Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns verygu spune:

buna fetelor
numele meu este veronica,povestea mea e luga dar va povstesc cate putin.sunt casatorita de 6 ani,in primul an am pierdut o sarcina la 11 saptamani .dupa 6 luni am incercat sa raman din nou gravida dar nu am reusit.am facut 3 instilati in urma carora m-am ales cu o sarcina extrauterina asta fiind in 2004,in iunie 2007 am ramas insarcinata dar am pierduto la 9 saptamani.am fost la endocrinolog si mi-a cerut sa fac dozari hormonale in urma carora am descoperit ca am prolactina foarte mare adica 3300 .luna aceasta i-au bromocriptin si am facut si stimulare cu ova-mit si pregnyl de 5000 in ziua 11 a cm.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

sukisuki - imi pare rau pt ca la recomandarea medicului trebuie sa astepti 4 luni si sa iei AC. Uite, sper sa te ajute experienta mea asa ca am sa-ti povestesc cate ceva: eu am PCOS (sindromul ovarelor polichistice) si multe chisturi pe ovare din aceasta cauza... insa la inceput erau chisturi mici. In urma cu un an am facut stimulare cu clostybegit 3 luni. Nu am obtinut sarcina, in schimb un chist de toata frumusetea... (nu mai tin minte dimensiunea, dar era mare) pe care insa l-am tratat 3 luni cu utrogestan, pt. ca am insistat la medic sa-mi dea orice, dar nu AC, pt. ca nu mai suport psihic sa iau (inainte toti medicii ma indopau cu AC si am inceput sa-i urasc pt. asta, ca toti ziceau ca dupa ce iau AC 3-4 luni, voi ramane gravida imediat ce intrerup. Chestia asta am incercat-o de 3 ori in viata si nu a mers niciodata, mai rau, dupa AC reveneau in forta ciclurile neregulate ). Nu stiu care e cazul tau, dar poate ar fi bine sa intrebi medicul daca nu exista pt. tine chiar nici o alta posibilitate?!!??? Eu cel mai mult ma bucur ca am ajuns la un medic care intelege visul meu de a face bb si ma fereste in toate tratamentele de AC.
Domnul sa te lumineze si sa vii cu vesti bune. Sanatate multa si tatalui tau.

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Livsy - pt tine- pe youtube gasesti Sofia Vicoveanca. Iti trimit link... hora din ...Pojorata, de la mine din Suceava...
http://www.youtube.com/watch?v=UEgi84-PdfA&feature=PlayList&p=1F87C3188D81125E&index=18&playnext=19&playnext_from=PL
Pup si sa auzim de bine. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

cami - imi pare rau pt.z1 . Si eu tot pt ca am ciclu regulat ma bucur acuma... ca vad ca bb se lasa asteptat. Dar vine Bucuria si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele fete, va rog mult, cele care veti avea putin timp, uitati-va aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118645&whichpage=10 si va rog s-o sustinem pe Diana, cu rugaciunile noastre, cu gandurile noastre bune si curate si, cine poate, cu cateva cuvinte de imbarbatare.

Diana, eu am vazut ieri, absolut intamplator ce ai postat. Sunt sigura ca Dumnezeu te va intari, asa cum ne intareste in cele mai grele si incredibile momente... si ne scoate la lumina pana la urma. Nu stim noi planurile Lui, dar cert este ca uneori in ciuda aparentelor ele sunt spre binele nostru. Sa va binecuvanteze El cu un Pui scump si sanatos cat de curand! ai toata sustinerea noastra!

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Anadomnica, iti MULTUMESC din tot sufletul pentru link, abia astept sa ma uit (de acasa, ca de la serviciu nu se poate face nimica pe partea de muzica... e un serviciu total nemuzical... n-am nici boxe, nimica...) Asta trebuie remediat!

Va si va trimit toata dragostea mea, TUTUROR!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor!
Diana imi pare foarte rau pt puiutul tau, cuvintele nu au rost in momentul acesta. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti dea putere sa treci peste aceasta incercare si sa te bucure cat mai curand de un nou copilas. Doamne ajuta!

Sukisuki te rog sa nu fii suparata dar 4 luni nu sunt asa de mult. Poate nu va trebui chiar asa mult timp sa iei anticonceptionale si eu stiu ca extractul de muguri de zmeur este bun pt chisturi. Poti sa mai intrebi fetele de la Naturiste si homeopate sigur mai sunt si alte produse naturiste care ajuta la eliminarea chisturilor. Acesta este un produs natural si cred ca se poate lua impreuna cu medicamentele.Sau cum zicea Anadomnica si utrogestanul este bun dar eu nu vreau sa te incurc tu faci cum crezi ca e mai bine. Dumnezeu sa te ajute si sa te faci bine cat mai repede.

Cami imi pare rau ca ti-au venit uratii dar ma bucur pt tine ca esti optimista. Sigur va fi bine dupa sarbatori! Multumim pt cuvintele tale de incurajare pt noi.

Livsy ma bucur foarte mult ca ne-ai scris, multumim pt cuvintele frumoase pe care ni le scrii si pt link-uri. Dumnezeu sa te aiba in paza Lui.

Anadomnica te pup si pe tine precum si pe celelate fete si sa speram si sa ne rugam ca Dumnezeu se va indura si de noi cu o minune de copilas.

Virginia m-am bucurat foarte mult ca ne-ai scris sa fiti cuminti si sa aiba grija de voi Dumnezeu si Sfanta Lui Maicuta.

Asteptam vesti de la Cleo ne este dor de cuvintele ei pline de iubire si de incurajare.

Adela si Aditi sa va bucurati de copilasii vostrii si sa ne mai dati vesti despre ei cand mai puteti sa scrieti.
Va pup pe toate dragele mele si va doresc in continuare post usor si binecuvantat. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele mele dragi....

livsy am vazut si eu ce a postat diana...am citit mesajele ei si i-am si raspuns....este cu adevarat o tragedie....sper sa o ajute Dumnezeu sa treaca peste aceste greutati....

sandaa imi pare bine ca raspunzi mai repede la intrebari...si te rog mai zi-ne si tu cum mai stai cu incercarile de bebici....care mai este situatia ta????

sukiski si eu iti dau acelasi sfat ca si p[redecesoarea mea....nu luat anticonceptionale....mai cere sfatul....nu au mare efect la toata lumea....te rog...ai grija ce faci....eu nu prea am incredere in niste pastile care te ingrasa la greu
si din cauza carora eu nu-mi mai revin la kg.....
asa ca nu te baza.....mai bine ia niste naturiste...napraznic ceai si cretisoara ceai.....etc

anadomnica spune-mi de unde stii ca ai PCOS.....zi-mi povestea ta....de unde ai acest diagnostic....

va pup pe toate
post usor
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupici,fetele noastre dragi!!!La noi este nor afara,dar va trimitem o raza de soare si de speranta.Nu fiti suparate pentru uratei si pentru alte probleme medicale,ca le rezolva Dumnezeu pe toate.

Sukisuki,si eu zic la fel ca Anadomnica,sa mai intrebi medicul daca nu poti lua utrogestan,in loc de anticonceptionale.Si eu am avut probleme,nu cu chist asa mare,dar in orice caz,veneau uratii cand aveau ei chef si ca sa mai rezolv din situatie am luat utrogestan.Desi v-am povestit ca tot Dumnezeu a lucrat si asta vara,culmea,dupa ce am venit de la mare(se perturba mai rau,de obicei)s-a reglat la 30 de zile.O fi si de la tiroida,lipsa de iod,cine stie,trebuie facut un set complet de analize hormonale,dupa ce te sfatuiesti cu un endocrinolog bun.

Cel mai bun doctor si al sufletului si al trupului nostru este Dumnezeu,asa ca mergeti fetelor,mai ales acum,cat mai este post la Sf.Maslu!!!Pot sa va spun ca ma duc mergand ca o ratzusca si plec zburand de acolo,parca nu mai am burtica.Indiferent ce problema avem,tot Dumnezeu o rezolva.E adevarat ca uneori prin medici,dar toata speranta sa ne fie in el.

La vara va astept la o cura cu ape clocite,la Olanesti,ca mie si alea cred ca mi-au facut bine;au minerale intr-o concentratie anume si cred ca regleaza functionarea intregului organism.Am fost la un dr simpatic,in varsta, sa-mi recomande ce sa beau si mi-a zis sa fac cum zice,ca voi ramane gravida.Eu ii povesteam ca am o singura trompa si el o tinea pe a lui si uite ca avea dreptate.

Sandaa,multumim pt gandurile bune si ne rugam Maicutei bune sa mijloceasca si pentru tine,ca pentru toate fetele de altfel si sa trimita un prunc sanatos.

Pupici si bun venit si fetelor noi,vom merge cu credinta mai departe,ca nu se poate sa nu primim raspuns.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

cami - PCOS e un diagnostic pe care ti-l pune un medic competent sau pe care ti-l poti determina si singura dupa simptomatologia specifica. La mine se intamplau de cand ma stiu urmatoarele:
-CM neregulate in toata perioada in care nu luam AC sau Progesteron(de la mama natura ele sunt neregulate de felul lor, ca am avut si 3-4 luni consecutive fara CM) - de unde se deduce in mare parte ca majoritatea sunt si anovulatorii (nu se produce ovulatia in mod normal )
- hirsutism cat cuprinde inca de la 14-15 ani (mustata, barba, perciuni, si tot tacamul )
- acnee asijderea ... grea viata de femeie
- ovare micropolichistice determinate ecografic
Cam astea ar fi simptomele mele si diagnosticul clar mi l-a dat intr-un final doar medicul meu endocrinolog care m-a pus sa fac si analizele hormonale, unde asa cum se astepta am raportul LH/FSH =2 (aprox) si valoare testosteronului peste maximul admis - lucruri de asemenea caracteristice in PCOS.
Eheheee... mare si grea lupta am de dus, dar nadejdea tot in cel de Sus !!! Ca pregateste el un sufletel si pentru mine, pacatoasa, chiar daca nu prea merit .
Nu stiu care dintre voi ati citit povestea lui LucaLuca de la FIV care a reusit sa fie la prima incercare! Ei, fata asta m-a uimit cu increderea ei in reusita si a povestit ca a aplicat cuvintele din SF.Scriptura care ne indeamna ca atunci cand ne rugam sa credem cu tarie ca am si primit darul Divin. Ei, eu asa mare credinta nu am, insa aplic ce am citit intr-o carte scrisa de un duhovnic de la Sf.Munte Athos: daca te rogi des si insistent in fiecare zi catre Domnul sa te miluiasca, te va milui pana la urma numai sa "scape de gura ta" . Asa ca eu chiar ca nu am asa multa credinta, ma rog scurt ori de cate ori prind o pauza, sau cand sunt in trafic cel mai des, sa ma miluiasca Domnul si sa-mi dea prunc bun. Si cred pt. cuvintele duhovnicului acela ca Domnul se va milui de mine

Mergi la inceput