Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
miha74 spune:
ellenuta- astazi in parc m-am simtit minunat, si voi mai veni cu siguranta. Eva m-a fermecat si pe mine si pe...Matei, asa de zambareata tot timpul (la fel ca mami de altfel) si in plina forma.
ti-am notat nr de mobil
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 s Raportam si noi ca astazi am fost la pediatru si am facut si Prevenalul si la 7 luni si 10 zile avem 8.300g si 68 cm, PC 43. Nu avem voie sa mancam mai mult de 1000 g pe zi incluzand 400-500 ml de lapte ..ca sa nu ne ingrasam prea tare avem in vedere ca noi nu facem mai nimic...deocamdata. Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Miha , lasa copilul sa pape cat vrea el . Sa fim seriosi, are o greutate extrem de normala pentru 7 luni si iar cand o incepe sa se miste devine oricum manechin. Zau.

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
Miha, daca tu te plangi, eu ce sa mai zic, la aproape 7 luni, fara cateva zile, Daria avea 7500g, iar zilele astea ori nu a mai pus nimic pe ea ori a slabit, la cat de des face kk in ultimele zile.
Ven, Daria aproape s-a reparat la burtica, eu i-am facut si ceai de menta, tu ai incercat?
Lala, ti-am mai spus, dar are Andrei niste ochisori...superbi
chiar asa...l-a petit vreo clopotica? daca nu, ne bagam noi 
Ereena, am vazut si voastre de la mare, s-a simtit Matei in elementul lui la mare, maine poimaine mergeti la Dunare :)
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Multumim de aprecierile legate de poze, am lesinat de ras cand l-am vazut cu sandaluta in gura, pacat ca nu i-am prins expresia cea mai dulce, a facut-o de cateva ori dar camera tacanea si isi schimba expresia, zici ca era un catel, cu ochii ingustati si boticul infundat in sanda ![]()
LalaD, l-am vazut pe Andrei catarat dupa perdele
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
nemary spune:
Vera, ce copii frumosi ai, Iulia iti seamana foarte bine, iar Vlad are si el ochii tai, mari si frumosi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gattasalvaje spune:
Salutare !
Eu sunt ingrijorata ca Sara mi-a facut iar febra doua seri la rand. Ieri seara avea 37.6 si nu i-am dat prea mare importanta pt ca a scazut in doua ore la 36.8... acum 37.7 . Dimineata nu face , chiar era surprinzator de mica temperatura ...36.0 ( e normal ? ). Ma iau toate gandurile negre...daca iar a facut infectie cu e-coli cred c-o iau pe campii
.Ma mai gaandesc la roseola sau rubeola...inca n-are nicio eruptie. De la dinti nu cred ca e ca nu se simte nimic.
Nasolia este ca tb sa-i fac vaccinul si tot ma tine in sah cu starea asta subfebrila. Ultima urocultura i-am facut-o acum o sapt. si a iesit negativa. Maine ii duc iar o proba , dar nu prea am incredere in laboratoarele din Campulung.
Mama ma tot omoara cu semintele de varza ...cica , daca are copilul pojar , pojarel sau alta boala eruptiva , daca-i dau seminte de varza pisate va erupe numai pe piele , nu si pe organele interne...stie cineva de chestia asta ?
Mai astept pana luni cu vaccinul...pana atunci poate s-or limpezi apele.
Ma bag sa mai citesc din urma si revin...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
LaLa_20 spune:
Seara buna,zuzici!
Am vazut poze,multe poze cu clopotei care papa sandalute,copii care ar papa un tun si cu sarbatorutul zilei,care cred ca alpinist se face,doar e in plin antrenement!CEI MAI FRUMOSI CLOPOTEI SUNT AICI!!!
Si acum fug la un cola si o tigare!!!Elle!Cineva?!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
gabrittza spune:
cine e la berica/vin/tigare???
eu cu berica va astept

la raport va rog,lala,elle,irinuka si restul!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Salutare ! Eu sunt ingrijorata ca Sara mi-a facut iar febra doua seri la rand. Ieri seara avea 37.6 si nu i-am dat prea mare importanta pt ca a scazut in doua ore la 36.8... acum 37.7 . Dimineata nu face , chiar era surprinzator de mica temperatura ...36.0 ( e normal ? ). Ma iau toate gandurile negre...daca iar a facut infectie cu e-coli cred c-o iau pe campii .Ma mai gaandesc la roseola sau rubeola...inca n-are nicio eruptie. De la dinti nu cred ca e ca nu se simte nimic.Nasolia este ca tb sa-i fac vaccinul si tot ma tine in sah cu starea asta subfebrila. Ultima urocultura i-am facut-o acum o sapt. si a iesit negativa. Maine ii duc iar o proba , dar nu prea am incredere in laboratoarele din Campulung. Mama ma tot omoara cu semintele de varza ...cica , daca are copilul pojar , pojarel sau alta boala eruptiva , daca-i dau seminte de varza pisate va erupe numai pe piele , nu si pe organele interne...stie cineva de chestia asta ? Mai astept pana luni cu vaccinul...pana atunci poate s-or limpezi apele. Ma bag sa mai citesc din urma si revin... Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Offf
N-am auzit niciodata de chestia cu seminte de varza si eu personal nu i-as da copilului.
Gatta pot fi si dintisori. Andrei nu a facut febra insa Bogdan facea exact asa cum spui tu de fiecare data cand dintisorii cresteau in gingie , deci nu cand erupeau, cu mult timp inainte.
Dar tinand cont de faptul ca Sara are un istoric medical te cred ca esti foarte ingrijorata.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
miri_mik spune:
prezent: bere cu lamaie, fara aclool si semintele de ieri:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png