Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)
Raspunsuri - Pagina 17
Livsy spune:
Buna dimineata!
De mine nu scapati!
Virginia, ce bucurie!!! MULTUMIM pentru sfaturi, eu trebuie sa recunosc ca nu am ajuns niciodata la Sf. Maslu
fiindca in general sunt ocupata dupa-amiaza, dar eu stiu ca unde exista o dorinta adevarata exista si solutii, deci asta-i mai mult o scuza...
Sa stii ca cea cura la Olanesti e buna sunt sigura pentru noi toate, eu as vrea s-o fac! Salutari Bebitei iubite si o zi insorita in inimile voastre in continuare! 

Anadomnica, eu una subscriu cu toate mainile
la ideea de a-I repeta Lui Dumnezeu rugaciunile noastre, ca pana la urma ni le va implini "pentru staruinta noastra suparatoare". Pe mine chiar ma amuza aceasta idee ca fiind ceva foarte ghidus...
si stiu ca este adevarat. Iaca si pilda, din Evanghelie: Apoi [Isus] le-a mai zis: „Daca unul dintre voi are un prieten, si se duce la el la miezul noptii, si-i zice: „Prietene, împrumuta-mi trei pîini, caci a venit la mine de pe drum un prieten al meu, si n-am ce-i pune înainte;” si daca dinauntrul casei lui, prietenul acesta îi raspunde: „Nu ma tulbura; acum usa este încuiata, copiii mei sunt cu mine în pat, nu pot sa ma scol sa-ti dau pîini” - va spun: chiar daca nu s-ar scula sa i le dea, pentru ca-i este prieten, totusi, macar pentru staruinta lui suparatoare, tot se va scula si-i va da tot ce-i trebuie. (Evanghelia dupa Luca, capitolul 11, versetele 5-8) Deci staruinta in rugaciune... e spre binele nostru

Verygu, BINE AI VENIT!! Sa dea Dumnezeu sa se implineasca dorinta ta cat mai curand! Dumnezeu sa te binecuvanteze! 

Sandaa, iti multumesc pentru cuvintele frumoase de imbarbatare si prietenie, mi-au facut bine! Sa aduca Dumnezeu asemenea si in viata ta, a voastra, lumina si bucurie si implinire! Sa ne mai scrii cand poti tu, asteptam Vesti Bune! 

Sukisuki, nu fi suparata! Sigur exista o solutie si sigur o vei gasi cu ajutorul Lui Dumnezeu! Te indemn si eu sa mai ceri si parerea unui alt medic, eventual... si patru luni... zic eu, totusi nu-i asa de mult... (sa nu dati!!!
, zic si eu...) - asta pentru eventualitatea in care AC ar fi totusi "singura solutie" (dar eu nu cred!) Sanatate multa si sa ne mai scrii, te rog. Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si nu-ti face griji, va veni si Darul la momentul ales de El! 

Trebuie sa va las, ma bucur ca e atata vrednicie si Credinta aicea la noi inca de dimineata. O zi frumoasa, buna si vesela pentru fiecare! Si cu Vesti Bune! 

