Spalati duminica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by women13

Fara suparare ! Totusi in celelalte 6 zile ale saptamanii ce ati facut , daca tot spala masina ... ?! Nu ca as fi o dogmatica, mi s-a intamplat si mie sa nu stiu ca e o sarbatoare mare si sa spal din greseala. Totusi Dumnezeu a dat Duminica pentru odihna.

Bun,si care e efortul daca pui hainele in masina?

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

da.
credinta, daca este, e in suflet; notiunea de pacat oricum e relativa...asa ca...
io una n-am patit nicio minunatie daca am spalat, gatit, facut curatenie duminica...si oricat as incerca, mi se pare aproape imposibil ca in anumite zile (prestabilite) sa stau si sa nu fac absolut nimic.

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

s-au schimbat ceva lucruri de acum 2000 de ani...sunt ortodoxa, sa zicem 'nepracticanta' . ok, exista un dumnezeu acolo sus, tradus prin 'sa incercam sa fim mai buni'. dar mai mult de atat...

am avut luni in care lucram in we si aveam liber in timpul sapt. adica pacatuiam? ca lucram duminica? e-te flori...spal duminica, lunea, sambata, joia, exact cand se umple cosul de rufe. nu inteleg de ce sa stau cu ele inca o zi daca pot sa le spal acum. poate am nevoie de ele maine, nu?

de odihnit o fac de obicei sambata, cand e si sotul acasa si sunt superobosita dupa o saptamana cu d. duminica am bateriile incarcate si o iau de la capat.

eu cred ca dumnezeu nu se supara daca lucrez 6 zile pe saptamana cu copii nevoiasi, actiuni de caritate, sunt un om extraordinar, imi iubesc copiii, fac de toate, dar ma odihnesc miercurea...prea luam mot-a-mot totul...

parerea mea, data in caz de intrebare, nu pt polemici. nu vreau sa conving pe nimeni si nici nu sunt sanse sa mi schimb parerea.

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pai si eu dau cu bata in balta de unele sarbatori. (fara sa stiu)
Eu spal , la masina , in fiecare zi si parca as mai pune o tura si azi , o patura.
Chiar asa , nu sunt alte pacate mult mai grave pe lumea asta?
Si noi suntem familie mixta : reformato - ortodoxa.
La reformati nici vorba de interdictiile astea. Daca este de lucru si trebuie , de ce sa nu faci si duminica?

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aida pui, mi-ai smuls un zambet larg de pe fata...
esti o scumpa ! la ce probleme ai tu, fix asta e cea mai mare, a?!
eu stiu ca in cazuri deosebite - vezi bolnav in casa - regulile astea de 'aur' cam pica...ceea ce trebuie facut, trebuie facut, spui un 'Doamne Iarta-ma!' si bagi patura la spalat!

la noi e catolic,sotul iar eu ortoxoda si mai glumim pe seama 'liberelor' cand nu are chef de lucru si e sarbatoare la noi se da ortodox :)) eu nu prea pot face fenta asta ca la catolici sunt mult mai putine sarbatori.

pupez papusa Emma si mamica delicioasa :)

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mariaa

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu stiu ca faza asta cu spalatul se referea la spalatul de mana si la aruncatul laturilor in batatura. or cum noi folosim masina de spalat, e clar ca nu arunc nici o latura in batatura si cu manutele doar apas pe butoane. :-)) la mine merge masina aia de spalat zilnic si probabil ca as putea sa fac o pauza duminica, daca as vedea rostul.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Mi se mai intampla ,f rar insa , sa mai spal cate un tricou la mana ...asta 1 data la 3-4 luni ..
Masina nu o bag deloc duminica .
Am inteles ca este pacat si sa facem baie duminica , asa este ?
Eu nu tin cont de zi , ca e duminica , ca e luni.. fac baie .

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

In nici un caz!!! Nici nu cos sau tai cu foarfeca.
Mie mi se pare normal, daca Dumnezeu a spus ca a 7-a zi este pentru rugaciune si odihna atunci asa sa fie. Sunt destule zile in care poti sa speli, nu vad ce problema sa apara ca se te oblige sa speli Duminica, daca clatesti acolo un chilotzel al copilului care nu poate astepta pana luni aia nu se cheama ca speli.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

hop si eu ..

A'pai asta sa fie pacatul nostru ca spalam sau facem curatenie duminica sau in timpul sarbatorilor( acum la cate pacate are/face omul in viata lui ...asta e pacat?) ...Pai daca trebuie trebuie ( mai ales daca ai si nazdravani in zona sau cum spunea Mariaa pe cineva bolnav )...Al meu copil tocmai a varsat suc pe draperii ..care is un galben pui, asa ca le-am bagat la spalat ..ce sa fac sa le las pana maine??Sa stau cu ele atarnate pline de suc( mai e si rosu )? Pai maine ,o sa scot petele direct cu foarfeca .
Bunica mea avea o poezie ... imi cer scuze ca nu o mai retin (avea niste termeni populari )..dar era ceva de genul ...
luni e inceput de spatamana nu e bine sa speli/faci treaba ca asa o tii toata saptamana ...marti is 3 ceasuri rele ... miercuri ii zi de post si rugaciune ...joi e Joia Mare .,..vineri e sfanta Vineri , sambata e zi de dus la biserica si facut pomeni ... duminica.. pana si D-zeu s-a odihnit in a 7-a zi ..
Sa mai spun ca suntem ortodoxi ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput