Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
matgravidut spune:
Kalosalina si AngeliquedeS, ce copii frumosi. Ce ochi superbi...
Si ce bine sta galusca in picioare... A mea e prea mica??? Mi-e ciuda acu' ![]()
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
godzila spune:
Multzumim de aprecieri
Am pus cateva poze recente.http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/IulieAugust2008
Si ca sa va mai spun de Vlad el e la capitolul rostogoliri si batzaieli pe genuchi si maini. Vorbeste de imi impuie capul...asa barbateste, tare si raspicat> mammma, ta ta ta, ba ba, da da sunt preferate.
Nu stiu dar nu reusesc sa vad pozele voastre. mama lui de lap. Sper sa se tina sotul de cuvant si sa imi faca cadou de Craciun unul nou.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matgravidut Kalosalina si AngeliquedeS, ce copii frumosi. Ce ochi superbi... Si ce bine sta galusca in picioare... A mea e prea mica??? Mi-e ciuda acu' Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
stai linistita ca o sa vina si randul Biancai sa se ridice in picioare si sa vezi tu atunci ce o sa stai numai dupa fundul ei ca nu cumva sa se loveasca.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Lala_D spune:
Angi da de mancare la pupic ca altfel trece si la sandalele tale 
e delicios piticul cu okisori de peruzea 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Am actualizat si eu albumul foto. Pentru cine are timp sa ne vada...http://family.webshots.com/photo/2377029190102679678jtfixM Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
hei, inca o Dariuca cu ochi albastri, doar a mea ii are inca nedefiniti, cand verzi, cand gri, cand albastri.
este o frumoasa si o grasuta, iti vine sa-i mananci pulpitele. si are ratusete ca ale DAriei mele si e inebunita dupa ele, numai cu ele se joaca daca le are prin preajma.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ven spune:
Buna seara!
Citit tot in ultima vreme, scris nimic din cauza de pitic catarator/umblator/cotrobaitor. Frate, asta e argint viu! BTW, Ceska, zi-i la soacra-ta sa se impuste, k?? Vorba lui Angi, ar trebui sa i-l dau 1 zi pe Mathias, sau LalaD pe Andrei, sau Nati pe Stefanitza
S-o vad ce ar mai zice atunci!
Vroiam numa sa zic ca am fost ieri la dr. de fam. care s-a intors in sf. din concediu. I-am povestit toata tarasenia si ca face in cont. kk moale. Ne-a dat iar Debridat si in plus Ferrum Hausmann, Biotics (Ecoflorina nu se mai gaseste
), continuam cu regim strict, lapte fara lactoza si daca tot face 2-3 sapt. kk moale, ne trimite la Cluj la investigatii, ca suspecteaza o intoleranta la lactoza. Mi s-a cam pus un nod in gat cand am auzit, si ma rog la Doamne Doamne sa nu fie asta!
Rezultatul la coprocultura inca n-a venit, numai maine, desi presimt ca nu-i va iesi nimic. Si atunci.....numai treaba cu lactoza poate fi 

Off, tre' sa plec. Revin!
Lala_D spune:
Si poze cu sarbatoritul zilei in plina actiune ...de nazdravanii . Pentru cine se plangea ca nu se ridica inca copilul atentie mare pe unde se ridica fi-miu, te doare inima cand il gasesti 
http://family.webshots.com/album/565563103ePCYqt
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Venera sper din tot sufletul sa nu fie vorba de intoleranta la lactoza .
Cat despre oboseala , te inteleg perfect 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
kalosalina spune:
Ven un sumar de urina i-ai facut? Cand a avut Daria diaree dr ei mi-a zis ca poate fi si un simptom de infectie urinara. Ne-a dat sa facem un sumar si o coprocitograma. Din fericire au iesit amandoua bine si cred ca diareea s-a datorat dintilor.
Lala observ ca si lui Andrei ii plac perdelele
- ca si Dariei. Ce baiat mare si frumos ai tu acolo! 
Nemary cate un
tie si tizei noastre.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
miha74 spune:
seara buna!
va uitati la meci? ce e linistea asta!
faina ideea de a va destainui cu ce va mananca clopoteii...ne verificam si noi un pic. Matei are urmatorul program:
6.30-7.00 - 200 ml laptic
10.00-10.30- fructe (pulpa de ce am eu prin casa) + cereale sau daca plecam de acasa la borcanel... din cel mare de 190g
13.30-14.00 supa cu carne (5 zile/saptamana) deocamdata doar gaina, iar de doua zile o mananca doar in combinatie cu iaurt
17.30-18.00 - iaurt (tnuva) sau branzica calcica + rosie + cereale de orez simplu sau piure de cartofi + galbenus de ou (cand nu am carne la pranz) sau branzica calcica+ banana sau cereale cu fructe
20.30 - 220 ml laptic cu 2 linguri de cereale cu mar de la humana
Raportam si noi ca astazi am fost la pediatru si am facut si Prevenalul si la 7 luni si 10 zile avem 8.300g si 68 cm, PC 43. Nu avem voie sa mancam mai mult de 1000 g pe zi incluzand 400-500 ml de lapte ..ca sa nu ne ingrasam prea tare avem in vedere ca noi nu facem mai nimic...deocamdata.![]()
vazut pozici la toata lumea, sunt superbi toti clopoteii, scuze ca nu nominalizez dar inca nu v-am identificat asa cum trebuie si nu as vrea sa fac vreo greseala.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)