Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 12
Raspunsuri - Pagina 29
lz_cecilia spune:
Laura nu reusesc,nu inteleg sunt batuta-n cap...iar sotu' nu vrea sa ma ajute...Am pozele postate in albumul meu si ce anume selectez? sau copiez adresa din albumul meu de pe photobucket?
Crede-ma nu inteleg...is romanca,dar....
Laura25 spune:
Cecilia, deschizi pagina cu pozele puse in photopuket. Sus, pe randul unde scrii adresa site-ului (de ex. unde scrii www.google.ro cand vrei sa cauti ceva) iti scrie o adresa (ceva mai lung si imbaligat de obicei). O selectezi pe toata, faci click dreapta de mouse si apesi pe copy. Apoi te duci pe DC, in profilul personal, la campul unde scrie "semnatura" si dai click dreapta->paste.
si gata, ai adresa catre poze pusa in semnatura. Ai apoi un buton jos, jos sub formularul cu datele personale "Trimite". Apesi ala si gata.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lz_cecilia spune:
Multumesc din suflet Laura , ce sa fac daca nu ma pricep?
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
gab___ spune:
buna laura am incercat si eu acelasi lucru pe care ti l-a cerut lz_cecilia si nu am reusit pana acum, nu stiam cum se procedeaza multumesc. va pup
AdinaF spune:
bine ai venit Cecilia, amvizionat pozele tale, ai 3 copii minunati. Gemenii tai sunt identici? Sa te bucuri de ei.
urat din partea sotului ca nu vrea sa te ajuta. ada-l aici sa-l tragem de urechi
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
AdinaF spune:
A, exact, nici eu nu sunt de acord cu "decalotatul". A-nceput maica-mea sa-mi faca teorie cum ca ar tb facuta, dar i-am taiat-o scurt. Nici nu suport sa am imaginea in fata ochilor.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
lz_cecilia spune:
Sa-ti traiasca si tie ingerashii,cred ca si ai tai seamana intre ei ca ai mei:ADICA DELOC,unul are ochi albastri,celalalt negri,iar fetita verzi...dar sunt facutit cu acelasi barbat(asa stie el).
Mama mea zice ca nu i-a decalotat niciodata pe fratii mei,dar se spune ca pe timpuri la nastere, li se facea circumcizie baietilor,stie cineva ceva?sau mai bine sa va intrebati mamele,bunicile?(chiar vreau sa stiu daca a mai auzit cineva ceva).
Va tzuck pe toti si toate!
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
LEVI spune:
Explicati-mi ,va rog si mie ce e cu decalotarea asta.
Una din pediatrele la care mergem (ca avem doua),mi-a spus ca amandoi au fimoza fiziologica si ca tb sa mergem la un chirurg sa rezolvam acum problema ,ca mai tarziu va fi mai greu. Cealalta,care e si medicul lor de familie,nu ne-a zis nimic de genul asta.De fapt nici nu s-a uitat vreodata la putzele lor,iar eu am uitat sa o intreb ce parere are de acest lucru.
Acum eu chiar nu stiu ce sa fac.Sa merg sau sa nu merg cu ei la chirurg?
Laura,eu am o bona care ma ajuta pana la ora 16 iar dupamiaza de obicei vine mama.Daria se intelege bine cu baietii.Nici nu ma gandeam eu sa ii iubeasca atat de mult.Dar e foarte neastamparata.Ca sa-ti dau un exemplu:eu sau orice alta persoana nu poate iesi la plimbare si cu gemenii si cu ea,pentru ca ea nu merge pe langa carucior,nu merge de mana,se duce numai unde vrea ea,prin magazine,prin tot felul de locuri unde carutul nu incape.Si atunci mama se duce cu Daria in parc iar eu plimb gemenii.Mai mergem si impreuna cu toti trei copiii,dar in cazul asta tb sa mai fie o persoana cu mine:ori mama ori sotul.
In week-end Daria merge la mama,iar cand ramanem amandoi cu gemenii e relaxare.Cand vor incepe sa mearga nu cred ca va mai fi asa bine.
Am schimbat si eu link-ul cu poze ca mi s-a inchis contul de yahoo.
Luminita mami de Daria si gemenutii Andrei si Stefan
http://www.flickr.com/photos/9183494@N03/
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."