Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simona draga...mi s-o facut pielea gainii...ce sa zic?Sa fie anul asta cu minuni asa cum zici tu,pentru toata lumea...si daca tu ai dat tonul cu minunea care s-a petrecut mamei tale...sa o tinem tot asa.Ma gandesc ca poate si la mine s-o itzi o minune d-asta de pe undeva si mi-oi vedea visul cu ochii...

Dana...mah,vedem noi cum o dregem...iar intamplarea cu fostul gagic,o fi si asta un semn bun,ca toate-s intamplate cu rost pe lumea asta si nik la voia intamplarii...

Claudia...si banuiesc ca ai mai luat antibiotic si tot n-a cedat problema...Pai iti doresc sa treci cu bine si sa scapi de necazul asta.

Bay Doris,cum vorbiram:felicitari de asa barbat constiincios si ambitios si sa reusiti tot ce v-ati propus.Vorbim!

Andoooo....ne vedem diseara,ok?Sa nu cumva sa nu vi,ca la cat is de ciufuta....renunt la jugulara Simonei si sar la a lu' matale....

Bay,io va zic week end misto si vorbim luni,ca ma duc si eu sa-mi culeg copila de la gradi si-mi...alea-alea... nu ma mai revin aici...Pupici la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor nu am disparut,nu a mers azi a spus Clau meu ca...PC e perfect ca un nou nascut. Cica de azi,1 an spera sa nu mai umble in comp ca la facut super extra performant.
Am sa va iau pe rand dar acum trebe musai sa dau papa la Maya,apoi o culc dupa care ma pun sa fac mancare.
Si cum am vazut ca Dorisake e dornica sa auda retetele mele va spun ca voi face varza cu pulpa de porc la cuptor si mazarica la bubulina cu pulpa de puiutz.
Am citit vesti bune si mai putin bune dar eu tot zic ca pana la urma totul va fi super ok.
-ici si pe mai tarziu.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ano, ii rost de intalneala diseara si io nu stiu?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ano, mama, da' inie mereti draga deseara????

Mergi la inceput

pai, cum doris, nici tu nu stii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor toata tremur.
O paralizat soacra-mea si nu stiu ce sa fac.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Tu vb serios Laura?
Pai suna la Claudiu sa vina sa o duceti la spital,tu ce faci singura pe cine o lasi pe Maya,eventual du-o la mama ta si tu vezi ce poti face ptr soacra-ta, stai departe de ea,cheama salvarea.

Bai sa vezi ce il arunc si eu pc asta de nu se vede,am mai scris ceva inainte si vad ca nu a intrat,ceva aviz la petrecarete si aveam o treaba cu Ana,lasa ca scriu eu mai tarziu ca acusi trebuie sa merg la gradi dupa copii.

Mergi la inceput

laura, serios???
suna la 112!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Am sunat-o pe Laurelu, pe mobil, nu raspunde, or fi deja la spital, mai multe nu stiu...

Offf, numai probleme...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Fetelor,nu ati mai dat nici una de Laura,ce-o fi!

Mergi la inceput