Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b [ Irlandeza, am vazut frumusete de fata! ptiu sa n-o deochi! e din ce in ce mai frumoasa. buna ideea cu canuta de la avent. va trebui sa iau si eu, pt ca astea de la primii pasi le refuza... |
Desi e cam tarziu, iti doresc distractie placuta la nunta. Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Poze de tot felul P a t t y - la 8 luni P a t t y - la 7 luni ![]() P a t t y - la 6 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Daca am retinut corect : Rebeca
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Angi asta e , atunci .
Mai lasa-l cateva saptamani si poti incerca din nou . 
PS : pup mami , ai dreptate cu resemnarea . Din acelasi motiv nici eu nu il las sa planga 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
AngeliquedeS spune:
Copilul meu a adormit in genunchi... oricum azi m/a innebunit ca nu voia sa stea decat in picioare si sa faca genuflexiuni... e mort de oboseala... dar si eu :))))
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ven spune:
Tot am uitat sa spun ca am semnat petitia cu reproducerea asistata. Pt. ca stiu ce inseamna sa-l astepti pe bebe si el sa ..... se lase asteptat!![]()
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Copilul meu a adormit in genunchi... oricum azi m/a innebunit ca nu voia sa stea decat in picioare si sa faca genuflexiuni... e mort de oboseala... dar si eu :)))) Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
welcome to the club

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
jelimoni spune:
helauuu
am intrt scurt sa va salut
am vazut mes lui mitsu, si sfatu meu nu dispera simergi la el si dragaliti-va chiar daca buni a gresit ...stiu cum e crede=-ma,ma enervez..dar asta e raul e facut da micutii nu-s de vina si au nevoie de atentie!asa ca incearca sa-l dezvet progresiv...si cand plecati de la buni...ca pana atunci nus ti ce sanse ai
si eu ma iau de ea cand o vad ca-l leagane, sau la masa incepe si se joaca cu el si ma raspesc la ea ca suntem la masa nu la joaca...mai ales in conditiile in care mananca fara probleme...daca ar face nazuri poate as fi ajuns si eu sa aplic tactici de astea...dar daca nu e...de ce sa-l iei cu joaca??
sorry ca nu prea o iesit bine cu examenele...asta ce inseamana?nu ti-ai facut min de credite?repeti anu?off sper ca nu e cazul
pup fata si pe conrad teroristu!
eu luni vreau sa merg sa ma inscriu la master..cred ca-mi lipseste o doaga...ca tare ma bucuram ca am terminat cu scoala..ce sa fac asa m-o palit![]()
ancab cum te-ai distrat la nunta??mi-am bagat nasu pe la montignac..as vrea sa ma apuc si eu da nu prea am ambitie..nu-s deloc buna la tinut regim
laura sper sa=i treaca repede raceala theei!elle voi sunteti mai bine?
lala20 unde umbli?
lauraD n-o dat nici un semn din grecia?sper ca e bine!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
ah am uitat sa anunt pozeeee noiiii http://community.webshots.com/album/563175857eyqJwb?start=84
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
hello ..
mitsule uff .. ce ma enerveaza pe mine bunicile astea .. eu zic ca si lala sa incerci sa-l dezveti usor .. mergi la el, vorbeste-i, mangaie-l dar nu-l lua din patut .. incet incet o sa-l dezveti tu de leganat, sunt sigura!! nu te mai razbuna pe el din cauza lui buni .. stiu nu sunt cel mai bun exemplu ca si eu mai fac asa ..
moni e un pic mai bine eva. nu ii mai curg mucii asa rau. dar a capatat fobia batistei bebelusului .. Doamne cat urla .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Fetelor ce scaun de masina urmeaza dupa scoica? I-as lua unul pe care sa-l am de aucm incolo, sa nu mai fie nevoie sa-l schimb. Deci sa fie practic, frumos si sa nu mai transpire si-n asta ca-n scoica ei (are invelisul din sintetic |
Toate sunt de la 9 kg la 36 kg :
www.mothercare.com/gp/product/B000XSMSMW/sr=1-7/qid=1220732073/ref=sr_1_7/202-1097644-7839844?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44453031&mcb=core" target="_blank">grey/silver/pink
www.mothercare.com/gp/product/B001B0QCNM/sr=1-15/qid=1220732617/ref=sr_1_15/202-1097644-7839844?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44453031&mcb=core" target="_blank">ruby/cream
www.mothercare.com/gp/product/B000WXL7RU/sr=1-23/qid=1220732617/ref=sr_1_23/202-1097644-7839844?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44453031&mcb=core" target="_blank">red/silver
www.mothercare.com/gp/product/B000XSTZ50/sr=1-10/qid=1220732880/ref=sr_1_10/202-1097644-7839844?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">beige/green/orange
www.mothercare.com/gp/product/B00116W96U/sr=1-18/qid=1220733260/ref=sr_1_18/202-1097644-7839844?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">lily pink
www.babyequipmentcomplete.com/products_database.htm?gclid=CPCqn_SDyJUCFQJRtAodAnCxXA" target="_blank">ultra red
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008