculta......

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Lavi trebuie sa ii dau dreptate lui Ven .
Raul e facut si ca sa il dezveti iti va trebui timp. Nu il mai lasa sa planga
Du-te la el si ia-l in brate, va pupati, il pui in pat si ii vorbesti, il mangai pe spate, daca urla il iei din nou repeti figura pana se linisteste. In serile urmatoare incet, incet nu il mai iei in brate, doar ii vorbesti, il mangai etc
Cu multa rabdare isi va aminti cum este sa adoarma singur ...dar in timp.
Lasatul sa urle timp indelungat poate inca sa mai declanseze chiar si hernia , pe langa alte traume pe termen lung , in sensul ca se poate sa inceapa sa se teama sa adoarma sau sa fie singur .
La 8 luni apare si teama de separare care accentueaza crizele de plans, se simt abandonati .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si cred ca DA ca poate sa faca hernie daca il lasi sa planga rau. Nu ti se rupe sufletul cand il auzi??????????? Mie da si ma mai inmoaie cateodata si il mai iau in brate il linistesc si pe urma il pun inapoi in patutz, ma mai uit la el si el la mine, ma mai apuca cantatul si pana la urma adoarme.... usor usor orice invat are si dezvat

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

IRLANDEZA am admirat-o din nou pe PATTI si abia astept sa se trezeasca Albert sa ii arat ce minune de fata a petit mami pentru el.E superba!

Multumim, o sa ne creasca cornite de la atatea laude.Si apropo, ce nume ai pregatit pt. minunea din burtica? Am tot citit ca fetelor le place, dar eu nu stiu numele. Deci ?

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

Irlandeza, frumoasa priveliste pt voi la cafea! sa va bucurati de ea si de ochisorii absolut dementiali ai lui patti! e o extraordinara!

Daca-ai sti cat de fericiti suntem....5 ani de zile am avut o priveliste mai putin frumoasa si fara balcon.. Da' recuperam acum, in masura in care ne lasa vremea, august a fost nasol rau , ploi, ploi si iar ploi. Daca am avut 3 zile cu soare , e mult. Speram sa fie sept. mai frumos, desi tot cu ploi a inceput.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lavi, da, poate sa faca hernie. si te implor nu-l lasa sa planga in halul asta ca nu se dezvata ci va inceta pana la urma sa planga insa nu pt ca s-ar "educa", ci va inceta sa planga resemnandu-se ca mami oricum nu vine, indiferent cat de tare ar plange. Asta e treaba cu dresajul, copilul nu isi "spune" gata, dorm singur, el va inceta sa planga fiindca devine apatic si zice "la ce bun sa plang ca mami tot nu vine".

Nu aveti decat sa dati cu rosii in mine, eu nu il las deloc sa planga, eu ma reped la el la cel mai mic semn de nefericire. si sa stiti ca nu abuzeaza (prea tare ) de asta. Eu nici macar ideea de a/l lasa sa planga nu o suport.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, am incercat toate soiurile de branza fagaras din comert si acelasi rezultat

Irlandeza, tu ai acolo o mica zana minunata!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput