Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 12
Raspunsuri - Pagina 27
pussi spune:
de dimineata am fost la spital, am avut o scurgere lichida ca apa... si nu era lichid amniotic,m-am linistit, diseara merg si la eco!pana atunci pat...
De maine nu am net, intra mesterii la zugravit si modificari..eu ar trebui sa strang cartile si hainele sa le pun in cutii..dar n-am voie, asa ca-s super nervoasa nu are cine sa ma ajute
PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Laura25 spune:
Gab, si aici cere sa ma logez ca sa le vad Fa cont pe www.dropshots.com si acolo poti pune si filme si poze.
pussi, bine ca nu a fost nimic. Ai grija de tine si lasa impachetatul pt sotul tau cand vine de la munca. Stai cuminte in pat!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
elyanne spune:
quote:Of... bine ca n-a fost nimic... Ai grija de tine...
Originally posted by pussi
de dimineata am fost la spital, am avut o scurgere lichida ca apa... si nu era lichid amniotic,m-am linistit, diseara merg si la eco!pana atunci pat...
De maine nu am net, intra mesterii la zugravit si modificari..eu ar trebui sa strang cartile si hainele sa le pun in cutii..dar n-am voie, asa ca-s super nervoasa nu are cine sa ma ajute
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Cat despre impachetat etc... cunosc sentimentul... Este tare nasol sa vrei sa muti ceva de colo-colo si parca esti legata de pat Dar ABTINE-TE!!!
Nu mai fi nervoasa... o sa se ocupe al tau sot cand vine.
Tinem pumnii sa terminati repede si tu sa stai cuminte... pls.
gab___ spune:
laura spr sa fi reusit ...
am pus si filmuletul de la aniversare!!!!
am fost mai emotionate noi mamele decat fetele:O))))))))))))))
gab
Laura25 spune:
gab am vazut pozele si fimuletul. Doamne, ce scumpe sunt! Ar fi frumoase si luate in particular, dar una langa alta, sunt absolut superbe. M-au dat gata si rochitele elegante, de printese . Si torturile au fost frumoase si sunt convinsa ca si delicioase. Mai, dar unde va sunt barbatii?! Numai mame si bunici la aniversarea fetelor?!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
elyanne spune:
quote:Suuuuuper! Si fetele si tortuletele! Tot
Originally posted by gab_
laura spr sa fi reusit ...
http://www.dropshots.com/gab_ am pus si filmuletul de la aniversare!!!!
am fost mai emotionate noi mamele decat fetele:O))))))))))))))
gab
gab___ spune:
aniversarea unui anisor!!!
pai bunicul a fost indispus si a venit doar cand s-a taiat tortul si sotul e plecat in spania asa ca numai noi am putut face party-ul iar rebeca daca a avut rubeo-rujeola n-am avut copii. rochitele sunt cadou de la bunica la fel si tortul( diplomat de 3 kg cu frcte exotice), si in rest am primit 2 costume de bebe tip ie si 2 pernuteze decorative ci girafe , tare dragute.
bineinteles tatal gemenelor pe cat a fost de bucuros ca are fete asa mari pe atat a fost de tris ca nu a fost prezent cu noi dar asta e. il vedem in septembrie!!!
am fost azi cu ea la medic si e bine cea mica nu a luat iar in 18 avem vaccinul de 12 luni.va pupam si aveti grija de voi!!!
gab
pussi spune:
fetelor suntem bine, sanatoase...totul a fost ok la eco!
Intru cand pot...va pupam pe toate si sa citesc numai vesti bune!!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
lz_cecilia spune:
Pussi,ai grija de voi...ce pacat ca nu stam mai aproape ca te ajutam eu...vorbesc serios.Fii cuminte si nu te misca din pat. pusy.
Gab ai niste fetite superbe,ce zici ne incuscrim?
Am cont deschis pe Photobucket.com si AM REUSIT...AM ALBUM!!!
Noapte buna la toata lumea!
Laura25 spune:
'neata
Gab, sincer, mie mi s-au umezit ochii cand am vazut filmuletul, imi inchipui ce a fost in sufletul taticului plecat departe .
cecilia, ne arati si noua pozele?
Fetelor, v-a toropit caldura, ati fugit toate la mare, ce faceti? Unde sunteti? Ia poftiti la apel:
Otilia, Anna, Monica, MadyEr, Mari, mamaana, Flavia, Levi, MadyEr, Lorelai ... si celelalte care nu ati mai dat un semn demult
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi