Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Buna seara ,ati mai aflat ceva de laura?
Danitin ti-am dat Pm cu filmarea aia...sper sa o rezolvam
Anda ai rezolvat cu cartela
Ma invart prin apropiere si revin sa va citesc
De lore nu stie nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Sa dea Dumnezeu Mariaa sa fie cum spui tu,sa jucam pe la botez,dar eu numai imi revin despre situatia Emmei,e deja deschisa clinica de la Galati!
Sunt tot varza,cu dureri peste tot,antibioticul asta nici nu isi mai face efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by anda

maria te pup de o mie de ori. salsa? :))

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

eu te pup de un milion, na!
salsa, da! sa-nceapa muzica...

pentru Emma

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti fetele!
Mis atata de daramata de imi vine sa ma duc -ului cat vad cu ochii.Diagnosticul este de Infarct cerebral,edem cerebral dar spunea dr dupa ce i-au facut CT ca abia pe luni/marti se vede un rezultat concret al CT-ului si pana atunci e de asteptat.Mai spunea ca primele 3 zile sunt cele mai critice si ca pana luni nu stie nimic sigur.

Cand mo sunat Clau sa-mi spuna singurul lucru in mintea mea o fost: "mo batut Dumnezeu"
Nici nu va pot spune fetelor ce nervi am si cat sunt de suparata,atata am plans azi ca asa cum am azi nu am mai plans de la inmormantarea bunicii mele. Cum Dumnezeu sa am grija de o femeie batrana si paralizata??????? Nici nu va dati seama prin ce trec acum,dupa atata umblatura...ca acum la 19.30 am ajuns acasa,nemancata toata ziulica.....acum mai trebuie sa merg 'napoi la spital sa stau cu soacra-mea

Nu am nimic cu ea dar va spun sincer nu sunt facuta sa am grija de asa om bolnav,am un copil de crescut,trebuie sa am grija de mine,de Maya si de Clau nu de un om asa de bolnav.
Poate o sa spuneti ca nu sunt normala dar va spun din tot sufletul meu ca NU POOOOOOT!!!!
Ooooooffffffff si ce plansete treag.......mama a venit la mine la amiaz si a stat cu fata,la noapte doarme la noi cu Maya si eu la spital dar e prima si ultima noapte.
NU POT sa stau in spitalul ala infect unde miroase de vars si matzele din mine,unde nu am nici un scaun sau un pat sa stau.....unde Dumnezeu o sa stau toata noaptea???/
Ma apuc din nou de fumat ca asa nervi am ca tot imi vine sa sparg,m-am certat azi si eu si Clau cu dr lu' soacra-mea de familie ca nu o vrut sa o dearnjam si nici sa se deranjeze sa ne scrie o nenorocita de reteta compensata pt Cerebrolysin care este foooarte scump asa ca de luni merg sa-i sparg botu' la aia,cer fisele si ii mut la dr mea care e un inger de om.
No hai ca v-am plictisit destul cu tampeniile mele si mai vorbim maine cand ma intorc de la nenorocirea aia de spital imputzit.
Asa m-am mai descarcat aici cu voi..... daca am fost mai dura in cuvinte dar asta simt si asa va fi si pe viitor.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Va multumesc ca v-ati facut griji pentru mine sunte-ti de milioane

Maria ce spuneam eu nu demult si uite unde am ajuns draga mea...... mis terminata.
Si spunea Clau azi ca va fi vai si amar de noi daca maica-sa iasa in halul asta din spital

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, calmo, ca daca esti asa nervoasa, oricum nu se remediaza problema...
Iaca noaptea asta stai, si mai vedeti voi pe urma, gasiti cumva o rezolvare...
Soacra ta nu are sot? el nu poate sta cu ea?
Ca tu ai copil mic, mey femeie...
O sa isi revina, stai linistita, nu te panica...

Sunt home...
Maria, ce zice mamanu?
Cred ca e fericita ca e home, langa voi...
Cine a facut site-ul ala fain pt Emma?

Andule, cum ti-au furat mey, mobilu? culmea, numa ce l-ai luat de nou...
Bey...tu cu Ana intrati la banuieli...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Laurelu Da-mi pe PM tel. tau!

1. Nu sta noaptea acolo. Noaptea doarme si daca-i vorba de edem cerebral cred ca e intubata, nu? deci nu ai cum s-o ajuti! gandeste la rece! mergi acasa, te odihnesti, stai cu Maya, ziua mergi acolo, stai ziua cat poti. ii vorbesti, ii faci masaj la picioare, le misti, le dai cu crema.
2. Clau, mai are frati/surori?
3. lasa nervii. nu te ajuta sa iesi din situatie deloc. aduna-te si ia-le pas cu pas. suna-ma la orice ora simti tu nevoia! ma auzi?!?!

si mama a primit in continuu Cerebrolysin. este foarte bun!
daca treci de momentul asta si te gandesti la un centru unde sa fie ajutata si ingrijita permanent, zi-mi. iti dau niste coordonate.

pentru Emma

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

sa ma bag sa nu ma bag pe la voi?!

