Timisoara, Impreuna! ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 16
Liana30 spune:
craci am se pune?![]()
io normala????di unde pana undi bree?ai uitat ca's prima pe lista la Vacaresti?da ce zic io lista?sunt intrata deja fatooo![]()
prazu se plosti de caldura
si n'am apaaaaaaaaaaaa sa'l scol![]()
Anoooo cum stii tu fatooo sa le zici..cata driptate ai.
.acu te iert da data aviatoare daca nu te urci pe culme sa dai cu steagu..atunci e vai de
tau..parol!!![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
claudia74 spune:
Mai voua de la caldura vi s-e trage
fratele meu da ce toropeala e la Cimisoara,mai meganu lui Katik sa mai miroasa
...lasa ma ca nu-i bai,am semnat si spus parerea despre centura ocolitoare a orasului florilor,ce sper sa faca vreodata ca e teribil de poluat orasul si strazile.
Azi iarasi plimbareala de ma doare capu, am scos analizele lui Andi, miau facut normal copro asa ca trebuie sa mai duc odata ptr giardia,la sange e ceva ce e sub norme asa ca o sa imi trebuiasca un pediatru sa le citeasca, am carat copilul iarasi la shopping,mi-am luat o tura de firanguri si mai am de luat ca pre-s mandre la cimisoara,vreau sa le schimb in toata casa.
Fetelor numai fac cursul ala ca costa prea mult,o sa imi cumpar aparatura si produsele de la noi unde costa de 4 ori mai putin ca aici,nu se mira nimeni ca romanu e afacerist doar si de invatat merg aici la o vecina sa ma invete,Laurel daca vrei vii la fata asta sa te faca si pe tine Mariaa la fel si la mine veniti peste 1 an in deutschland sa va fac
.
Io-s back in bussines m-am apucat de gatit,le-am facut copiilor taitei cu sos de rosii (productie de casa) ptr moa taitei cu mac si am si o musaca la cuptor ca prea sunt ingrediente sub nasul meu aici in gradina.Tata umple frigiderul de mici, carne de gratar si bere pe cand ii vine gineru.
O seara placuta si racoroasa va doresc,
la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
o www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0&feature=related" target="_blank">'romanta' pentru voi, sa va mearga bine dupamasa asta 
speshali for Aida 
edit: am uitat, dati boxele tareeeeeee!!! ![]()
![]()
pentru Emma
ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Ceao fetelor.
Mie mi tare rau zici ca mis gravida imi vine sa vars denuma,imi vine sa cad pe jos am o stare de lesin....amar in gura....fac ceva pe tzigarile astea imputzite.
GATA DE MAINE LE LAS DEFINITIV!
Merg sa spal fata asta,sa-i dau laptele si sa o culc.
Nush' ce are de cand am venit de la mare noaptea nu mai doarme,la pranz abia adoarme si chiar de adoarme mi se trezeste de fo 2-3 ori....imi vine sa urluuuuuuuu....
Nu stiu daca mie nu mi rau cumva de la ardeiu' ala umplut ce-l mancai io la amiaz.....ooooofffff da rau mi.......
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
hai maaa Laureluu!
sa treaca! ai grija de tine! Maya o fi data peste cap de la drumul lung spre casa. isi revine ea la normal, nu dispera 
somn usor pistoalelor ![]()
pentru Emma
Lyme
silvana75 spune:
Intru scurt sa va salut si sa va spun ca va luv iu pe toate.
Noapte buna Cimisoara
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Liana30 spune:
noapce buna Cimisoara.. www.youtube.com/watch?v=YnUgbeMYTnU&feature=related" target="_blank">Somn pufos
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Mariaa spune:
'neatza Timisoaraaa, 

la tot poporul
Laurelu', esti pe baricade azi?! 
Clau, ce-i iasa lui Andy la analize? baga aici pana ajungi la dr., te lumineaza fetele. Deni cum e? ea ce zice de faza cu nunta? Helmult o accepta acum ma gandesc, nu mai e problema asta, nu?
Ce misto, o sa ai domnisoara de onoare pe fiica ta!
Sambata mergem si noi la nunta la un nepot. O sa avem o zi luuunnngaaaaaa, se lasa cu imbracatul miresei si cu din astea...io i-am avertizat ca la cat de varza creata sunt s-ar putea s-o imbrac cu rochia cu susu-n jos. io trebe sa ma uit bine la rochia mea cum s-o iau pe mine, da' la altul..huh 
mi se pare cumplit de mult pana in 26...care sunteti responsabile cu ceasul, faceti ceva va rog...dati pe repede inainte, saru'mana!
ma duc sa ma uit bine la haine sa incerc sa le trag pe mine...pana la urma poate ma duc ca Doris cu dulapul atarnat pe umar, nu m-ar mira nimic la ora asta 
![]()
sa aveti o zi frumoasa dragelor 
pentru Emma
Lyme
Doris-Alina spune:
Neatza...
Maria, cam www.trilulilu.ro/nicolaanamaria/323eff77d4b5ba" target="_blank">asa te simti in dimineata asta?
Sau toate sunteti asa?

Hai trezirea, cafea multa 

www.trilulilu.ro/eeuuu/18428faec2f9e1" target="_blank">dimineata pe racoareeee...
V-ati racorit?
nu inca?
Na, pentru racorirea acestei dimineti, www.trilulilu.ro/Calun/732dc58e1e6968" target="_blank">si pentru incantare...
Nu v-ati trezit inca? 
ia www.trilulilu.ro/LillaFlickan/3bf75acb9ef342" target="_blank">priviti ce se poate intampla daca va treziti tarziu...( sper sa nu se uite Ines la asta)
:))

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
Helau cu noaptea-n cap....buey...io inca nu am beut cafea adevarata...da-i buna si aia virtuala...mancu-le-ar mama de pistoace!
Deci...cum ziceam,Liano maica..dau fato cu steagu'...ca nu mi-s tiglele pe casa si mansarda sta sa se darame...ce sa-i faci,asa e criza varstei de mijloc...Iaca de la mandea un big
si urari de o zi cat mai buna pe o zi asa torida cum va fi asta de azi(by the way,la voi in sud am inteles ca va fi jale mare azi).
Silvanelu',pupam si la matale,fata draga....
Dorisake,cum iti e femeie?Ti-ai mai revenit?Ai scris ca erai sa dai mana cu doamna Roza si ai disparut in ceata...esti bine?
Aidutoooo....ce faceti matzelor?Sunteti ok?
Laurelu',may femeie...te admir ca te lasi de fumezat....io si sa-mi zica doftoru' ca in secunda urmatoare crap si nu ma las....ce pushca mea?Un viciu am si eu,nu?Ca nu beau,la barbati nu ma duc,nu cheltui bani ca apucata....puii mei...macar atata.![]()
Simonelu...che fai?Esti in parametre?te-ai odihnit?Sa nu zici ca ai ceva cu ora 3....
Katikutooooo...hait,may femeie...azi vine pi buni frantuzoaica acasica ,asa-i?Mi-o zis mie o pasarea....![]()
Andule...tu ce faci draghe?
Claudia...ai impacat si capra si varza?Multumiti copilasii?Chiar,vorba Simonei,ce zice Helmut acuma vis-a-vis de Deni?Bay,chiar ce chestie,sa ai pe fii-ta don'soara de honore....super misto chestie....!!!!!Ma gandesc sa fac si io asta,cand m-oi hotara sa ma marit cu mustaciosu'
...si le pun pe Dunia si Luana don'soare si Alex cavaler...ce fain!
Gata...mai revin...ma'c sa beau cafea vero....Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana