Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bagat semnatura acolo!
plecat in oras sa ajung la livrarea frantuzoaicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Kati,succes!
Simonico,semnat si confirmat!
Doris...se vede din poze cat e de incantata Ines!Ba mai mult,mie una mi se pare ca se vede din fotografii de progresele facute,in sensul ca atunci cand calarea pe Isabel partea nesigura,in schimb pe Maiestoso are alta alura,mai teapana,mai sigura pe ea...deci e cu folos.Succes in continuare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aveti cap nou, aici

Enjoy!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bey, gagix...vreau parerea voastra!
ma pot prezenta la o nunta fitzoasa c-o freza din www.adevarul.ro/usr/imagini/2281-128052-_1co0llumi.jpg" target="_blank">asta
ma fac pistol au ba?! ori-ori

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intotdeauna am admirat-o pe Luminita Anghel pentru coafurile si frezele ei,dar si pe ea,asa ca femeie si ca artista...faina femeie!

Asa ca Simonico...super freza vrei la nunta...si io m-as tunde asa,pe bune...da' la 3 fire de par cate mai am...Dumnezeu cu mila!...nu mai iasa freza d-astaPistoleta se cheama daca te faci asa...misto!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

hai ma Anooooo , ca o meseriasha mereu de poate scoate la lumina cu asa freza betoanca chiar si cu cateva fire acolo!
crezi ca io-s deasa la par??? le rasfiri bine de tot, dai cu putin gel si esti supermeseriasha!

ioi, abia astept ziua de sambata [icon cu ala de-si freaca palmile]

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Simo super,oricum nici tu nu esti departe de freza asta si mai frumoasa ca Lumi oricum esti hai ca vei fi oricum admirata.
Io m-am topit deja...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Stiti ceva hai ca m-am saturat de toropeala am plecat la strand cu copiii,care vreti sa veniti eu merg la umt ca la termal mi-e groaza ca nu am tramvai pana acolo,acolo mergem sambata cu tatuca cu sequoia sau cum ziceti voi la previa.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Eu abia ma tin pe picioare. Nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

hai mai Clau, noi suntem ca negri pe plantatie la job si vii aici cu strand si din alea sa-ti pice bine mey!
ausi, da ce Ana n-ar putea fi pistoalca cu freza aia, ce numai eu?? norocul nostru ca avem mestereasa langa noi acilea ca mintenash suntem ca Luminita Anghel hocus-pocusssss

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput