Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

No, deci asa dragelor, voi ce mai faceti?

Mamica de spiridus

LLOOOOOOLLL
s-o crapat masca de ciocolata ???

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Da, precum vezi, Dana draghe, o punem de-un party nocturn...

deocamdata io cu Maria...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Salutare !!!!!
Doamne nu pot sa cred cate se intampla aici la noi/................sunt surprinsa si nu am citit decat 3-4 pagini.
Claudia esti in oras ? Ne putem vedea maine ? Eu plec in concediu si as vrea sa te vad.Poate vii pe la mine.
Ma primiti la chef?? Sau nu ??
Mai eu va pup pe toate si va iubesc la fel de mult pentru tot ce ati facut pt mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, scumpa noastra, si noi te luvuim de nu te vezi...

Ia detaliza de concediu...unde pleci?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=PRcFq9ptcTM

http://www.youtube.com/watch?v=-t6iNXgvRXU

De la mine cu dragoste pt voi

Mergi la inceput

Planul meu de conced ii lung ............dar sa vad daca ma pot tine de el.
Vineri dimineata plec la brasov, sa va rugati sa ajung cu bine , nu stiu cate zile stau , apoi vreau sa merg 2 zile la cluj si dupa as fi mers la mare , dar cei cu care vroiam sa merg s-au cam razgandit , asa ca ramane de vazut .Poate ajung la felix .

Mergi la inceput

Loreeeeeee, ce dor mi-a fost de tine iubitaaaa!!!!!!

Doamne ce-mi place ce scrii tu acolo!!! Te rog nu te opri, mergi inainte! Numai inainte!!! luv iu pe amandoua!!

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dorisake, lasa ca la anul o sa fie un concediu de 2 ori mai tare decat ar fi fost amu ... Io prevad: la Marea Rosie, ca din cate povesti am auzit acolo tare frumos mai este.

Mariuca, ce-ai mama cu masca mea de ciocolata. Aia a fost, frumos fuse dar se duse! Acu muncesc pe rupte, ca doar trebuia sa fiu in concediu. Am scris pana acum articolele pt RB in avans, maine am 2 conferinte de presa si o gramada de birocratie pe cap ...

Lore, faine planuri de concediu. Cu ce mergeti? Pai si la mare fara aia d s-au razgandit nu se poate?

Mey, ma doare capul si spatele de numa, cred ca de la calculator. Mai bantui un piculetz pe aici, ca nici somnu nu ma ia .. of, of

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

io ??? nimic!! esti o scumpa si zau ca te felicit!!! cu atatea pe cap si sa-ti faci vreme si din astea complicate!! respect, man!

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si raman la intrebarea me. Ce faceti? Deci Dorisake se gandeste la concediul de la iarna, Maria poarta grija mastii mele iar Lore se pregateste de plecare ... Altceva?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput