Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
danitino lasa ca si eu am avut filme de groaza aseara cu aia care nervozeaza ... cine io? ![]()
Ce scaun ... pai daca tot sunteti in cautari te rog eu sa te uiti si dupa un balansoar ... pret alea-alea ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
suntem ACASA!
Laura, fii tare scumpa! Cand poti da un semn, ceva! Doris, baga pe mess numarul ei cand intri, te rog io. 
ai inteles bine Doris...suntem ACASA!
pentru Emma
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
doris, da-i si buzare, da' insista ca a mea fata are prostul obicei sa inchida fereastra de dialog de la mess si astfel nici macar nu aflu daca a buzarit cineva.
claudia, multa sanatate!!!!
revin si io un pic mai incolo!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Auzi , fetele noastre au ceva in comun? Ca si Emma face la fel si eu aud cand se da buzz si pana ajung sa vad cine e ... fereastra e inchisa

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Ano, ii rost de intalneala diseara si io nu stiu?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
suntem ACASA!
Laura, fii tare scumpa! Cand poti da un semn, ceva! Doris, baga pe mess numarul ei cand intri, te rog io.
ai inteles bine Doris...suntem ACASA!pentru Emma
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Felicitari

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
anda spune:
mua mua
laurico, ce-i?? zii ceva.
maria te pup de o mie de ori. salsa? :))
aidutz ce faceti? pup pisi.
eu sunt putin ocupata...pine deseara.
mi-or furat mobilu. dada daaaa, stiu, suturi in fund. asa ca nu ma gasiti :))
ma duc sa-mi fac cerere de cartela si sa ma intalnesc cu ana, numa io, sic!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by Mariaa
suntem ACASA!
ai inteles bine Doris...suntem ACASA!pentru Emma
Felicitari
stai sa vezi cand iti vine randul...atunci ce o sa sarbatorim!
Doamne Ajuta!
pentru EmmaLyme
noi, impreuna
claudia74 spune:
Deci numai stiti nimic de Laura,saraca fata mai asta ii lipsea,sa stiti ca anul asta chiar s-au intamplat multe chestii,uite-o acu si pe Anda VIP i-au furat mobilu,cu sanatatea toate am fost in pizioneze,am vazut la Mariaa la semnatura despre Emma,ma pun sa citesc imediat.
Simona felicitari ptr revenirea acasa a mamei tale si sa speram ca asta iti va aduce liniste in viata,am trimis plicul,a estimat cam 1 sapt sa ajunga,e cu semnatura cu primire sa stii.
Somn usor fetelor sau
placuta la petrecarete.
Mai da Silvana tot nu a aparut si nici Lore.
aidaciolac spune:
Da , da inchiriez acolo la privighetorul ala carunt si dansam pe mese ca oricum nu mai aveam mult 
![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
Aida, io fac lista cu cantece deja...sa nu mai ia pe nepregatite!

Clau, strang bani de botez deja, sa stii
saru'mana mult de tot pentru efort si ajutor! Te anunt cand le primesc! esti de milioane!
tu cum esti? cum te simti?
Laura?!
pentru Emma
Lyme
noi, impreuna