TUTUROR! 
Va iubesc!
Ana 

anadomnica spune:
Livsy - si mie mi se pare o ghidusie
... dar Dumnezeu cred ca ne va asculta dorinta macar pt. staruinta noastra. Multumesc pentru postarea cuvintelor din Evanghelie
Acum trebuie sa credem cu si mai mare tarie ca ne va asculta daca Domnul Iisus a dat aceasta pilda!!!
Inca odata multumesc pt. link-urile de acatiste postate, ca eu la birou cand am timp ascult ... si chiar de nu sunt in permanenta atenta, ma straduiesc cat de cat.
Cat despre sf. Maslu, eu am descoperit o manastire la care se citeste in fiecare duminica dupa slujba pentru cine ramane... Ca de altfel dupamasa nici eu nu am timp sa ajung la slujbe (job-ul se termina la 18:00, si eu stau la 40 km de Iasi, intr-un sat ). Asa ca m-am bucurat sa vad ca se citeste in Manastiri duminica dupa slujba. Ma gandesc ca ar trebui sa se tina in toate manastirile, dar nu sunt sigura. Stiu doar de la o prietena ca nu oricine si oricum poate citi aceste rugaciuni (preotul trebuie sa se pregateasca cu post si rugaciuni ca sa poata citi). Oricum sunt super bune si tamaduitoare (cuvintele sunt prea sarace) si iti doresc sa gasesti o manastire si sa intrebi. Doamne ajuta!
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
anadomnica spune:
magdita - nu ne lasa fara vesti, te rugam! Parca am citit undeva pe forum ca pana la urma ti-au crescut foliculii... insa nu am mai gasit continuarea... unde stai ascunsa?
Vrem sa ne dai vestea cea buna
!! Doamne ajuta 
anadomnica spune:
cami - am citit in calendar ca in sambata asta, 12 aprilie este Denia Acatistului Bunei Vestiri. Eu stiam despre deniile din Saptamana Mare, insa la aceasta Denie a Bunei Vestiri nu am reusit sa ajung niciodata. Poti sa ne spui daca in general se tin tot seara? sau dimineata? Tare as vrea sa ma duc. E exact de ziua tatalui meu.
si te astept cu lamuriri, suflet iubitor si odihnitor ce esti.
verygu spune:
Livsy - multumesc pentru urarile de bine DOAMNE AJUTA la toate fetele .
Eu in ziua 10 am fost la echografie si aveam un folicul de 17mm si unul de 10 mm.endometrul de 8mm.Maine merg s-a vad daca s-a spart foliculul.
Va pup pe toate
DOAMNE AJUTA
mada23 spune:
Buna dragele mele, am vrut sa va scriu de mult dar nu mi-am gasit cuvintele, si astfel m-am multumit doar sa va citesc cuvintele pline de duh ce mi-au alinat si mangaiat sufletzelul in zilele mai triste. Am invatat multe lucruri de la voi si mi-am intarit credinta cu rugaciunile postate de voi.
Sper ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui Sfanta sa ne ocrotesca pe toate si sa ne dea cat putem duce si dupa masura faptelor noastre.
Ce m-a facut sa sparg gheata dintre noi este ca vreau sa va dau vesti despre Magdita, am vorbit azi la telefon, au crescut nazdravanii maine se duce iar la monitorizare si spera ca se vor sparge, cu ajutorul Lui Doamne-Doamne sa faca inseminarea. Este exilata
in Bucuresti de 10 zile si din cauza asta nu a mai dat semne de viata.
Numai bine tuturor! 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
anadomnica spune:
mada23 - multumim pt. vesti
. Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun! 
sandaa spune:
Buna dragele mele!
Ma bucur sa va citesc si imi pare bine ca sunteti optimiste imi da si mie o stare de bine.
Cami multumesc pt grija ce o porti pt noi. Eu fac acuma o pauza pana dupa Sfantul Paste apoi o sa incep sa merg din nou pe la doctori. Sper sa rasara soarele si pe strada mea. Iti doresc si tie numai bine sa aiba Dumnezeu grija de tine si sa ne dai vesti bune cat mai repede.
Livsy ce frumos ne-ai scris multumim, imi umpli sufletul de speranta si bucurie. Ma bucur ca esti mai bine (asa cel putin cred). Sa te ajute Dumnezeu in continuare si sa te bucure cat mai repede u un copilas.
Virginia multumim pt sfaturile tale bune. Si mie imi place sa merg la masluri si incerc sa merg cat pot de des mai ales acum in post. Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate sa ne scrii cand mai poti si un pupic pt micul ingeras . Cred ca fetita va fi deosebita la cata credinta ai tu. Doamne ajuta!
Verygu bine ai venit la noi si sa dea Dumnezeu sa treci cat mai repede pe lista cu burtici. Ne rugam impreuna si cred ca Dumnezeu ne va da fiecaruia cate un copilas.
Mada multumim pt gandurile tale frumoase. Sa dea dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta. Care este numele tau de botez?
Anadomnica si toate celelalte va pup si va iubesc. Doamne ajuta!
mada23 spune:
Sa va auda Bunul Dumnezeu, sa va ajute si voua 
Andreea-Magdalena e numele meu de botez
Va pup pe toate 
"Nu exista fericire mai mare decat sa cunosti dragostea si iertarea lui Dumnezeu"
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
Livsy spune:
Buna tuturor!
Iti multumim, Madutz, pentru ca ne-ai impartasit gandurile tale frumoase, vesti si pentru ca ne-ai scris numele de botez, sa te trecem pe listutele de rugaciune! Sa iti ajute Dumnezeu sa iti implinesti Visul cel frumos cat mai curand! Te mai asteptam pe la noi! 

Verygu, Doamne ajuta! Sa auzim Vesti bune! Te asteptam cu drag! 

Sandaa, ma bucur ca ti-au placut cuvintele mele, iti multumesc si eu la randul meu, tot ce scrieti voi toate aici imi este un sprijin si o bucurie mereu! Anul asta sa ne implinim Visul, toate, sa dea Dumnezeu! 

Dragele mele, azi dimineata am primit de la o prietena urmatorul citat pe care nu stiu de unde l-a luat ea, am s-o intreb... mie mi-a facut foarte bine si vreau sa vi-l trimit si voua, sper sa fie de folos:
"Cu cât ni se întâmplă necazuri mai grele si ni se dă si timp în cale, cu atât să avem convingerea că Dumnezeu e cu noi si ne poartă de grijă de mântuire. Ca atare nu avem nicidecum dreptul să dăm vina pe nimeni de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă. Dimpotrivă, stiind rostul necazurilor putem să ne rugăm pentru cei ce ne blestemă, putem face bine celor ce ne fac rău, căci în realitate ne fac bine. Totul este să stim si să credem acestea că din mâna lui Dumnezeu ne vine bătaia si nu întrece măsura de trebuinţă, Tatăl nostru fiind drept si iubitor de oameni. Luând lucrurile cum trebuie în putină vreme poti câstiga ani îndelungati.
De pildă: nemai învinovătind pe nimeni de relele ce ti le-a pricinuit, pe neobservate constati iubirea de Dumnezeu si de oameni ce-ti luminează si-ti încălzeste sufletul si suferinta îti devine numaidecât usoară sau chiar plăcută, dacă nu chiar dispare.
Au fost pelerini rusi care ajunseră ca nici pe draci să nu mai dea vreo vină. Că în realitate nici ei nu chinuiesc pe nimeni fără învoirea si măsura de la Dumnezeu. Suferintele le au toti oamenii pentru că le merită. Călugării însă le cunosc rostul de la Dumnezeu si nu defaimă pe nimeni."

TUTUROR! 
Post usor va doresc, un weekend plin de lumina, liniste si bucurie! Va iubesc muuuuullttt! ![]()
Ana