Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Katik multumesc ,stiam eu ca o sa primesc incurajari.Chiar am nevoie de prieteni,asa este.Singuratatea asta ma omoara.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata scumpelor si de la mine
Ma duc sa beau intai cafeaua si apoi ma intorc sa va citesc
hai ca nu de alta dar sa nu plezneasca capul mai repede

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

este super greu,stiu asta. uite, nici noi nu mai avem prieteni, din pacate. de cind cu copiii, cu cei citiva prieteni care ne-au mai ramas(tare putini) vorbim la telefon din ani in paste, de vizitat nici nu mai stiu cind ne-am vizitat ultima oara.asta este, deocamdata nu avem alte solutii.
adica ba da: o intilneala cu fetele, asta e solutia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, nu esti un om slab, draga mea...
Faptul ca ai ajuns, aici, printre noi, sa stii ca nu e intamplator, ai posibilitatea sa vezi, zilnic, lectii de viata, una mai tragica ca alta...
Normal ca nu poti face comparatii, dar ...poti vedea ca toate ne luptam cu ceva, sau pentru ceva...si din experientele negative ale fiecareia dintre noi, mai invatam cate ceva...
Poate invatam sa fim mai tari, sa spunem, eu am problema asta, dar a lui X e mai grava ca e mea, si uite se lupta sa o depaseasca...
Asa prindem curaj, prindem putere, ne mobilizam.
Intelegi mesajul meu?

Aici nu esti singura si neinteleasa...esti printre prietene, printre problemele noastre ale tuturor...

Cu siguranta facem o intalnire, ma gandesc la data, poate chiar we viitor...sa vedem ce zic fetele...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

aida, no hai, bine ai venit la cafea! io sunt deja la a doua oala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si inca ceva, Lore...
Poate va suna dur, dar e purul adevar...
Acum, dupa cativa ani buni, aici, realizez o chestie.
Ma gandesc, cateodata, de ce scriu eu aici, de ce stau aici? de ce pun la suflet mereu fiecare problema a fiecareia dintre noi?
Nu le am destul pe ale mele? doar nu ma obliga nimeni sa fiu zilnic aici...si sa preiau involuntar atatea griji?

Dar...imi raspund...pentru ca sunt OM, pentru ca am suflet, pentru ca simt ca am ceva de daruit, am intotdeuna o vorba buna macar, ca sa alin o durere sau o suferinta.
Ma simt bine asa, si nu vreau sa schimb nimic...
Nici fara voi, nici fara problemele voastre, nu mi-ar fi deloc bine...
Agitatia asta, freamatul asta de zi cu zi, pe mine ma mobilizeaza, nu-mi mai da timp sa ma vait, pentru ca x sau y are nevoie urgenta de ceva...si atunci incep si sap, si caut, uitand de ale mele...iar daca pentru x sau pentru y am gasit o solutie, sau o rezolvare, atunci sunt fericita!

Asta e spiritul nostru de invingatoare...nu-i asa?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza fetele!
Eu mis tare obosita.Am fost aseara la 23.30 la spital si cand am ajuns sus am mers direct la camera asistentelor sa le intreb daca are rost sa stau cu soacra-mea. La care ele (am intalnit fetele care erau pe acolo si cand erau bunicii mei pe neuro,niste fete suuuuper de treaba) mi-au spus sa merg acasa,sa-mi vad de fata ca a batrana doarme si nu vad ele de ce sa stau sa ma uit la ea cum dormiteaza.
Mi mila de ea,va rog sa ma credeti dar nici nu pot sa stau sa schimb sau sa o spal,mai bine dau ceva la infirmiera si gata. Nu am chemare pt asa ceva,mi rau,imi venea ieri seara sa-mi vars matzele ce miros era in salon.....o baba sforaia in -i,alta de 86 ani numa se vaita la nepot si ca sa o ia moartea odata.....soacra-mea numa agitata.....NU POT SA VAD ASA CEVA!
Aseara o trebuit sa iau un Distonocalm ca mi-o fost rau la inima de la cum m-am necajit.....a spus Clau sa merg numa 1-2 ore macar pana se linisteste dupa care vine si ma ia si asa o si facut,am stat numa 1 ora pana o adormit dupa care am plecat....dar tot la 2.30 am ajuns sa ma culc.Toata noaptea numa idiotenii am visat si porcarii,nu am nevoie de asa ceva,la chestii dinastea mis ca o gaina beata,nu rezist,nu am puterea sa depasesc asa ceva......va rog sa ma credeti.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu-mi permite situatia sa scriu mai mult acum! v-am citit in viteza mare de tot, revin mai incolo.

atat va zic, luv iu!

pentru Emma

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Neatza si de la mine.
Lore ma bucur ca ai aparut...ma gandeam ca o fi inchis si la tine Laurica ferestrea de mess si nu ai vazut.Fi tare,uite aici cata lume iti ofera sprinjinul.Si eu ma plang(rusine sa imi fie) si am zis ca ma retrag un timp ca nu mai fac fata(la toate nu la forum) ,dar daca nu imi fac timp 10 minute pe zi aici ,atunci cand o sa imi fac?Stiu ca aici gasesc mereu sprijin.Sunt sigura ca toata lumea de aici e aproape de tine
Doris bafta cu masinuta sa ne dai de veste
Katik mami tare activa esti in dimineata asta
Ma apuc de invatat mai revin.O zi buna

Mergi la inceput

si noi pe tine, mariutza!!!!!
sper ca sunteti bine!!!!cum a trecut prima noapte acasa?
laura, e cumplit de greu! asculta tu asistentele de acolo ca stiu ce zic! te decurci tu la fata locului cu problemele administrative!
si ai grija si de tine, papa bine, odihneste-te, si mai ales linistest-te!!!! mama ta te poate ajuta un pic?sau sora ta?

Mergi la inceput