Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata si de la mine..............va salut repede pana nu incepe nebunia la mine.
Doris merci de cafea eu nu o refuz...tot asa ma simt si eu azi de dimineata...............doar ca eu am nevoie de caldura racoare si multa ploie am avut destula vara asta.

....eu sunt intr-o alergare continua ca deobicei. Barbatu e plecat 3 zile in germania, e soacra acasa cu pruncii, maine pleaca dar tot maine vine mama mea.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Editam,ca am vazut ca Doris e in parametre...asta-i bun!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ano, nu pot pentru ca sa-ti spun din ce cauza era sa dau coltzul...ca razi pana la Craciun, si de la Craciun pana la Pasti, da zau ca nu-i de ras...Doamne fereste...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mi-a sters tot mesajul de km rahatul asta de pc

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

I will try again but it will never be the same again
Ce distrate sunteti de dimineata,parca ziceam, Doris nu ti-e mai frica de caldura,ca io-s deja ko,mai la soare arde deja nu gluma,am pus apa la copiii in pool,degeaba ma bat la cap ca nu am chef de strand poate sambata cand vine si neamtu de la frig sa vada si el ce frumusete de stranduri sunt pe aici, hai ma Doris zi-ne ce frasament ai avut draga .
Cu analizele lui Andi imi trebuie programul de lucru a lui Muscoi sau un pediatru bun ca ceva nu e in regula cum spuneam insa mai trebuie sa ii duc odata scaunul ptr giardia cu toate ca aia e alta bacterie mi-au explicat de acolo medicii,deci in prima faza trebuie ex copro normal.
Fetele geloasele ca eu am D-soara de onoare de fiica-mea,ziceam ca eu am prestat devreme si mai ziceam ca am gasit o rochitza super ptr fiica-mea,mai trebuie putin retusata ca a fost proprietate personala,si mai trebuie sa ii iau nisce papusi cu toc la Deni sa fie asorte aaaaaa si Deni ma intreba ieri Ano daca nu il aduci pe Alex la costum ca ea nu are D-sor si da de ce nu Ano cand va hotarati sa va puneti pirostiile (sau cum s-or numi) ai 2 D-soare frumoase.
Laurel iti spuneam ca mie intodeauna imi e rau de la ardei umpluti,chiar daca am mancat si eu zilele astea dar numai putina carne din mijloc fara sos si fara ardei,numai manca asa greu pe caldurile astea (look whos talking,ca eu am mancat musaca ieri si am avut niste arsuri) si de la ciorba de perisoare imi e rau si lasa tigarile ca ai vazut ca eu numai fumez numai cand ma imbii tu... si te-am sunat aseara si nu ai raspuns .
Mihi poate ne vedem mai pe dupa masa cu copiii,poate stii tu vreun parculet mai la umbra .
Acu merg sa bag ceva la mat.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Bey, ma ia damblaua numa cand ma gandesc...la ora 17 am ore la Modex...duios, nu? pfoooaiiii ce nevisori cretzi am...

Mi-as lega un ventilator de gat...

Maine ma duc unde vad cu ochii bazine si apa...nu-mi trebuie nimic altceva...

Ines a mea e cam infundata la nas, in rest nimic important, nu are muci, nu febra, dar nu stiu ce sa fac sa o luam si pe ea maine asa? ca zaluda sta numa in bazin, mi-e sa nu-i fac mai rau, om vedea pana maine...

Si cica Domsoara Fas vrea calarie maine, asta s-o creada ea, ca io stau in soarele ala arzator, sa fac sauna uitandu-ma la ea, neeeeee

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris,ce mai conteaza care o fost baiul tau de sanatate?!Important este ca ti-ai revenit si esti in regula acuma!
Claudia...pai limiteaza-te si tu la strictul necesar si nu mai iesi afara cat e vipia....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, Ines are acum alt antrenor, a inceput antrenamentele serios deja, alt pret, dar mai ales jaleeeeeee, alt cal...cred ca Maiestoso e cel mai frumos de acolo...e campion...
Aveti poze aici de la Invatam , invatam...incolo...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Bey, Pistoalelor ce sunteti...de Aida nu stiti nimic?

Dana cat sta in locul ala de vis?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gagice, bagati si voi repejor o semnatura www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">AICI!
sprijiniti si voi campania nationala pentru reproducerea astistata in Romania, initiata www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">aici de catre aspirantele DC!
edit: dupa semnare trebuie sa confirmati prim mail-ul pe care-l veti primi, asteptati o secunda..

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput