Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)
Raspunsuri - Pagina 20
deya spune:
Gonghy fi tare ai grija de tine,pentru Maya.Mai descarca-te aici..fa numai ce simti tu ca poti.
Mariaa 
Aida neataza si tie...te-am omis
katik spune:
deya, sunt activa pt ca s-a trezit robi de trei ori azi-noapte, evident mi-a dat pauza, iar la 6 nu a mai vrut sa adoarma la loc pina nu si-a baut laptikul. apoi la 6.30 l-am sculat pe bogdan, a plecat azi pina la alba iulia dupa niste piese pt masina, incercam s-o reparam, mergem inca cu ea pina mai facem rost de fonduri
. iar dupa 7.15 cind a plecat nu m-am mai culcat la loc ca nu avea nici un rost, la 8 s-a trezit krisztina, deci...nu ne plictisim. acuma toata lumea e fresh![]()
![]()
gonghy spune:
Era sa uit ca azi e sambata si nu v-am rasfatzat inca.
Luati va rog ceva special facut de mua Latte macchiato si Prajiturele de cafea si c-am atatica.
Mai vorbim putin mai tarziu,merg sa fac papica cat e mama la noi.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
katik spune:
sar'na laurica, ca printre alea multe si urite ale tale mai ai timp si putere sa ne mai rasfeti si pe noi!!!!!!

aidaciolac spune:
lore crezi ca eu sunt puternica. Adevarul e ca imi da tarcoale frica mult de tot. Sint constienta ca matza mea mica ar putea muri ... si eu nu vreau si mi se rupe sufletul ca as putea sa o pierd. Nici macar nu pot sa drescriu cata durere simt. Crezi ca e usor sa stai atata timp sub amenintarea asta?
De fapt asta e singura chestie care ma tine pe linia de plutire. COPILUL MEU. Doar pt ea rezist. Fara ea ... 

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
claudia74 spune:
Asa frumos si adevarat scrie Doris mereu de ma face sa ma simt folositoare,pe toate cred,da de aia suntem toate aici,ca vrem sa ne descarcam,vrem sa ajutam,nu sa treaca viata pe langa noi,vrem sa facem ceva bun in viata,Lore draga eu nu stiu sa vb asa ca Ana care intr-adevar cand te scutura odata cu vorbe te trezesti din oricate probleme ai avea,eu cred ca nu e usor deloc si cred ca ai face orice sa schimbi asata dar din pacate nu se poate,nu poti schimba nimic,numai atitudinea ta o poti schimba,e greu sa fi singura,de aia te-am tot intrebat de neamuri,de parinti,m-am gandit ca nu sunt in Timisoara,dar totusi faptul ca esti aici nu esti singura,le cunosti pe fete,poti oricand apela sunt sigura la ele,cunosc singuratatea si eu am fost divortata atatia ani,am crescut un copil singura,tu ai amintiri placute cu sotul tau si tatal copilului tau,eu in schimb il injuram zilnic ptr ce mi-a facut dar mai ales ptr ca nu il intereseaza de copil,8 ani de zile nu a venit sa o vada pe Deni,inca aveam circ tot timpul cu fosta soacra ca nu las copilul la ei,tiganiada,am fost tanara si nu am stiut cum sa ma apar,parintii mei nu au stiut tot ce e cu mine,am avut o viata agitata,nici situatia financiara nu a fost prea buna,repet tu ai amintiri placute,bucura-te de ele,nu lasa tristetea sa te cuprinda iarasi,chiar nu ai nici o prietena cu care sa iesi la plimbare cu Laura, cu care sa stai de pove la o cafa (ai aici prietene dar ma refer sa va vizitati) nici o colega de servici nu e mai apropiata,trebuie sa iti deschizi sufletul cu toate ca toti stiu ce e in sufletul tau,timpul va fi prietenul tau,hai sterge-ti lacrimile si du-te fa o praji delicioasa ptr tine si Laura
.
Ma gandeam si eu Aida sa numai iau porcariile alea,uite e a treia zi si nici o ameliorare,imi plezneste capu,gatul ma doare,mucii is la locul lor (Vb Andei).
Mihi bine te-am gasit,sper sa ramai cu noi,sarcina usoara iti doresc,multumim ca ne-ai citit pe toate
.
Fetelor dar Gabirus numai intra,ne-a speriat atunci si acu tace mac,s-o fi reglementat situatia cu sotul.
OU Silvana nice to hear(or to read u) again,pe unde umbli Coana,e totul ok la tine.
Doris deci nu ramane Focusul,mai cautati?tinem pumnii sa gasiti ce vreti.
Laura bine ai facut ca ai rezolvat cu asistentele,intr-adevar nu ai ce cauta acolo,bravo fata,fi indrazneata,vedeti voi cand iese sa gasiti o solutie daca nu isi revine (Doamne Iarta-ma nu vorbesc cam urat)
ai grija de tine.
Katik multam de cafa,pe baricade,cum e cu copiii,ceva program de bataiala azi,cum e vremea la voi,hai ca de luni intra lucrurile in normal,incepe gradi si nu are decat sa faca Kristinuta acolo mofturi (cu toate ca stiu ca acolo nu fac,acolo e bun tot ce primesc de mancare).
Deya nu mai simt inca bine,naiba stie cat mai dureaza raceala asta,bafta in continuare,hai ca esti pe ultima suta de metri.
Dana stiu ca va horor cu ace si siringi prin nas,dar ce pana mea sa fac alta posibilitate nu e,avand in vedere ca am mai avut 2 interventii chirugicale la nasau,trec si peste asta
si tie,weekend placut sau iarasi te tii de surprize!
Anda primesti unul la fel bravo!
Mariaa cum a dormit mama acasa,a fost totul ok.
Eu cred ca termin cap.cat am scris aici,asa ca o tund si eu al bucatarie. V-am
pe toate,o zi buna sa aveti.
lore03 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
lore crezi ca eu sunt puternica. Adevarul e ca imi da tarcoale frica mult de tot. Sint constienta ca matza mea mica ar putea muri ... si eu nu vreau si mi se rupe sufletul ca as putea sa o pierd. Nici macar nu pot sa drescriu cata durere simt. Crezi ca e usor sa stai atata timp sub amenintarea asta?
De fapt asta e singura chestie care ma tine pe linia de plutire. COPILUL MEU. Doar pt ea rezist. Fara ea ...
Asa si eu Aida doar pentru fata mea mai merg inainte altfel ce rost ar mai avea viata mea ,niciunul.Asa as vrea sa mor ,dar ea are atat de multa nevoie de mine.Este atat de mica si nici nu isi da seama ca este salvarea mea ,ca ea este cea care ma ajuta sa merg mai departe si sa imi doresc sa traiesc.In ea sta toata puterea mea.
Am plans atat de mult ca ma mir de unde mai am lacrimi,si inca plang
AidaPOZE
Matza Emma in actiune

un suflet trist
gonghy spune:
CAPITOL INCHIS poftitzi AICI.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi