Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, azi mergem la toate reprezentantele de pe Lugojului, apoi la Opel, in Sagului.
O sa va deschid cap nou, ca precis nu va ajung azi mai 2 pagini...si eu voi fi plecata cu treburi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ok, bafta sa aveti, sa gasiti ceea ce va doriti!!!!

Mergi la inceput

Na, am deschis cap nou, 81, am lasat titlul, asa cum era, voi propuneti, si eu il voi schimba...

Katik, sper sa gasim ceva...ca deja o iau pe aratura, daca-mi zicea cineva cat e de greu sa-ti cauti o masina, ziceam ca e nebun...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

doris, noi de cel putin 3 luni asta facem!

Mergi la inceput

Katik, merci de incurajare, esti o scumpa...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

no hai bey, voi o sa gasiti in trei zile, na!!!!

Mergi la inceput

Asa te vreau, iote optimismul intruchipat! de asta aveam nevoie, sa aud de dimineata...o sa ies cu dreptul din casa...

Bey, chiar ma gandeam, atatea probleme avem toate, zici ca umbla oarecine pe la noi...acus o sa-mi fie frica sa mai ies din casa, ca-mi pica un ghiveci in cap...

No, tu, Ana, baga un descantec supercalifragelistic din ala cum stii tu, sufla de trei ori peste Subiectul nostru, sa se scuture de rele...si sa fuga in patru zari...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

mare adevar grait-a-i!!!!!
io tot timpul sunt optimista!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!!
Merci de cafa ,eu am nevoie de o tona sa imi revin si as mai avea nevoie de ceva sa imi revin la viata.Iar am picat in depresie nu stiu cum sa imi revin,din nou nu mai pot manca,plang mereu .Ce ma fac?????????
Am nevoie de ajutor ,dar unde sa il gasesc?
Dupa ce ca erau atatea probleme aici ,vin si eu cu ale mele ,in loc sa va incurajez eu pe cele cu probleme.OFFFFFFFF dar chiar sunt distrusa din nou .

Katik zi-mi ceva de incurajare ,am nevoie .

Doris succes la cautat masina si chiar avem nevoie de un descantec ceva.

Maria ma bucur ca tu ti-ai revenit si ti-ai gasit in sfarsit linistea cat de cat.

Aida ce puternica esti,cum nu lasi tu sa se vada durerea pe care o simti.Te apreciez pentru tot si inca odata spun daca te pot ajuta ,sunt aici.

Laura tu erai optimismul intruchipat,sunt sigura ca o sa iti revii ,ai grija de tine si de fetita,ca si tu esti tot asa de slaba ca si mine(ma refer la kg).

Deya ,Lormi va multumesc pentru grija voastra si Deya scuze ca nu ti-am raspuns pe mess dar nu eram in stare sa vorbesc.

Mihi merci ca m-ai pomenit si pe mine ,si chiar imi revenisem ,asa credeam ,dar se pare ca sunt un om slab.

Claudia ai grija de sanatate ,vezi tu cred ca este mai pretioasa decat orice.

Silvana ce mai faci? Nici tu nu ai mai scris ca si mine demult.

Ana hai te rog cu o postare din aia cum numai tu stii,nu vezi cata nevoie este.

Va pup pe toate si mi-ar placea sa ne vedem ,hai poate doar asa ne mai revenim,am putea sa ne vedem si la mine daca in oras nu aveti chef.

un suflet trist

Mergi la inceput

lore, nu esti un om slab, chiar deloc, esti mult mai tare decit multe dintre noi de aici!!!!!!
si de incurajare? atit:laura!!! are nevoie de tine, sanatoasa, vesela. iar tu ai nevoie de ea tot asa! deci, va sustineti reciproc! da, si mai ai nevoie de prieteni, sa stai de vorba cu cineva!sa povestesti multe, orice iti vine in minte.
tare bine ar pica o intilnire! poate facem ceva????ce zic fetele? sigur ar fi de acord!

Mergi la inceput