de o luna zic ca intru sa va urez un an santos cu impliniri...da am zis ca astept sa am timp destul ca sa va abordez pe toate...

celor noi bun venit...desi cred ca la absentza mea ar trebui sa-mi ureze ele mie...:-)

si ca sa vedetzi ca de fapt sunt aici cu voi chiar dac anu scriu...

clau74...sa te faci bine...si-mi pare rau de "crucea ta" printre nemtzalai reci si dusmanosi...

deya...nu pierde baiatul credincios ca ala-i aur...zbanghii si care nu stiu ce vor sunt pe toate gardurile...

lore...durerea ta e cea mai mare de pe aici...noroc ca ai ingerasul langa tine care sa incalzeasca inima ta zdrobita...si mai ai un inger acolo sus fi sigura de asta...

lormi...despre tine nu stiu asa multe...am vazut pozele si greu ma-m dumirit care esti...ca tot mai aparea o tipa...

aida...esti atat de puternica...te "cunosc" de multisor...da mi greu sa ma bag asa tam nesam...sunt tare necajita de ce i se intampla micutzei tale...i-am povestit lui laci meu de faza cu kacsa...cu r-ul...sti tu...sper sa dati gata boala aia nemernica si de data asta...io v-am adaugat pe lista in rugaciunile mele...

mariuca...sau simonelu...ma bucur ca L-ai simtit...si ca te-ai redescoperit...sanatate mamucai tale...sa ajunga sa se bucure de nepot...asta itzi doresc...si chiar sa aiba grija de el daca se poate...

daca mai sunt prospaturi sa ma iertatzi daca v-am uitat...

kati...tu mereu cu cafa gata...fa-mi si mie una maine cu un dest de cafa si restu lapte...

danitin...visatoarea noastra cu picioarele pe pamant...te aud la kiss fm si ma bucur ca-ti aud vocea...

ana...crengutza noastra tomitzanca sanatate...

doris...zana maselutza...m-am revazut pe mine cand eram mica...numa ca pe atunci cine sa ma filmeze...vorbeam io singura in fatza oglinzii...si m adadeam mare vedeta...sau ma inregistram peste mariana draghicescu ...cantareata preferata a lu tatamiu...

anduca...mamuca de ed...esti un inger pe aici...sa-ti dea domnu sanatate...si nu fi trista...ca azi fu naspa treaba si la noi...fu garda financiara...ieri barbatu prinsa radar...

laura... mare gospodina mai esti...io cu aluat nu stiu s afac nimic...da tre sa invatz ca tre sa vrajesc cumva cele trei nurori ale mele...sanatate soacrei tale...si voua putere pe langa ea...

silvana ...bravo tie ca te lasasi de fumat...si iarta-l si tu pe al tau ca nu-i asa puternic ca si tine...

fetele va pup si va doresc sa fiitzi mereu impreuna la bine si la rau...si la fel de optimiste...ca atmosfera de aici ma binedispune si pe mine...

o minune se v-a intampla si la mine sigur in mai...

puradeii mei sunt bine cresc... si tre sa fac armata cu ei...altfel ma vizitatzi la vacarescu...doamne feri...

arpi... dupa ce i-a aruncat Lori un os...cainelui de la bunici..."zi-i multumesc lui lori!"...ii spune el cainelui...

lori...avea de desenat un stol de psari si un copac...el deseneaza numa una...educatoaea ii spune sa deseneze mai multe...la care el..."pai restul sunt dupa copac"...

mihi mama de lori...arpi...si ?...nem tudom inca...

ma duc sa-i culc... sefu de trib inca e la lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura draga imi pare tare rau,nu stiu cum de se intampla chestii din-astea sa ne puna Dumnezeu la incercare tot timpul,eu te cred stiu ce-i in sufletul tau,stiu ce e prin spitalele din ro,sa speram ca nu va sta prea mult prin spital,poate isi revine,nu cred sa fie asa batrana,intr-adevar e greu sa aveti voi (adica mai mult tu) grija de un bolnav in asa hal,poate sa ramana inconstienta cred,nu stiu ce sa zic,am zis ca intru doar scurt sa te incurajez dar cred ca mai rau fac,tu trebuie sa ai grija de familia ta,e bine daca sotul tau intelege asta,poate gasiti o solutie draga mea nu dispera,gandeste-te la copilasul tau,vedeti voi,intr-adevar nu prea ai ce cauta la spital zi si noapte eu stiu ca nu fac asistentele alea mare lucru daca nu le impinge cineva de la spate dar nu sunt conditii ca sa stai acolo,aici in saloane sunt fotolii,tv,ai baie proprie,no comment dar acolo cum zici tu nu ai un scaun,vai si amar,hai fi tare ca treci tu si prin asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mihilica, hai salut...
Bey, am citit toata postarea ta, pe nerasuflate, numa numa imi zici ca ai o fetita...
Ai aflat ce e?
hai ca eu tot tin pumnii sa fie fata!
Pusici...

Claudia, cum te simti?
Sper ca mai bine...

Am vorbit cu Laurelu, am mai facut-o sa rada...o sa stea doar noaptea asta si gata...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput