Timisoara, Impreuna! ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 16
gonghy spune:
Andooo mai am io 2 capatzani da pot sa-ti dau si tie una (capatzana nu
) una imi tin pentru mine sa ma feresc de
-i. 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
ia de www.monitorulexpres.ro/arhiva_foto/poze/tumb/usturoi.jpg" target="_blank">aici andule.
io ma intreb daca popa ala o sa mai poata tine slujba...cu atatea ratze bete acolo o sa iasa dezmatz.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Acu merg sa-i dau la Maya pireut de mar cu biscuiti apoi ma bag la bucatarie
meniul pe azi:
-Ciorba de cartofi cu smantana
-Pulpe de pui la cuptor
-Cartofi prajiti
-Ardei copti
Si vreau sa pun de un chec mare cu cacao 

....deci somn de amiaz nexam ca nu se poate.
Maya tot cere gogosi si daca e Clau liber mai pe seara bagam o fuga pana in complexul studentesc la "Gogoasa Infuriata" si ii iau fo 2 de acolo cu gem de visine ca tare-i plac daca nu framant io maine o tura de gogosi si le umplu eu cu gem de caise facut de manutzele mele doua ![]()
![]()
![]()
![]()
Ela nu mai fi necajita pe nea' bucuresteanu' nu pune la suflet si te 'nerva.Chiar de nu ne-am vazut pana acum live sunt sigura ca nu esti picata din luna cum spui tu.Mai sunt si zile naspa pentru noi dar uite ca trecem cu bine peste toate. Te
si sper ca la urmatoarea intalneala sa ne cunoastem.
No va tzuc
si ne auzim pe diseara.
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
gonghy spune:
Anda no uite mai neshte usturoi in caz ca nu-ti ajunge de la Simonelu.
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
danitin spune:
Dorisake, noi am fi vrut sa plecam de maine, ca sa facem cateva popasuri pe drum, dar eu nu reusesc sa termin treburile, parca au inn ebunit toi pe ultima suta de metri. Asa ca, cel mai probabil, plecam vineri dimineata si ne oprim spre seara in imprejurimile Gratz-ului, intr-o localitate dotata cu un castel si unde avem niste prieteni care au amenintat ca se supara cumplit daca nu innoptam la ei. Sambata plecam din noula drum si sper ca imediat dupa amiaza sa ajungem la destinatie. Fac eu plinul de aici, dar clar mai trebuie sa bag si pe drum, ca nu ajunge ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Liana30 spune:

![]()
aidule radacinile sunt unguresti muma..va pupp
Mariaaaaaaa vaz ca te abtinusi sa ma bagi in grup
de ce muma ca t baba????![]()
anda am si io cateva capatzani![]()
beyy io mi's baba si nu poci sa retin tot,,nu's cine ma intreba ce mi'ar place ..cred ca Ana sper sa nu grisesc
pai ce sa'mi placa muma mai mult decat prazu
pai nu?
danooooooooo ma nimerisi fatoooo..ete ca io si uitasem de praz
exact ce'mi doream..da dupa ce ma bucurai ca imi gasisi ce imi doream..nahhh ca ma intristai rauuu di tot![]()
pa bine mumaaa ma curatzasi,,ma spalasi????haiii ca asta accept
da sa ma tai in 2 si tocmai pi lung?si apoi ma mai facusi felitze??
si apoi ma si calisi?nu ca n'as fi fost deja
dar mai turnasi si apa..si apoi ma pusesi la fierttt???
bine ca doar 10 minute ca sa fiu patrunsa bine nu?![]()
" Spre sfarsitul fierberii se adauga zeama de varza fiarta separat. "
Marioooooooo ma inveselii nitzel ca te arunca si pi tini peste mini![]()
va pupp pe toate..sunt in zona...
Dorisakeee si io te pup muma..doar stii nu?
aaaaa si legat de plin?nu e mare diferenta intre noi si ungurasi...da nici la austrieci...daca treci pe'aci poate vii la o cafea si la un parz ..da nu fiert.rece sa te mai racoresti..auziii danooo??![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
miraklucker spune:
.........si eu ca Liana, sunt pe aici.
voi sunteti mortale, m-ati inveselit de dimineata. vreti nu vreti, cred ca nu mai plec de la voi
.
Laura am vazut pozele voastre foarte frumoase. a ce ochi frumosi are bubulina ta, i-a spune de unde i-a furat??? , m-am uitat la sotul tau. Nu-l cunosc chiar daca suntem cumva vecini. sigur colegi de scoala generala am fost
. si eu tot pe acolo stau, doar pe strada principala langa lacul mic (care fie vorba nu mai e demult un lac
)
Oricum tu si cu Ana m-ati convins,in urmatoarea vacanta vom colinda Romania.
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Fetele eu vorbesc acu la modul cel mai serios,va invit pe toate la cununia nostra,la biserica din Dacia,duminica in 24 august la ora 15,00 si apoi facem o masa la Tinecz cred inca nu stiu sigur va anunt eu,dar sa stiti sa va planificati din timp, timp liber,cine vrea sa vina bineanteles. |
Claudia ma bucur enorm pentru tine ca lucrurile au luat asa o intorsatura minunata. Iti doresc tot binele din lume sa fiti sanatosi fericit si sa va iubiti inca 100 de ani de acum inaite.
...........si iara va chefuiti fara mine...tz tz!!!..............n-am mai fost la o nunta....de la nunta mea
Dana vacanta placuta, si mai lasa treburile sa-si bata altii capul cu ele. tu ai treburi...de vacanta.
la toateMira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
claudia74 spune:
Doris nu ai inteles nimik, deci eu masa aia dupa cununie o fac cu dedicatie speciala Pentru voi deci catel,purcel,numai chem ca nu e cazul or fost oamenii la prima casatorie,nu e ceva oficial si nu accept absolut nimic cadouri,daruri,bla,bla,e doar ceva de baut si mancat sa ne ajute Dumnezeu,deci nu stiu cum sa iti spun dar in afara de voi (care vreti sa veniti), verii mei care vor fi nasi si parintii mei nu va fi nimeni altcineva si vreau sa stiu totusi din timp care vreti sa veniti sa stiu nr de persoane ptr restaurant.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
danitin spune:
Liana, stai ca n-ai priceput, trebuie sa-ti traduc:
pa bine mumaaa ma curatzasi,,ma spalasi????
Da, o baie cu uleiuri esen'iale sau spumant prinde numa bine
haiii ca asta acceptda sa ma tai in 2 si tocmai pi lung?si apoi ma mai facusi felitze??
Asta vrea sa zica un masaj anticelulitic urmat de unul de relaaxare
si apoi ma si calisi?
O tura la solar ....
nu ca n'as fi fost dejadar mai turnasi si apa..si apoi ma pusesi la fierttt???bine ca doar 10 minute ca sa fiu patrunsa bine nu?
Sauna
" Spre sfarsitul fierberii se adauga zeama de varza fiarta separat. "
Si o impachetare cosmetica .....
Eh, asa mai merge?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:

pentru voi toate, fara numar!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara