Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miraklucker

Laura am vazut pozele voastre foarte frumoase. a ce ochi frumosi are bubulina ta, i-a spune de unde i-a furat??? , m-am uitat la sotul tau. Nu-l cunosc chiar daca suntem cumva vecini. sigur colegi de scoala generala am fost. si eu tot pe acolo stau, doar pe strada principala langa lacul mic (care fie vorba nu mai e demult un lac)
Oricum tu si cu Ana m-ati convins,in urmatoarea vacanta vom colinda Romania.

Mira asta nu intelesei io Nu-l cunosc chiar daca suntem cumva vecini de terminat generala a terminat-o la Colegiul Banatean.
Ma bucur ca pozicile noastre te-au convins ca merita un concediu in Romanica noastra draga,intradevar ai ce sa vezi in tara asta chit ca alte persoane nu dau 2 bani pe ea si locuiesc aici.
Bani sa fie ca de vazut ai ce sa vezi

Mey fetilii io nu facui gogosi astazi ca fu sarbatoare si nu e bine sa framanti,noroc ca am auzit de dimineata pe la vecine ca altfel ...da luai drojdie proaspata si maine cand vine sorelina cu nepotica la noi framant un vailing de gogosi.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Io acusi plec la lucru
Mai devreme desenam impreuna cu sotu si copilu casa visurilor noastre pe care speram intr-o zi s-o avem ... in rest pe aci prin casa, fac planuri cum sa-mi gasesc al doilea job, cum saptamana viitoare merg sa dau orasu pentru carnet si cum sunt cu morcovu infipt bine undeva de pe acum, cum o sa-i trimit zilele ce urmeaza chemarea lu' soacra-mea .... in rest sanatosi, voiosi, voinici

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am luat o tabla de ciocolata (sa ma asortez cu Dana) numai ca eu o maninc...dada, sunt o nesi'...la ore din astea maninc ciocolata si bantui netul si am gasit ceva tare drept si frumos si vreau sa va dau si voua sa cititi:

"Exista un motiv pentru care alegi tot ce ti se intampla.
Nu renunta, traieste-ti viata cum stii mai bine si, in scurt timp vei intelege de ce.

Richard Bach "Indrumar pentru Mesia"

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Sa ma scuzati ca ma plang, dar nu mi-e bine deloc, mai singura ca acum nu m-am simtit niciodata... sunt singura acasa cu Robi pana vineri, proiectul il fac cu adolescenti care au toane - una bucata fetiscana ma scoate din sarite cu dorinta ei de-a se impune - si-mi vine sa-i dau naibii pe toti, ca si-asa ma simt rau.... Nu stiu ce sa fac sa-mi treaca, poate daca ma uit la un film....

Mergi la inceput

s-a pus de un teambulding, ela?? hai mey ca nu esti singura, nu vezi cat popor avem aici?

Dana tot am vrut sa-ti spun, am fost la un pas sa fim partenere de contzed

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Asa, deci incepet sa raspundeti ... Laurelu sta cu gandul la gogosi, Mariuca mananca ciocolata - a propos, ce respect draga, o data la o luna imi amintesc si eu bunele deprinderi - Silva tese vise si se lupta cu realitatea - vreau sa vad si eu desenul ala, iar Ela atenteaza la butoiul meu de melancolii depresive - sa stii ca io te las sa te scufunzi un pic in el chiar daca-s titulara, dar vezi ca te scoate Ana sau Maria cu suturi optimiste si smotroceli bine plasate....

Asa, altcineva? ce mai faceti mey?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

tot io (insist) :
io maninc ciocolata si fac bagajul

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

S-a pus de Nemtzia, zburat cu avionu da si cu masina (amandoua deodata), Robi doarme deja si eu nu-mi gasesc locul. karatista, mi-a placut de tine, a tacut mosu' imediat ca daca nu lua o scatoalca, cu porumbeii lui cu tot...

Mergi la inceput

Ioi, danitin, io nu-s depresiva, uite-acu sunt impulsiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si tot eu, m-am trezit la realitate
Maria, cand plecati? Conced fain, insorit, multa odihna si relaxare.
Dana, desenu e secret, e prea indraznet si n-am curaj

Noapte buna, eu ma duc la lucru.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput