Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Poftiti la cafea si la micul dejun

O zi minunata va doresc!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata ...bay am scris si io cu noaptea in cap si pe ce mama ma-sii am apasat...&^>#*&^a-wmcgf!#^()...intelegeti voi ce am vrut sa scriu de fapt...asa...si mi s-a sters tot

Silvana...ce fata am io daca Paul nu a uitat-o...tiiii,mi-o crescut inima!Sar'na de cafelut'!
Laura....bestiale poze si voi sunteti beton.Maia e terorist de scumpa si frumoasa...mi-au placut pozele cu limba scoasa,dansand seara pe faleza si,mai ales,alea in care doarme cu ta-su nas in nas...iar poza aia de playboi trebuia sa spui ca e pentru "plai cu boi".....Ce mai?!Mi-au placut si se vede ca v-ati simitit bine si v-ati distrat.Brava la voi!
Aida,multam'...ma bucur ca v-au placut pozele.
Simonelule,cand o luati din loc si catre ce?
Dana...care-i baiul cu matale?
Claudia...vorba Laurei:ti-or strica vreo 400 de euroi?Hihihihi
Flavia...era o gluma...Deci te-ai lamurit cu darul?
Anda....bag seama ca o arvunesti pe Dorisake la un nou look...succesuri!
Liana,ce ti-ai dori sa fi?

No,ma'c sa beau si io cafea...Kati,Ela,Lore,Lormi si restul lumii...va pupa mandea.Mai vorbarim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata!

Daca nu vo ajuns micul dejun de la Silvana va mai bag si io unul sanatos hait ca bun mai e va mai dau si cate o cafeluta si cred ca pentru dimineata asta ajunge haleala.

Fetiliii ma bucurez ca va placura pozilii noastre intradevar ne-am simtit bine chit ca am fost numa noi 3 fara ajutor cu bubulina.....dar uite ca prietenii astia ai nostrii de la Bucuresti ne-au ajutat si ei cat au putut cu Maya in sensul ca o mai cara cate unul in spinare sau aveau grija de ea pe mal cat dormea si noi amandoi fugeam sa ne dragalim olecutza in apa si sa ne izbeasca valu' in zzzzzzzzz bey glumeam aici seara pe faleza ba voia la un baiat ba la altul ca astia se prosteau cu ea,dedeau in mintea ei nu ca noi.....no per total pot sa spun ca a fost un concediu super fain petrecut in 3.
Acu' fug sa schimb fata de sa fac paturile si iesim afara cat e inca racoare.Io nu pot iesi cu ea de dimi devreme ca doarme c-am pana la ora asta asa ca intotdeauna ne prinde ora 12-12.30 pe afara cand e caldura mare.

Am cat pot de repede -ici la taci fetilii!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Wow ce de potoale de dimineata,multumim America si bucataresei sefe de la Cimisoara,foarte faine pozele.
Mihi daca vrei iti fac azi o praji cu afine,vin la tine sa descarc pozele si iti spun ce ingredinete sa pregatesti.

Fetele eu vorbesc acu la modul cel mai serios,va invit pe toate la cununia nostra,la biserica din Dacia,duminica in 24 august la ora 15,00 si apoi facem o masa la Tinecz cred inca nu stiu sigur va anunt eu,dar sa stiti sa va planificati din timp, timp liber,cine vrea sa vina bineanteles.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Claudia si Helmut (daca citeste ) pai voi credeti ca scapati de noi

Liana pe unde ai radacina la praz acuma?

Laurelu si io vazut pozele , mai trebuie sa i le arat si lu Kissy ... sunteti super , la fel si familia mirei ... cat despre dobrogeanca mea

Mariuta ai un sef de milioane ... si cred ca se triaza acolo echipa pana raman dor cei ca voi

dana bine ca ai zis de pila vad ca toate aveti cateva ... eu inca mai caut ... dar va am pe voi

anda chiar nu are sens ... tu mai incearca

dorisescu grija mare la cai ... am vrut sa spun de la inceput ca suntde fapt niste animale ...

Va in si sa aveti o zi cat mai buna!

... monica , anina ... ceva ...

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna dimineata!
Poate ma va binedispune cafeaua.
M-a scos din sarite bucuresteanul ala cu cursul, si desi as fi fost interesata de curs, am refuzat sa particip. Oricum am ajuns la concluzia ca sunt picata din luna.
In rest lucrurile stau mai bine.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Vai de capul meu, ce e pe el inainte de plecare ... toata lumea vrea cate ceva, si totul e urgent. In ritmul asta fac scurtcircuit inainte de concediu ...

Si acum o intrebare importanta: Cele care ati mai fost cu masina prin Ungaria, cu e cu benzina acolo, e scumpa, ce sugestie aveti, sa cumpar de acolo sau sa incerc sa ajung in Austria?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Fetele eu vorbesc acu la modul cel mai serios,va invit pe toate la cununia nostra,la biserica din Dacia,duminica in 24 august la ora 15,00 si apoi facem o masa la Tinecz cred inca nu stiu sigur va anunt eu,dar sa stiti sa va planificati din timp, timp liber,cine vrea sa vina bineanteles.

Na, io una sunt muta, in fata profundului eveniment!
In 5 ani, de cand sunt aici cu voi, am facut si trait destule nebunii, intalniri ad - hoc, carnaval, party pentru copii, dar de nunta vreuneia dintre voi, chiar ca nu am avut parte...
Iaca ca am trait sa o vad si pe asta...
DC-Impreuna Timisoara e invitat la nunta...mey frate...

Daca-mi zicea cineva acum vreo luna, ca acest eveniment va urma, il trimiteam pachet la Gataia...
Da exact cum zicea careva, nebanuite sunt caile Domnului...

Clau draga, la biserica vin, cu siguranta, chit ca lui Helmut nu-i va face placere moaca mea, dar la restaurant, nu vin, sincer...
Mi se pare nefiresc, iti vor veni cei dragi, familia, nu noi...dc-ul...
Sa vedem ce zic si fetele, dar mie una mi se pare ciudat sa apar cu Radu la masa, felictari si dans...

Oricum, va doresc toata fericirea lumii, adunata intr-o imensa oaza de liniste sufleteasca pe viitor!

Gagix, azi am multa treaba, de la 17 am ore la Modex, maine cu fata iar la calarit...un we plin se anunta si la noi...

Va pupicesc pe toate, special pe Liana

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dana, cand plecati in conced?

Eu din ce am auzit, si citit pe forumuri, toti zic sa-ti faciplinul de aici...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

haaait
mai are cineva usturoi ca la mine s-o epuizat...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput