Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 12
Raspunsuri - Pagina 28
gab___ spune:
elyanne. laura 25. pussy. lz_cecilia, da fetelor intr-adevar a fost emotionant dar a fost foarte frumos din toate punctele de vedere, iar tati va fi nu noi next yaer ce sa zic , il vedem in septembrie si apoi pleaca iar pana in ianuarie sa ne ia apoi si pe noi.
desi am facut petrecerea acasa nu credeam ca va fi asa frumos, dar bine ca ne-a reusit. va fi o amintire frumoasa pe viitoar.
va pup si mai vb , imi plang'teroristele'
aniversarea unui anisor!!!
gab
LEVI spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat demult,dar acum am incercat si eu sa citesc si am vazut apelul Laurei,asa ca m-am simtit datoare sa va mai dau vesti despre noi.
Suntem bine.Baietii sunt cuminti.Pe 1 iulie au implinit 5 luni si Stefan are 6,5kg iar Andrei 6,25 kg.A cam inceput sa se vada diferenta asta de greutate:toata lumea zice ca Stefan e mai dolofan.
Au inceput sa se deplaseze taras(inca nu le iese mersul de-a busilea,dar se straduiesc din rasputeri),asa ca tb sa fim foarte atenti cum ii lasam .Stefan a luat deja o tranta din pat.
Am avut si ceva probleme dar au trecut.Am fost internata cu ei in spital la 4 luni.Au facut pneumonie(adusa de Daria de la gradi).Dar totul s-a terminat cu bine.
Ma gandeam sa merg cu ei la mare cateva zile la sfarsitul lui iulie.Voi ce ziceti_ O fi bine,o fi rau?
Va pup pe toate si celor noi le urez bun venit si sarcini usoare.
Luminita mami de Daria si gemenutii Andrei si Stefan
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
elyanne spune:
Am fost la vaccin... acu' sa vedem ce-o sa fie mai tarziu
Au luat A: 500 (4900g) / 3cm (59cm)si M: 550g (5100g) / 5cm (61cm)
I-a decalotat dr. destul de mult
La Mihai e mai "urat" dar trece... ii pun rivanol la puta... si mai facem treba asta de 2-3 ori si sunt gata
Cam atat pt acum... scriu cu ei in brate pt ca urla
elyanne spune:
Apropos de mare... e foooarte bine pt ei oricand... inclusiv iarna... io ziceam dr-lui ca vreau sa plec cu ei la munte in sept-oct (ca nu mai e vreme de mare) si a zis nuuuu... mare... avem timp de munte can s-or face mai mari... Acum mare de preferat chiar si iarna.
nanaoti spune:
Buna Mamici,
LAURA multumim pentru intrebare.
E asa de placut sa isi aminteasca cineva de tine...
Eu am fost foarte, foarte ocupata. AM muuncit pentru multe proiecte (sper sa fie si buna munca mea). Ma mustra contiinta ca nu am stat mai mult cu copiii. Dar ma gandesc sa recuperez in concediu.
Plecam luni seara, sper sa fie totul ok. AM emotii cand ma gandesc la drum si la toate aspectele care tin de calatorie.
Dar am si sperante....
Salutari tuturor mamicilor,
Oti
Oti & gemenii bucovineni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliaclipa/my_photos
Laura25 spune:
Buna!
Ma bucur ca apelul meu a avut efect .
Levi ce a trecut timpul! Ce baieti mari ai! Imi pare rau ca au fost asa bolnaviori, dar ma bucur ca au crescut asa de bine si sunt cuminti. 250g mi se pare o diferenta infima intre ei. Probabil difera si conformatia lor, daca sesizeaza lumea ca unul e mai dolofan. La 5 luni intre ai mei era diferenta de 2 kg si vreo 6-7 cm. Ca sa nu le duci grija ca iti aterizeaza jos din pat, pune-i intr-un tarc daca ai, daca nu (cel mai bine, parerea mea) intinde o patura, pune-le jucarii si lasa-i pe jos, pe podea. Asa sigur nu au de unde sa cada . Daca va hotarati sa plecati la mare, va urez concediu placut si vreme buna! . Daria cum se intelege cu baietii? Tu cum te descurci cu toti 3? Mai ai ajutoare?
elyana sper ca a trecut bine noaptea de dupa vaccin si baietii nu au avut reactii urate. Vad ca au luat bine in greutate, brava lor!
De ce i-a decalotat doctorita? Ai vrut tu? A vrut ea? Binenteles ca fiecare mama face cum vrea si cum crede, dar eu nu as fi lasat nici un doctor sa imi traga baiatul de cuc, sa il faca sa-l doara! La Rares s-a decalotat treptat, de la sine, nu am fortat cu nimic lucrurile si e super ok.
Otilia ma bucur mult ca ai dat un semn de viatza! Pupam puiutii cuminti care te-au lasat sa-ti faci treaba. Cu siguranta concediul si zilele petrecute numai cu ei o sa ti se para mai frumoase acum, dupa ce ai si satisfactia ca, profesional, ti-ai facut treaba ca lumea. Concediu placut si drum bun! Sper sa nu aveti absolut nici o problema, sa fie vreme buna, sa va odihniti si sa va distrati super! Astepam povesti si poze de la mare!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
elyanne spune:
Laura am trecut cu bine peste noapte... si cu vaccinu si cu putele...
Despre decaotat... asa a vrut doctorul... o stii el ce-o stii... ca e doctor barbat
La Andrei se decalota doar jumate... si cealalta jumatate mai putin... nu stiu sa-ti explic... Si el a reusit sa o faca simetrica
Iar la Mihai deja incepea sa faca ceva infectie pe acolo... probabil pt. ca pe el l-am decalotat mai putin (fara sa vreau)...
lz_cecilia spune:
Vai fetelor...sunt cazuta-n cap...abia acuma mi-am dat seama ca tre' sa-mi activez albumul...As merge si eu la mare,dar copii astia cred ca ne mananca sufletul si creierii pana la mare(nu le place in patut,in carucior,masina...cu avionul n-am incercat ).
Si eu am probleme cu decalotarea...
Sapt.asta le-am facut vaccin impotriva infectiilor cu Haemophilus influenzae...
Oare se vad pozele? Ce sa fac sa-mi apara si mie la semnatura?
va tzuck
Laura25 spune:
Cecilia, ca sa iti apara la semnatura, te duci la "profil personal" si ai undeva in dreapta jos "semnatura". Deschizi pagina cu pozele, selectezi si dai "copy" la adresa, apoi ii dai "paste" in campul ala de semnatura. Daca vrei sa iti apara la semnatura ceva de genul "pozele mele" in loc de adresa in clar, scrii urmatoarea chestie, dar cu paranteze [] in loc de ():
(url=" www...aici pui adresa la pagina cu pozele") pozele mele (/url)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
Elyana oricat de batran si respectabil ar fi dotorul, daca mie nu mi s-ar parea necesara asa o operatiune, cred ca i-as spune sa si-o decaloteze lui daca tine neaparat . Dar eu nu sunt prea des dusa la biserica (vorba maica'mii...). Idee e ca mie mi se pare barbarism sa faci o decalotare fortata cand nu e necesar. Si nu prea cred ca se pune problema de fimoza la vreounul din baietii tai, la varsta asta. Dar e doar parearea mea!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi