Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ellenuta- astazi in parc m-am simtit minunat, si voi mai veni cu siguranta. Eva m-a fermecat si pe mine si pe...Matei, asa de zambareata tot timpul (la fel ca mami de altfel) si in plina forma.
ti-am notat nr de mobil

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

s

Raportam si noi ca astazi am fost la pediatru si am facut si Prevenalul si la 7 luni si 10 zile avem 8.300g si 68 cm, PC 43. Nu avem voie sa mancam mai mult de 1000 g pe zi incluzand 400-500 ml de lapte ..ca sa nu ne ingrasam prea tare avem in vedere ca noi nu facem mai nimic...deocamdata.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Miha , lasa copilul sa pape cat vrea el . Sa fim seriosi, are o greutate extrem de normala pentru 7 luni si iar cand o incepe sa se miste devine oricum manechin. Zau.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miha, daca tu te plangi, eu ce sa mai zic, la aproape 7 luni, fara cateva zile, Daria avea 7500g, iar zilele astea ori nu a mai pus nimic pe ea ori a slabit, la cat de des face kk in ultimele zile.

Ven, Daria aproape s-a reparat la burtica, eu i-am facut si ceai de menta, tu ai incercat?

Lala, ti-am mai spus, dar are Andrei niste ochisori...superbi chiar asa...l-a petit vreo clopotica? daca nu, ne bagam noi

Ereena, am vazut si voastre de la mare, s-a simtit Matei in elementul lui la mare, maine poimaine mergeti la Dunare :)

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumim de aprecierile legate de poze, am lesinat de ras cand l-am vazut cu sandaluta in gura, pacat ca nu i-am prins expresia cea mai dulce, a facut-o de cateva ori dar camera tacanea si isi schimba expresia, zici ca era un catel, cu ochii ingustati si boticul infundat in sanda

LalaD, l-am vazut pe Andrei catarat dupa perdele

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Vera, ce copii frumosi ai, Iulia iti seamana foarte bine, iar Vlad are si el ochii tai, mari si frumosi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare !

Eu sunt ingrijorata ca Sara mi-a facut iar febra doua seri la rand. Ieri seara avea 37.6 si nu i-am dat prea mare importanta pt ca a scazut in doua ore la 36.8... acum 37.7 . Dimineata nu face , chiar era surprinzator de mica temperatura ...36.0 ( e normal ? ). Ma iau toate gandurile negre...daca iar a facut infectie cu e-coli cred c-o iau pe campii.Ma mai gaandesc la roseola sau rubeola...inca n-are nicio eruptie. De la dinti nu cred ca e ca nu se simte nimic.
Nasolia este ca tb sa-i fac vaccinul si tot ma tine in sah cu starea asta subfebrila. Ultima urocultura i-am facut-o acum o sapt. si a iesit negativa. Maine ii duc iar o proba , dar nu prea am incredere in laboratoarele din Campulung.
Mama ma tot omoara cu semintele de varza ...cica , daca are copilul pojar , pojarel sau alta boala eruptiva , daca-i dau seminte de varza pisate va erupe numai pe piele , nu si pe organele interne...stie cineva de chestia asta ?
Mai astept pana luni cu vaccinul...pana atunci poate s-or limpezi apele.
Ma bag sa mai citesc din urma si revin...

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara buna,zuzici!
Am vazut poze,multe poze cu clopotei care papa sandalute,copii care ar papa un tun si cu sarbatorutul zilei,care cred ca alpinist se face,doar e in plin antrenement!CEI MAI FRUMOSI CLOPOTEI SUNT AICI!!!
Si acum fug la un cola si o tigare!!!Elle!Cineva?!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

cine e la berica/vin/tigare???
eu cu berica va astept
la raport va rog,lala,elle,irinuka si restul!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Salutare !

Eu sunt ingrijorata ca Sara mi-a facut iar febra doua seri la rand. Ieri seara avea 37.6 si nu i-am dat prea mare importanta pt ca a scazut in doua ore la 36.8... acum 37.7 . Dimineata nu face , chiar era surprinzator de mica temperatura ...36.0 ( e normal ? ). Ma iau toate gandurile negre...daca iar a facut infectie cu e-coli cred c-o iau pe campii.Ma mai gaandesc la roseola sau rubeola...inca n-are nicio eruptie. De la dinti nu cred ca e ca nu se simte nimic.
Nasolia este ca tb sa-i fac vaccinul si tot ma tine in sah cu starea asta subfebrila. Ultima urocultura i-am facut-o acum o sapt. si a iesit negativa. Maine ii duc iar o proba , dar nu prea am incredere in laboratoarele din Campulung.
Mama ma tot omoara cu semintele de varza ...cica , daca are copilul pojar , pojarel sau alta boala eruptiva , daca-i dau seminte de varza pisate va erupe numai pe piele , nu si pe organele interne...stie cineva de chestia asta ?
Mai astept pana luni cu vaccinul...pana atunci poate s-or limpezi apele.
Ma bag sa mai citesc din urma si revin...

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Offf

N-am auzit niciodata de chestia cu seminte de varza si eu personal nu i-as da copilului.

Gatta pot fi si dintisori. Andrei nu a facut febra insa Bogdan facea exact asa cum spui tu de fiecare data cand dintisorii cresteau in gingie , deci nu cand erupeau, cu mult timp inainte.

Dar tinand cont de faptul ca Sara are un istoric medical te cred ca esti foarte ingrijorata.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

prezent: bere cu lamaie, fara aclool si semintele de ieri:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput