Spalati duminica?

Spalati duminica? | Autor: aidaciolac

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare . Spalati duminica?
Eu sunt ortodoxa , iar in religia asta nu ai voie sa speli duminica si de sarbatorile religioase .
Mie nu mi se pare normal.
Voi ce spuneti?

Aida - mama de pisica mica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Cu mana nu spal, dar haine la masina de splata mai bag. Si eu sunt tot ortodoxa, dar cred ca exista pacate mai mari decat sa speli duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu evit sa spal haine, sa fac curatenie, sa calc de sarbatori. Dar uneori mai trebuie, de ex. cum e azi: am venit aseara si joi plecam din nou, trebuie sa spal macar adidasii, ca altfel nu mi se mai ususca hainele. Sunt si patita, adica am calcat de Pasti si mi-am ars rochia. Eu sunt greco-catolica.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Fara suparare ! Totusi in celelalte 6 zile ale saptamanii ce ati facut , daca tot spala masina ... ?! Nu ca as fi o dogmatica, mi s-a intamplat si mie sa nu stiu ca e o sarbatoare mare si sa spal din greseala. Totusi Dumnezeu a dat Duminica pentru odihna. Nu ma refer la multitudinea de sarbatori cu cruci negre, care ne umple calendarul, dar sunt totusi cateva sarbatori mari pe ani si Duminica, care ar merita respectate. De multe ori mi se intampla si mie sa fiu tare "harnica" Duminica, dar ma ponderez. Am mai aspirat si eu, dar in extrema urgenta - musafiri anuntati intempestiv- etc.
Dar, daca se poate nu faceti cele munci importante in zilele de sarbatoare. Eu am observat, ca nu prea imi merge bine, cand sunt harnica, taman intr-o Duminica sau o sarbatoare mai importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu spal si nu cos duminica si in zilele de sarbatoare cu cruce rosie. Singurul rabat il fac cand am ceva de calcat pt. luni la serviciu. Suntem familie mixta catolic-ortodoxa.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nici eu nu spal duminica....nici macar cu masina.....
insa mai fac unele treburi casnice pt. ca uneori nu am timp!
de exemplu duminica seara mai calc rufele care se usuca intre timp.......
incerc sa evit sa mai fac treburi din astea casnice duminica,dar nu-mi reuseste totdeauna

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu spal nici de mana nici la masina.
duminica gatesc. nici curat nu fac. prefer sa le fac sambata.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu stiu ca si gatitul intra la interdictiile bisericesti, poate gresesc....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

quote:
Eu sunt ortodoxa , iar in religia asta nu ai voie sa speli duminica si de sarbatorile religioase .
Mie nu mi se pare normal.

hmmm pai poti trece la o alta religie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

In Vechiul Testament (si ma refer la Biblia originala, nu tradusa) spune ca D-zeu a lasat ziua de Sambata (Sabbath) si nu duminica. Schimbarea a fost facuta de Constantine si de atunci a ramas duminica ca zi de sarbatoare..... (mai sunt variante cum ca Papa sau chiar Jesus au schimbat, ca sa fie doar pt. crestini, sa fie diferenta). Oricum, cert este ca si Jesus tot Sabbath-ul il tinea, doar a fost evreu (tinea prelegeri in sinagogi)... Insa dupa ce a 'murit'... s-au facut schimbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Fetelor dar daca sunteti in strainatate sa stiti ca sarbatorile nu sunt in aceleasi zile.Eu am spalat si duminica ,am spalat si in
zi de sarbatoare...sunt pacate mult mai mari pe lumea asta...nu cred ca crima,furtu,sunt egale cu spalatu...

Irina lui Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien

Mergi la inceput