Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)
Raspunsuri - Pagina 18
smoly spune:
Buna fetelor! Va urmaresc de mult timp dar abia acum mi-am facut curaj sa va scriu.Sunt o aspiranta la titlul de mamica de vreo 5 ani dar bebe nu a vrut sa apare.Asa ca ne-am hotarat sa facem FIV.Pb este la sotul meu(oligo).As vrea din tot sufletul sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra.Numele meu este Cristina Mihaela si am 26 de ani.Multumesc si Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce va propuneti,mai ales in obtinerea unui bebe...
VREM BEBE!! E CLAR?
anadomnica spune:
Livsy - foarte frumos citat
. Eu abia dupa trecerea viforului din incercari si dupa putina linistire am vazut ca e purtarea de grija a Domnului si am multumit. Ca in fond asta ii cerem Domnului zilnic, sa ne miluiasca si el ne curata de pacate prin incercari. Slava Tie Dumnezeule, in veci!
Mihaela Cristina fii binevenita
. Domnul sa-ti ajute si sa primesti un sufletel curat din Mainile Lui.
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
anadomnica spune:
cami_antonia- unde stai ascunsa?
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeeeeeee
aici sunt anadomnica....ti-am raspuns pe celalalt subiect pe care l-ai deschis....sper sa-ti fie de folos povestirile mele....
cat despre Denia Acatistului Maicii Domnului - al Bunei Vestiri....s-a tinut astazi...vineri....dupa amiaza,....spune sotul ca este slujba de sambata dar mereu se face vinerea.....asa ca ai scapat-o printre degete daca nu ai fost azi....LA MULTI ANI tatalui tau pt maine...sa fie sanatos si cat mai repede bunic....
am lipsit o seara ca am sunat la ai mei si tata face la fel de rau ....este nervos ca e bolnav si paralizat si ii face capul mare si mamei....si discutia cu ea m-a cam dat opeste cap.....zilele astea voi lipsi ca voi merge acasa sa-i vad si eu....sa-mi tineti pumnii si sa va rugati pentru mine sa imi fie usor....ca tare greu e sa-ti vezi parintii distrusi....
in rest ma bucur pentru magduta....sper sa fie bine....si pentru celelalte fete care incearca si au sperante....dupa cum v-am zis noi luam pauza pana dupa Paste....
livsy foarte frumos citat.....i-am sorbit cuvintele una doua....
virginia....bravo tie ca mergi la masluri....sa de-a Dumnezeu sa fiti bine.....
mihaela fii binevenita...
va pup pe toate celelalte si ma scuzati ca in seara asta nu scriu prea multe dar ma gandesc numai la plecarea catrre ai mei...
DOAMNE AJUTA!
poate daca sunt bine va raspund de la ai mei de acasa....daca nu ne auzim duminica sau luni seara....
smoly spune:
Fetelor multumesc f mult pt primirea calduroasa ,stiu ca aici voi gasi puterea sa merg mai departe.Dar vreau si eu pe listuta voastra...
Un weekend frumos si calduros va doresc!
VREM BEBE!! E CLAR?
Livsy spune:
Smoly, in listuta de aici de la subiect te poate trece doar initiatoarea subiectului (adica, virgula, Cleo sau unul dintre moderatori, ei pot intra si modifica subiectul creat de Cleo. Noi nu ne putem "baga" pe ce a scris altcineva in afara de noi insine
... sa vedem cum facem, se pare ca e ocupata cu cei doi Bebi de nu ne mai scrie in perioada asta... poate vom primi permisiunea sa te trecem noi... Oricum deja ne rugam pentru tine si sunt sigura ca fetele te-au trecut pe listutele lor si pe Acatiste 

TUTUROR! Va iubesc!!!! 

Sambata sunt mai zgarcita la vorba... in sfarsit!!! ![]()
Cami, iti tinem pumnii cu multe rugaciuni pentru vizita la parinti. Fii tare, nimic nu e intamplator, si incearca sa vezi partea luminoasa, ca asa ii vei ajuta si pe ei! (e usor sa dai sfaturi, ha?!
)
Va pup mult!!!!!!
Ana

smoly spune:
Multumesc mult fetelor.Abia acum am inteles,sper ca nu v-am suparat cu insistenta mea.Oricum numai faptul ca pot vb cu voi imi da incredere ca totul va fi bine,sunteti minunate.Doamne ajuta la toata lumea!
VREM BEBE!! E CLAR?
bb_wanted spune:
quote:
Initial creeata de Oana_BRUGACIUNE COLECTIVA PENTRU A AVEA UN COPIL
CAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,
Va rog,cine doreste sa se treaca pe lista!
Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:
Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
8.Ysa26(Elena)
9.Cris_2081(Cristina-Iuliana)
10.Alexela(Alexandra)
11.Anaoi(Ioana-Eugenia)
12.Aldolina(Eugenia-Viorica)
13.Koko_1(Corina)
14.mmc_nd(Malina-Mihaela)
15.Nichi(Oana)
16.Kerstin(Cristina)
17.Iulita(Simona-Manuela)
18.dory_iancu74(Dorina)
19.Mihaela
20.Gaviotita(Angela)
21.IreneCAM(Andra-Maria)
22.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
23.crisis81(Cristina-Camelia)
24.Marryan(Mariana)
25.Pisik06(Ioana)
26.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
27.Rony74(Veronica)
28.georgia_c(Georgiana)
29.mihaela amalia(Maria-Mihaela)
30.Maria68(Delia-Marta)
31.valeria72(Valeria)
32.Dariela(Denisa-Mihaela)
33.Livsy(Ana-Livia)
34.Andreea81(Andreea-Elena)
35.Ryta(Aurica-Rita)
36.Dara(Andreea-Claudia)
37.Sandaa(Sava)
38.Carmencar(Carmen-Ionica)
39.Manumanu(Bianca)
40.Kineta(Florentina)
41.Simonasima(Simona)
42.Oana_B(Oana-Teodora)
43.Gra26(Gratiela)
44.Daro26(Roxana-Nicoleta)
45.Ira79(Irina)
46.Bususbl(Isa)
47.Oana2006(Oana-Madalina)
48.Fulg(Ioana)
49.Rocsy2007(Roxana)
50.Montytaiana(Ana)
51.Tudormiha(Mihaela)
52.Pinguina(Ana-Maria)
53.Blanche(Bianca)
54.Rodicaosoian(Rodica)
55.Liana30(Mariana-Gabriela)
57.Iuca(Viorica)
58.Melusica(Mihaela)
59.Pysypisi(Cora)
60.Ioanara23(Adnana-Ioana)
62.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
63.Elle23(Elena)
64.Irene-Mariana
65.Bubulina1(Karen)
66.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
67.Karelina(Monica)
68.Florelacri(Lacrimioara)
69.Anaconda2(Ana)
70.Cami Antonia(Camelia)
71.Daniela_xy(Irina)
72.Lilica75(Elena)
73.sukisuki(Lucia)
74.gabi2005(Ionela)
75.Strunf(
76.Alinata(Alina)
77.Anidaz(Adina-Nicoleta)
78.Gadaleane(Elena-Cornelia)
79.AndreeeaNogy(Andreea)
80.Laura2008(Laura-Cristina)
81.Dasalina(
82.Magdita(Maria-Magdalena)
83.Anadomnica(Ana-Domnica)
84.MaraAnisia(Mara-Iulia)
85.Shaki(Mihaela)
86.oana_oana26(Geanina)
87.Silvy24
88.Alexa_(Ilinca)
89.Silvi8 (silvia)
90.Alexia86 (Alexandra)
91.muchy (Alina-Simona)
92.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
93.Doris_71 (Doinita)
94.Ingridut
95.bb_wanted(gianina)
Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:
RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI
Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-i lui,Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-l cu Sfantul Botez,sa il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.
Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale , intru care bine am nadajduit. Amin
1.Cleopatra70(Claudia)Marian-Gabriel si Cristian-Andrei
2.Danangie(Daniela-Angela)
3.Ali(Alina)
4.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
5.Irinach(Irina)
6.Suflet(Elvira)
7.Ainigriv(Virginia-Adriana)Ioana-Nectaria
8.Syris(Marinela)
9.Baby_r7(Roxana)Bianca-Daniela
10.Alinushca(Alina-Laura)
11.Maryb(Mariana)
12.Vdrag(Virginica)
13.Hera25(Adriana)Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:
Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
[b]1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan DPN
[b]Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise, cea de la subiectul vechi si cea de la subiectul nou
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.
georgia_c spune:
buna dimineta fetelor
asa cum spunea si cami_antonia, Denia Acatistului N#259;sc#259;toarei de Dumnezeu, s-a tinut slujba vineri ... o slujba ff frumoasa , care a durat aproape 4 ore , si a meritat tot efortul
vedeti ca pe 20.04 si 23.04, mai este denie ..dar in mod sigur stiti deja
.. io doar reamintesc
preotul spunea ca in perioada postului , slujbele se fac invers , decat de obicei ... adica cele de dimineata seara, si cele de seara dimineata
in mod sigur stiti ca in fiecare sambata, in perioada postului , este sambata mortilor ... f bine ar fii sa faceti milostenie , postul si rugaciunea (dorinta noastra) , sunt mai bine primite cand se face milostenie
se discuta despre moliftele sf.vasile ....din stiinta mea toate manastirile (nu bisericile) , le citesc in postul pastelui .. in bucuresti , se citesc , duminica la manastirea sf. mihai voda
http://daruindveidobandi.blogspot.com/2008/04/aparatoare-doamna.html
va dau un link cu o rugaciune scurta care mie imi place tare
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ainigriv spune:
Feleor,am o veste mareee pentru voi!!!Pe 19-20-21 mai,la Constanta,probabil la Mitropolie,vine BRAUL MAICII DOMNULUI!!!Minune sa avem asa ceva in tara!!!Eu l-am atins in pelerinajul din Grecia,se poate atinge cu un snurulet cu care apoi te legi in talie,tocmai pentru nastere de prunci,insa in afara de asta,am avut o stare deosebita,am vazut minune,ce sa mai,in acel loc sfant!!!
Nu stiu daca v-am povestit,insa cred ca nu v-as plictisi sa mai spun o data cum Maicuta Domnului a facut minuni pentru noi.Eram in a doua zi de pelerinaj,chiar cu o zi inainte fusese acoperamanutul Maicii Domnului si ne indreptam acum spre manastirea Katoxenia(daca scriu bine),unde se afla BRAUL MAICII DOMNULUI.In autocar am mai facut o data acatisul Acoperamanutl Maicii Domnului si l-am rugat pe parintele cu care eram in pelerinaj sa se roage si pentru noi cand vom ajunge,sa avem si noi un prunc.Ne-a spus sa facem acatisul,desi deja il citisem.
Am ajuns,cu mare emotie si un nod in gat,am ramas printre ultimii,tocmai pentru a ne ruga mai mult.Si cu cat ne apropiam mai mult,cu atat emotia crestea,ca doar urma sa atingem Lucru Sfant.Nu mai stiu cum am ajuns in fata,la racla cu Braul Maicutei,dar stiu ca m-a taiat un plans zguduitor,nu mai stiu daca ma puteam ruga in minutele acelea,dar simteam ca prin acel plans ii spun Maicutei tot offul meu.Si in timp ce si eu si sotul meu stateam in genunchi,parintele se apleaca si ne spune ca va fi bine,ca la anul botezam(eram in septembrie).Parca auzeam aevea,dar nu ma puteam ridica de la pamant.Ne-a mai repetat o data,am promis ceva acolo Maicutei,ne-am ridicat si am ajuns la Icoana Sf.Nicolae si a Maicutei Domnului,cu o mareee usurare.
Cred ca nu mai trebuie sa spun ca Darul era deja primit!!!Si pentru asta nu pot sa nu povestesc Minunea Maicii Domnului,a tuturor Sfintilor si a bunului Dumnezeu,care s-au milostivit de noi si sa le multumesc neincetat.De aceea am avut mare bucurie afland ca Braul Maicutei va ajunge la noi,chiar daca eu nu voi putea merge acolo sa multumesc,ma bucur pentru voi,daca veti putea ajunge,cu mare credinta,ca Maicuta Domnului face minuni.Eu ma rog sa faca pentru toate fetele doritoare de prunci,asa cum a facut pentru noi.Doamne ajuta!!!
Georgia,minunata rugaciunea trimisa de tine,este rugaciunea mea incepatoare pentru orice acatist.
Pupici tuturor,speram ca v-am inseninat pentru toata ziua si s-a umplut cu bucurie sufletul!!!

Ioana-Nectaria