Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Halooo, dragi cetatzene...haloooo...

Am sosit home...beau o bere rece stau sub aeru condishan si revin la voi sa pove...imediat...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru toti oamenii exceptionali din viata mea, pentru voi toate speciale pentru mine, pentru ca soarele-i sus ziua si straluceste asa frumos, pentru ca ii multumesc lui Dumnezeu, pentru ca inteleg cu fiecare zi tot mai multe si pentru ca fara www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0" target="_blank">iubire nu ar fi nimic pe lumea asta!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Na hai la pove,scoate nasul de sub clima,haideti toate fara numar (vb Mariei) si flori cu ce ocazie.... na tot fara numar, am fost la D Alicia sa imi caut rochita si am vazut ceva fainut acu sa mai vad si in alta parte.
Azi s-a jucat Robi (kupil de Claudia) cu Andi (kupil de alta Claudia) prin parcuri,hey Laurel fii antena aici,Clau m-a facut raboinica ca i-am zis la un mosulica ca Andi nu le face nimic la porumbei,statea frate un mosulica si hranea golumbii iar Andi a trecut ca intercity printre ei la care mosulica s-a rastit la el ca sperii golumbii si io dupa experienta avuta cu tine ieri,am sarit la mosulica sa-i zic ca nu le face el nimik la golumbi doar ca pe acolo era trotuarul pe care trebuia sa mergem,ia auzi la Clau cica io-s razboinica,dar daca te vedea pe vedea pe tine ieri ce zice biata fata .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mary ne iubeste si noi pe tine scumpa noastra fotomodeala,esti frumoasa si desteapta si minunata si toate sunteti si eu asi vrea sa numai plec niciodata de aici (fiecare cu ce-l doare).

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=hwzb2lTsKMI" target="_blank">Timisoara

Mergi la inceput

buey....din toate epitetele alea ai uitat ceva sunt ca pistoluuu' buey

ausi, da io vin la biserica si fara sa ma lauzi atata nu de alta da' din alea toate n-ai nimerit cu niciunul
in alta ordine de idei Dorisescu cred ca a intepenit, ori cu berea-n mana, ori sub aircondishinaru' ala ultramegafantastic
Dana e cu ciocolata pe mutritza, asa ca nu ma astept sa dea pe aici
Anda e cu nisipu-n ochi
Aida face case , deci no way s-o vezi la ochi
Ana tricoteaza la ora asta cu juniorii
ela face training cu specia minune
deya cred ca-i calare pe locomotiva acuma cu popa
laura intre gogosi
katik e calare pe situatie, cu sigurantaa!
silvanae in lupta cu rusii
mihi da la pitziglush
Lianae cam asa probabil acum
mira e ca si closca cu pui la ora de culcare

iar io-s aici si beau o in cinstea voastra!
ca azi nu v-am vazut la ochi si tare dor mi-o fost de voi

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

No, deci asa dragelor, voi ce mai faceti?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Bey, care ati cracanat pagina?

Tu? Gina Pistol?

Eiii...ce-i aici?
Cine ne iubeste? si noi pe ea...i luvici multi...da cu ce ocazie???
Io stiu, e fericita ca pleaca in conced...ca parca io n-as fi...io inca pansez, dragelor, asa a fost sa fie, dar las ca s-o face bine omul meu, ne-om reveni si noi financiar, si-om merge in conced la iarna...nu la mare, evident...

Clau, acu am inteles, daca nu specificai, nu ma prindeam...da io tot am o nelamurire, venim fara anexe?
ca fara remorci clar...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

O punem de-un party virtual in mijocul saptamanii?
deschid cap nou?
Asa ca-n vremurile noastre bune?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

io nu mai plec nicunde fara amexa/remorca mea!!!!!!!! never ever!!!!!!!
NICIUNDEEEE! se aude ??? NICIUNDEEEEEE!!!

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput