Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)
Raspunsuri - Pagina 17
deya spune:
Am revenit...
Gonghy fi tare
Mihi....eu nu te stiu...multumesc....incerc sa tin de baiatul acela...intradevar nu e ca toti ceilalti...om vedea ce o iesi.....
Claudia wie gehts? mai poti?
Noapte buna pentru celelalte...ne auzim maine
anda spune:
no seara buna....desi...am dubii
timisoara impreuna ...la cules de arpagic...
oare cum reusim sa ne dam in bot asa beei? ma doris, hai sa schimbam titlul ala ca poate-om schimba karma...si vb serios...
la mine tragic-comic asa cum v-am obisnuit
furat telefonul azi..nasolie mare, banganeala de banganeala, da ca norocu ca mi l-or furat intr-o firma...nu spui care, si aia s-or simtit si pina luni am altu nou...la fel. acu vina-i a mea in parte, ca am uitat de el acolo, da nah...oamenii de bun simt. am fost sa iau alta cartela, s-o blochez pe prima. acu cind am ajuns primi lucru o fost s-o bag intr-o rabla de telefon si dupa ce-am bagat pinu de 3 ori grsit s-o blocat si asta.
dupaia am dres-o in final, acu am telefon, adik mi-o venit mintea la loc.
pe voi nici nu va mai intreb ca in mare am vazt ce-ati comis.
laura, numa atita vreau sa spun, nu te mai martiriza ca nu-i cazu. la ce experienta avem te-om rezolva si pe tine in 2 timpi si 3 miscari, gasim noi o solutie, numa da detalii. in spital poti gasi o asistenta, TU n-ai de cesa stai acolo, vrei sa vb cu doct sa te dea afara. ii in judetean la neuro? ca am o pila buna acolo. si pentru acasa om vedea noi...
revin, ma duc sa culc poporu.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
Laurelu drag , lasa lacrimioarele si gandeste-te ca o data nu se pune
poate ca va intelege si Clau ca nu ai ce sa faci noaptea pe acolo , iar ea daca e in starea in care e ...
Nu stiu cum sa zic , sa nu zic , dar ca orice om cred ca are si ea nevoie de o mangaiere. Altfel nu ai cum sa o ajuti
Ai grija de tine si nu mai plange ca nu rezolvi nimic
si baga un pachet de tigari
in noaptea asta si gata 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
anda zici ca 'toate mi se intampla numai mie' , ar trebui sa zicem 'toate se intampla la Timisoara impreuna' ![]()
Chiar asa , haideti sa schimbam , poate schimbam si karma , chacra sau mai stiu eu ce pisic.
la toate si sa aveti un weekend super bun
claudia lasa draq pastilele alea daca tot nu isi fac efectul
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
danitin spune:
Salutare de noapte tarzie....
Laurelu tare imi pare rau de tine dar incearca sa nu te consumi atat, fara suparare dar Maya e pe primul plan si trebuie sa ai grija de tine ca sa poti avea grija de ea. Pt socrela cat e in spital mare lucru nu poti face, si daca stai acolo si e ceva, clar nu poti intervenii, vezi cum evolueaza lucrurile, poate se recupereaza cumva, nu pune si tu raul inainte....
Dorisake, ne-ai bagat in ceatza cu postarea aia ... ai aruncat piatra si acu ne chinuim sa o scoatem din ape adanci ... ca s-a simtit Aida vizata, da si io, pe moment m-am gandit ca postarea cu Loganu a fost cauza da pe urma mi-am revenit, nu ai fi fost asa dura taman cu mine, nu?
Clau, suna cam film de groaza ce zici tu cu ace si din alea....
Aida, ce balansoar, pt copil sau mare?
Deya dragule, vezi ca am trimis PM de raspuns....
Mihi multi pupici...
Maria sorry nu am apucat sa vad de nr ala de tel pt ca....
....Am facut azi o criza de spondiloza super naspa, nu m-am miscat din pat, sunt tzeapana la gat ca lupu, ma intorc numa cu totul, nu din ceafa ca omu, sper sa treaca ca am dat cu ceva crema naturista si pus perna electrica...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
danitin spune:
A, am uitat, mi-a placut la culme ce a scris Mihi despre mine ... visatoarea cu picioarele pe pamant, cred ca bag la semnatura...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
silvana75 spune:
'neata Timisoara,
Claudia, imi pare rau ca ai atatea probleme de sanatate. Eu zic sa faci ce e de facut ca nu e de gluma cu durerile de cap si puroiu ala ...
Maria, ma bucur ca mama ta e bine si ca a venit acasa ... cum ma faci tu sa plang
Laura, imi pare rau dar asa cum zic si fetele nu te enerva ca nu rezolvi nimic.
Aida, ma gandesc la voi ... daca pot ajuta cu ceva nu ezita
Mihi, ma bucur sa citesc ca esti bine, sarcina usoara in continuare. Cred ca ti-am mai zis ca esti o curajoasa, nu? Te pup
Anda, nasol, e bun si un telefon cu manivela in astfel de cazuri.
Ana, sper ca ti-ai scos dintii din jugulara ... hai ca maine va fi o zi mai faina, stiu eu, am pile![]()
Kati, am muncit la subiect ... saru' mana de sugestie
Deya, bafta la examene!
Lore, Lormi hai apareti si voi ca o sa cheme fetele Interpolu
Doris, ce repede va miscati ... ce zice Ines?
Va pupa
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
katik spune:
neatza timisoara!!!!
haideti, trezirea!!!!

iar aici o
speciala pt mami Mihi!!!!!
laura, capul sus si pasi in fata!!!! nu ai ce sa stai zi si noapte la spital. te duci pe acolo, faci o lipeala, mai duci ce mai trebuie. deocamdata, nu ai ce face mai mult. dupa aia, mai vezi...
multa sanatate soacrei iat tu, relax un pik, maya are o treaba cu tine!!!
claudia, musai trebe sa rezolvi treaba aia cu puroiul, nu e bine deloc sa treneze. daca e rost de ace, asta este, faci ce trebe ca sa scapi!!!!
mariaaaaaaaaaaaaaaa, 

, felicitari!!!!!
multa sanatate la mamanu!!!! trebuie sa se refaca repede ca la vara o sa aiba de treaba! pina terminati voi proiectul BB, venim noi la vara cu gradinitele/cresele!!!!![]()
anda,
asta o sa alunge "piaza rea" din zona!!!!!
dana, iara mai, iara ai sfeclit-o???? off-off!!! ia si ceva antiinflamator si repara-te ca ai drum prin lipovei!!!!
aida, or fi surori, bey, si noi nu stim????
inchide tot, si forumul, de obicei il las deschis si mai dau refresh din cind in cind, dar tot de obicei il gasesc inchis, bine-mersi!!!
. cica s-a inchis singur!!!
.deja mi-a facut comanda ca vrea un laptop, da' adevarat ca din ala de jucarie cu multe activitati are, ala nu-i bun, ii trebe de oameni mari!!!![]()
![]()
ce urmeaza???? miine imi comanda masina??????![]()
![]()
![]()
![]()
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Anda, tu ai dreptate, de fapt eu am fost prima la inceput de an care v-am zis, ca 2008 a inceput cu stangul...pentru multe dintre noi...
Propuneti un titlu care sa aiba puterea de a schimba in bine tot ce se intampla la noi...si eu execut!
Danitin, stai calma... cum sa vb eu asa despre tine, sau despre oricare dintre voi, fiti serioase...![]()
Da trebuia sa ma descarc si eu...
Noi plecam la 10 sa vedem masinutze...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI