Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Cine fras m-o pus sa ma uit la halelile de la ......auuuuuu ce pofta imi facura astia de asa ceva voua nu???????

Imi curg balele pe tastatura,pe covor peste tot parca mis un Saint Bernard

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

miami.... iara va luati de viata mea.... da-i in fras de bani ca nu aia conteaza,io nu vreau bani fetelor,
Gabi willkommen mai vino pe la noi,mai dar tu de unde esti dragutza de zici ca nu poti veni,hai incearca ,
Laurel stai fata linistita ca e normal sa aibe si faze din astea,totul e sa stai calma,nu te pierde cu firea ca tie iti faci rau,ei ii trec piticii dar tu ramai cu perii albi ,
Aido azi pauza,numai avem net in de ca am schimbat firma,asa ca o sapt e pauza dar in schimb vrea sa comand o camera la hotel dupa ce ne cununam religios .
Bey va las ca Andi nu vrea sa doarma si Deni inca mai zbenguie pe afara.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Laurelu, io la paste, de orice fel, zic nu merci. In schimb platoul ala oferit initial de tine, cu felii de cascaval, sunca si masline ... ei, aia da, mi-ar fi placut la culme.

Apoi Clau, dac-mi spuneai acu o luna ca te cununi religios cu Helmut in Ro ziceam ca visesez eu sau aiurezi tu ... da asa-s caile vietii, incurcate si nebanuite. Nu pot decat sa zic sa fie intr-un ceas bun, sa fi fericita si sa ai parte numai de lucruri bune.

Doris, vai de mine, chiar a luat bucatzica, ca stiu ca ponei musca tare urat ... de fapt, chiar asa dragalasi cum sunt, is tare periculosi, noi am patit o faza super naspa la gradina zoologica, milimetric a fost sa o muste unul de fata pe Lori, noroc ca s-a dat repede in spate...

Katik, ce facetzi?

Ma duc sa vad pozele Laurei din concediu si pe urma, incredibil!, dar mai am de lucru. Mi-am luat si pt acasa ca la firma nu mai fac fatza!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Laura, sa le iau pe rand ...

Imi place la nebunie mutritza Mayei din prima poza, chiar asa, sa scoli copilu la ora aia?

Urmatoarele peisaje sunt de pe malul Dunarii?
Ati prins si voi coloane din alea naspa, am crezut ca de anul trecut pana acum s-a mai imbuinatatit situatia....

Ce i-ati facut, mey, copilului de scoate limba la voi in halul ala?

Faina camera, pare foarte curata ... si ce priiveliste!!!! Iar plaja nu pare deloc aglomerata ... foarte fain! Iar seara vad ca v-ati distrat super.

Ooooo, ce rasarit superb ati prins! Iar Zbor de copil e de expozitie!

Si jur ca in Olimp am gasit si noi haita de catzelusi, acu vreo 7 ani. O fi fost buncii celor de acum...

Foarte romantice cele de pe faleza, seara tarziu, iar Maya e super dragalasa in ele. Multumim de salut!

Si supliment de Bucuresti si Cozia. Super tare!

Foarte frumoase poze, foarte fumoase amintiri. Ma bucur din sufelt pentru tine ca ai avut parte de un asemenea concediu.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

beyy ce'nsamna sa fii primita din prima la Vacarestiio pricepui tot..asea ca din ala in grup vreau si io daca mai e locnu conteaza pe culmi ,,pe nisip...io vreau
va pup pe toate...
vazut poze..frumoase toate,,deci placut..
bun venit gravidutzei..si nastere usoara..sper sa gasesti doct bun.
problema mare e..io ce's???ca varza acra vruiam si ioda vaz ca se duse..morcov..hmmm,,mai bine nu
deci?????io ce's muma?

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Sara buna,

Ana, vazui pozele, tare faine, Paul o recunoscut-o pe Luana zicea "uite-o mamai pe fata de la gradi dar nu era cu mine in grupa, era in alta grupa". Faine peisaje!!!
Laura, vazut si pozele voastre, minunate!!
Claudia, sa fie intr-un ceas bun, sa va dea Dumnezeu multa fericire si noroc!
Doris, imi pare rau de intamplare, bine ca nu s-a speriat rau Ines.
Maria, de cand te-ai facut asa rea?
Faina locatie de conced. Io pusai Bregovic in ideea ca cineva mai intra seara ... Bregovic pe stomacu gol nu merge
Dana, moama ce conced faceti si voi!!! Superb ... Italia .... deja visez cu ochii deschisi
Ando si Aida, lasati usturoaiele si intrati in hora, faceti pe smecherele dar sa stiti ca la Vaca, Gataia sau Jebel nu au camere cu priveliste misto

Va pupez si va doresc noapte buna, sa visati frumos

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Liana - pai ce sa fi, iaca ... un praz!

Silva, daca tot lucrez prin presa si publicitate, macar pile la agentiile de turism sa am ... era spraoferta!

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

ma de o luna ma tot chinui cica sa "comunic" cu voi...da nu se poate ma...voi o luati la vale rau.

da ceva tot am de bombanit...coano doris, nu poci sa mut nisipu ca-mi intra paru-n oki raaau de tot. nu vaz nik. intelegi cum vine treaba? asa ca fa-te gratios incoa si fa ceva cu el parul..nu nisipu', ca asa zana n-am fost de la 4 ani. te rog io frumos...
si in legatura cu poneiu io-l muscam de coada. jur. sau doo picioare in fund tot capata. grija mare.

pup evribadi...mai ales pe mariuka pistol

ma duc sa scot si io intoxinele

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Daaa ... deci pentru fica-mea rezerv 2 drepturi de autor:

1. Oscar de, de fapt, O'stai

2. Trebuie musai scoase "intoxinele", in orice fel vreti voi ...

Si o reteta, cu dedicatie pentru Liana, proaspat intrata in randul "legumelor":

Ciorba de praz

Ingrediente
Pentru 5-6 portii:

- 100 g morcov;
- 60 g ceapa;
- 100 g telina si albitura;
- 500 g praz;
- 100 ml ulei;
- 50 g orez;
- sare si o lingurita de amestec legumeu scate;
- 5-600 ml zeama de varza;
- o legatura de leustean sau patrunjel.

Mod de preparare
Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu o lingurita de vegeta sau altceva de gen . Prazul se curata, se spala, se taie in doua pe lung, dupa care se taie feliute.

Se caleste in ulei cu putina apa si apoi se adauga la fiert. Se fierbe totul 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat. Se continua fierberea, pana ce toate ingredientele sunt patrunse. Spre sfarsitul fierberii se adauga zeama de varza fiarta separat.

Se mai lasa cateva minute, se potriveste gustul cu sare si se adauga verdeata tocata marunt.

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Noapte buna!

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput